on

“Industria de lacuri si vopsele ne lasa sa deschidem drumuri noi, sa inovam”

14 octombrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Consiliul de Administratie al grupului Policolor - Orgachim anunta schimbari in structura echipei de top management. Astfel, incepand cu luna septembrie a.c., noul CEO al Grupului Policolor - Orgachim este Irina Mandoiu.
 
Cu peste 20 de ani de experienta in coordonarea vanzarilor, in distributie, operatiuni si strategii de marketing, Irina Mandoiu a ocupat anterior functia de director general adjunct al Albalact, una dintre cele mai mari companii din piata de lactate din Romania. Licentiata in Biologie, specializarea Protectia Mediului, Irina a raspuns provocarii vazuta drept o continuare fireasca a experientei si pregatirii sale profesionale.
 
“Avem know-how-ul intern, avem echipa buna si atasata emotional de companie si, nu in ultimul rand, avem produse si branduri valoroase’’ declara Irina Mandoiu, odata cu evaluarea grupului a carui conducere a preluat-o.
 
 
Noul CEO al Policolor vorbeste si despre oportunitatile grupului “Suntem motivati sa deschidem noi drumuri, sa inovam. Policolor este o scoala continua pentru industria de profil, scoala de care beneficiaza clientii nostri. In materie de Research& Development avem o echipa tanara de profesionisti, ingineri chimisti, laboranti. Mai mult, cu o echipa specializata putem creste aducand lucruri relevante in piata, tocmai pentru ca acest grup este unul integrat, de la productia de materii prime, la cea a produselor finite, un mare avantaj pentru noi.”
 
Primul lucru pe care Irina Mandoiu doreste sa il implementeze este unificarea proceselor de lucru in toate companiile care constituie grupul Policolor Orgachim. “Avem fabrici care produc vopsele pe baza de apa si in Romania, si in Bulgaria. Avem productie foarte specifica de materii prime in Bulgaria. Toate companiile grupului trebuie sa fie guvernate de aceleasi norme, pastrandu-si insa identitatea.”
 
 
Despre Policolor S.A.
 
Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania, ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur si Silverpol si produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitate. Produsele Policolor sunt prezente in peste 3.000 de magazine de retail traditional, in marile retele de bricolaj din Romania si in mii de service-uri auto. Compania dispune, de asemenea, de 4 magazine proprii.
 
Despre grupul Policolor- Orgachim
 
Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie de lacuri si vopsele: Policolor Romania, cu o noua unitate de productie aflata in Bucuresti, pe Bd. Timisoara si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.
Dupa constructia noii sale fabrici din Bucuresti si a propriului centru modern de logistica, investitie de 7 milioane de euro, grupul Policolor-Orgachim a realizat in primul semestru din 2020 vanzari de 31,2 milioane de euro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Doi elevi din Brașov au inventat un sistem ieftin de izolare fonică Doi elevi din Brașov au inventat un sistem ieftin de izolare fonică
Casa "gri de criza" - casa fara finisaje Casa "gri de criza" - casa fara finisaje
Daca nu pot sa-si vanda casele, romanii le dau la schimb pe altele - 13 august 2010 Daca nu pot sa-si vanda casele, romanii le dau la schimb pe altele - 13 august 2010
Romania e pe primul loc in UE la cresterea pietei constructiilor Romania e pe primul loc in UE la cresterea pietei constructiilor
Blocuri de 25 de etaje pe malul Lacului Vacaresti Blocuri de 25 de etaje pe malul Lacului Vacaresti
TeraSteel lanseaza Lead, o solutie inovatoare pentru cladirile viitorului TeraSteel lanseaza Lead, o solutie inovatoare pentru cladirile viitorului

Vezi mai multe articole