on

inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelenta in inovatie in design interior

20 februarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru rezultatele exceptionale obtinute anul trecut, Studioul inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelenta in inovatie in design interior, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Premiul pentru excelenta in inovatie este un program bazat pe merite, in care fiecare participant inclus in competitie este selectat de echipa de cercetare interna LUXlife MAGAZINE.

Criteriile de evaluare a studiourilor de design interior se bazeaza in principal pe facilitatile si excelenta serviciilor oferite de catre acestea. In procesul de evaluare a participantilor de catre echipa de cercetare interna LUXlife MAGAZINE au fost luate in calcul o serie de criterii, cum ar fi: profilul companiei, calitatea si originalitatea proiectelor, solutiile inovatoare de amenajare, premiile anterioare castigate, prezenta in social media, recenziile sau marturiile clientilor. In evaluarea participantilor au fost luati in considerare factorii de mai sus, insa juriul intern nu se limiteaza doar la acestea, companiile de arhitectura si design interior participante fiind supuse unei analize intense si extinse.

Echipa de cercetare interna studiaza mai multe categorii diferite, cum ar fi design interior, design de mobilier, arhitectura etc., apoi premiaza studiourile de arhitectura si design care corespund cel mai bine criteriilor de evaluare. Fiecarui participant i se acorda un titlu unic.

Pe langa Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior, studioul inSIGN a mai primit distinctia de “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards.

Prin brandurile sale dedicate unui stil de viata frumos si valoros, compania Noblesse Group International a reusit de-a lungul timpului sa primeasca numeroase recunoasteri internationale pentru viziunea creatoare, proiectele deosebite si conceptul inovator care leaga toate brandurile sub motto-ul <>”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

##

Despre Designer Awards by LUXlife MAGAZINE

Aflata la cea de-a doua editie, competitia Designer Awards rasplateste inovatia si frumosul in designul interior si de obiect. Premiile LUXlife sunt acordate mintilor stralucitoare care se dedica inovatiei si care, prin produsele, serviciile sau experientele noi oferite clientilor, depasesc an de an asteptarile acestora. Aceste premii nu sunt acordate dupa criterii precum marimea companiei sau cifra de afaceri.

LUXlife MAGAZINE se dedica asigurarii calitatii in tot ceea ce produce, oferind cititorilor valoare maxima din domenii precum tehnologie, arta, design, arhitectura, frumusete.

##

Despre studioul inSIGN by Noblesse Group International

Studioul inSIGN by Noblesse Group International ofera servicii complete de arhitectura si design interior pentru proiecte rezidentiale, cladiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spatii publice, sedii de companie si office-uri. Reunind designeri si arhitecti talentati, cu referinte impecabile si cu pasiune in ceea ce fac, echipa Studio inSIGN dezvolta si implementeaza cu succes proiecte de design interior din tara si strainatate.

Studioul inSIGN este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award in cadrul „The Most Office”, si au fost nominalizate in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

In 2019, studioul inSIGN a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Magazinul IKEA iti schimba becurile Magazinul IKEA iti schimba becurile
Primaria Capitalei cumpara apartamente Primaria Capitalei cumpara apartamente
Debuteaza cel mai mare sezon de debransari de dupa 1989 Debuteaza cel mai mare sezon de debransari de dupa 1989
Dezvoltatorii scot pe taraba locuintele de pana in 60.000 de euro - 17 Iulie 2009 Dezvoltatorii scot pe taraba locuintele de pana in 60.000 de euro - 17 Iulie 2009
Premii pentru plata la timp a intretinerii Premii pentru plata la timp a intretinerii
Irlandezii de la Black Pearl au 20 mil. euro pentru constructia a 500 de apartamente - 25 Februarie 2009 Irlandezii de la Black Pearl au 20 mil. euro pentru constructia a 500 de apartamente - 25 Februarie 2009

Vezi mai multe articole