Masca chiuveta baie

02 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Imaginea conteaza. Atat a noastra, ca oameni, cat si cea a casei noastre. Iar imaginea unei locuinte nu tine doar de aspectul ei exterior sau al livingului, locul unde ne primim musafirii, ci si de aspectul camerei in care petrecem poate cel mai putin timp: baia. Alegem gresia si faianta in culori si modele senzationale, le asortam cu bun gust si le imprietenim cu lavoarul, cada de baie sau, dupa caz, cabina de dus,
masca chiuveta
dar uitam sa dichisim zona de sub chiuveta.
 
Acest spatiu merita estetizat si materializat totodata, mai ales in conditiile in care, la noi in tara, baile sunt in general mici, micute sau chiar minuscule. Unii aleg sa-l estetizeze
adaugand sub chiuveta un picior de portelan, de aceeasi culoare cu chiuveta. In general, la aceasta solutie recurg cei cu locuinte si bai spatioase. Dar solutia cea mai practica o reprezinta masca de chiuveta. In primul rand, o masca de chiuveta mascheaza aspectul inestetic, neplacut al scurgerii, decupajului pentru sifon, imbinarii tevilor cu peretele, instalatiilor. In al doilea rand, ofera un spatiu de depozitare pentru detergentii si produsele de curatenie, bureti, lavete, manusi de menaj sau cosuletul de gunoi.
 
Fie ca optezi pentru o masca de chiuveta gata facuta, fie ca alegi sa o personalizezi in functie de ideile tale si dimensiunile baii, apeland la o firma care realizeaza mobilier la comanda, calitatea materialului folosit este foarte importanta.  Acesta trebuie sa aiba o foarte buna rezistenta la umiditate. In baie se formeaza aburi de la apa fierbinte iar masca va fi stopita des si cu apa de la chiuveta, si cu apa de la dus. Trebuie sa ai grija ca imbinarea bateriei cu chiuveta sa fie etansa altfel, pe la  baterie, se va scurge apa in interiorul mastii. Poti alege o masca simpla, in 2 usi si interior monovolum, lunga cat chiuveta, sau una cu interiorul compartimentat, cu rafturi, sertare in care sa depozitezi prosoapele, cu lungimea dubla sau chiar tripla decat cea a chiuvetei. O idee practica este sa montezi cosul pentru gunoi pe interiorul uneia dintre usile mastii, cu un mecanism care sa ridice automat capacul in momentul in care deschizi usa. Si, evident, nu uita sa asortezi culoarea si stilul mastii de chiuveta cu gresia si faianta din baie.
 
Simpla sau sofisticata, clasica, moderna sau rustica, masca de chiuveta  pentru baie se dovedeste mereu estetica si practica.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum alegi chiuveta potrivita pentru baie Cum alegi chiuveta potrivita pentru baie
Jacuzzi si hidromasaj Jacuzzi si hidromasaj
Lumea bateriilor pentru baie Lumea bateriilor pentru baie
5 sfaturi pentru amenajarea eficienta a unei bai mici 5 sfaturi pentru amenajarea eficienta a unei bai mici
Amenajarea baii – Idei si sfaturi utile Amenajarea baii – Idei si sfaturi utile
O noua generatie de chiuvete O noua generatie de chiuvete

Vezi mai multe articole