Masute de cafea neobisnuite - Partea a II-a

08 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Continuam seria masutelor neobisnuite cu inca 4 exemple ingenioase prin care masuta de cafea poate sa devina un centru de interes al livingului. In plus, datorita marimii similare, oricare din ideile de mai jos sau din articolul anterior pot fi regandite ca noptiere.

4. Platforma

Daca iti doresti un living zen, cu influente orientale, alege o masuta de cafea foarte joasa. Orice obiect de tip platforma poate fi folosit astfel. Aseaza-o pe un covor comod si vei fi intotdeauna tentat sa te relaxezi pe podea tot timpul.

5. Butoiul

Sectiunea de sus a unui vechi butoi metalic devine o masa de cafea contemporana cu ajutorul vopselei mate negre. Se potriveste de minune unei locuinte cu influente industriale. Daca pui o perna rotunda deasupra il poti folosi si ca scaun.

6. Un modul pe comanda

Daca vrei ca mobilierul livingului sa se compuna si descompuna asemenea unui puzzle, alege piese pe comanda cum este aceasta masuta de cafea ce poate fi depozitata rapid sub unul dintre rafturile de sub televizor. Este o idee practica atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu in living, plus ca o poti ascunde fara ca nimeni sa iti dea seama. Mobilierul pe care il alegem trebuie, primul rand, sa ne faca viata mai usoara.

7. Tava

Tava cu picior de marime standard este ideala pentru locuintele mici, fiind suficient de mare pentru a sustine doua cesti, telecomenzi si alte maruntisuri. Atunci cand masuta de cafea nu iti este de folos, tot ce trebuie sa faci este sa o pliezi si sa o depozitezi in cateva secunde.

 

Sursa: homeanddecor.com.sg
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tips & tricks: Cum sa-ti alegi mobila potrivita pentru apartamentul tau Tips & tricks: Cum sa-ti alegi mobila potrivita pentru apartamentul tau
Cum reconditionezi mobila veche Cum reconditionezi mobila veche
Cum sa faci ca dressing-ul vechi sa arate ca nou Cum sa faci ca dressing-ul vechi sa arate ca nou
Cum sa intretinem pielea... Cum sa intretinem pielea...
Mobilier si ornamente Mobilier si ornamente
Mobilier de lux pentru amenajari ca in reviste de design interior Mobilier de lux pentru amenajari ca in reviste de design interior

Vezi mai multe articole