Masute de cafea neobisnuite - Partea a II-a

08 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Continuam seria masutelor neobisnuite cu inca 4 exemple ingenioase prin care masuta de cafea poate sa devina un centru de interes al livingului. In plus, datorita marimii similare, oricare din ideile de mai jos sau din articolul anterior pot fi regandite ca noptiere.

4. Platforma

Daca iti doresti un living zen, cu influente orientale, alege o masuta de cafea foarte joasa. Orice obiect de tip platforma poate fi folosit astfel. Aseaza-o pe un covor comod si vei fi intotdeauna tentat sa te relaxezi pe podea tot timpul.

5. Butoiul

Sectiunea de sus a unui vechi butoi metalic devine o masa de cafea contemporana cu ajutorul vopselei mate negre. Se potriveste de minune unei locuinte cu influente industriale. Daca pui o perna rotunda deasupra il poti folosi si ca scaun.

6. Un modul pe comanda

Daca vrei ca mobilierul livingului sa se compuna si descompuna asemenea unui puzzle, alege piese pe comanda cum este aceasta masuta de cafea ce poate fi depozitata rapid sub unul dintre rafturile de sub televizor. Este o idee practica atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu in living, plus ca o poti ascunde fara ca nimeni sa iti dea seama. Mobilierul pe care il alegem trebuie, primul rand, sa ne faca viata mai usoara.

7. Tava

Tava cu picior de marime standard este ideala pentru locuintele mici, fiind suficient de mare pentru a sustine doua cesti, telecomenzi si alte maruntisuri. Atunci cand masuta de cafea nu iti este de folos, tot ce trebuie sa faci este sa o pliezi si sa o depozitezi in cateva secunde.

 

Sursa: homeanddecor.com.sg
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Reinventarea paletilor de lemn Reinventarea paletilor de lemn
De ce fronturi din MDF pentru mobilier? De ce fronturi din MDF pentru mobilier?
Elemente decorative exotice si mobilier din bambus Elemente decorative exotice si mobilier din bambus
Huse pentru canapele si fotolii Huse pentru canapele si fotolii
Antichitatile oare chiar au viata fara de moarte? (I) Antichitatile oare chiar au viata fara de moarte? (I)
Azi este "Ziua Sefului" - Sfaturi pentru alegerea unui scaun de birou de top Azi este "Ziua Sefului" - Sfaturi pentru alegerea unui scaun de birou de top

Vezi mai multe articole