on

Noua culisanta Select 76 de la Helios - Rafinament. Silentiozitate. Adaptabilitate.

17 iunie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Helios vine in atentia publicului la debutul acestei veri cu un produs care sa aduca in arhitectura unei locuinte eleganta, dar si bucuria si linistea lumii exterioare, fie ca privesti peisajul naturii sau panorama orasului.

 

Select 76 inseamna culisanta de inalta calitate ce aduce confort si rafinament. Suprafetele vitrate mari, castigul de spatiu, posibilitatile numeroase de design, sistemul de culisare modern fac din aceasta glisanta o alegere fireasca atat pentru terase sau veranda, cat si pentru spatii comerciale. Profilul german din care este fabricata ofera o intreaga noua gama de optiuni constructive cu proprietati tehnice remarcabile. 

 

Select 76 atinge cel mai bun coeficient de izolare termica din clasa sa, iar sistemul de culisare modern cu “Soft Close” completeaza natural performanta acestui produs.

 

Select 76 – recomandata pentru casele nZeb

Pe langa avantajele estetice si de spatialitate, Select 76 aduce performante functionale deosebite, coeficientul ei de izolatie termica indeplinind ultimele normative legislative din domeniul constructiilor. Datorita materialelor din care este realizata, profil german cu 5 camere, pachete de sticla tripla, 3 garnituri, o garnitura speciala de jur imprejur plus bagheta calda pentru pachetul de sticla aceasta culisanta poate atinge un coeficient termic de 0,70W/(m2K). Asadar, daca doresti sa construiesti pentru viitor, daca iti pasa de impactul reducerii emisiilor de carbon in urma consumurilor energetice, Select 76 este produsul care ajuta ca locuinta ta sa consume mai putine resurse.

 

Credem ca trebuie sa construim responsabil in cel mai scurt timp posibil, sa construim gandindu-ne la viitorul copiilor nostri, de aceea aducem in portofoliul Helios produse care sa ajute la diminuarea consumurilor excesive de intretinere a unui locuinte. Select 76 vine in sprijinul arhitectilor si constructorilor in realizarea de constructii care sa indeplineasca normativele pentru casa nZeb”, detaliază Directorul General, Bogdan Stauder.

Toate produsele Helios au o garantie de 5 ani si sunt 100% ecologice.

 

Select 76 – estetica si design

Select 76 iti ofera posibilitatea de a construi culisante cu 2 pana la 4 canaturi, cu multiple optiuni de alegere a combinațiilor de parti fixe si mobile. Liniile subtiri ale profilului ajuta la realizarea de suprafete vitrate de pana la dimensiunea maximă de 8m2 pentru 2 canaturi.

 

Optiunile de sticla cuprind sticla antiefractie, sticla securizata sau o varietate de sticle mate.

 

Feroneria Eco Slide cu tehnologie de ultima ora, cu sistemul de culisare silentioasa si gama cromatica variata de la alb, imitatii de lemn, culori mate, metalice sau variante de produs bicolor completeaza design-ului lui Select 76. 

www.ferestrehelios.ro

 

Despre Helios

 

HELIOS este marca sub care BDM Grup Invest produce si comercializeaza ferestre si usi termoizolante de PVC si aluminiu inca din anul 2004. Activitatea de productie se desfasoara intr-o locatie dotata cu utilaje de ultima tehnologie, este complet automatizata. HELIOS inseamna 400 de ferestre realizate pe zi, 16 ani de activitate, aproape 20.000 metri patrati suprafata de productie, 200 de angajati si peste 500 de colaboratori in 8 tari.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Epoca termopanului Epoca termopanului
Tot ce trebuie sa stii despre rulourile pentru ferestre Tot ce trebuie sa stii despre rulourile pentru ferestre
Securitatea casei: de ce sa alegi geamuri cu sistem antiefractie Securitatea casei: de ce sa alegi geamuri cu sistem antiefractie
Automatizarea perdelelor si draperiilor | Confort si Eleganta Automatizarea perdelelor si draperiilor | Confort si Eleganta
Etansarea si izolarea ferestrelor Etansarea si izolarea ferestrelor
Influenta suprafetelor vitrate in proiectarea si constructia caselor Influenta suprafetelor vitrate in proiectarea si constructia caselor

Vezi mai multe articole