on

OLX Group lanseaza Tradus.com, o platforma globala de vanzare-cumparare utilaje grele

27 octombrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

OLX Group lansează Tradus.com, o nouă platformă globală, dedicată vehiculelor comerciale și echipamentelor noi și rulate. Platforma poate fi accesată de oriunde în lume și reprezintă strategia companiei de a impulsiona și de a modela piața de utilaje grele, piață cu o creștere impresionantă în ultimii ani.

Ținând cont că în România în primele 9 luni din 2017 au fost deja tranzacționate 1.292 mii de unități de utilaje grele la mâna a doua, depășind astfel rezultatele întregului an 2016, Institutul Național de Statistică arată o creștere semnificativă a preferinței pentru echipamentele folosite (utilajele agricole reprezentând două treimi din numărul total).  Prin echilibrarea relației cerere-ofertă, Tradus abordează oportunitatea generării unui nou business pe piața locală unde OLX Group a câștigat deja leadership prin OLX și Autovit.ro.

„În categoriile de utilaje grele, platformele OLX și Autovit.ro înregistrează lunar peste 2 milioane de vizite, care generează la rândul lor peste 9 milioane de vizualizări pentru un volum de peste 75.000 de anunțuri active în fiecare lună. Doar în primele 9 luni din 2017, aceste două categorii au avut peste 250.000 de anunțuri noi și peste un milion de contactări din partea celor care își doreau să le achiziționeze. Aceasta reprezintă o dovadă clară a importanței industriei românești de utilaje grele în Europa de Sud-Est, fiind și motivul pentru care am decis să lansăm Tradus în premieră în România, cu o echipă locală, inclusiv cu forță de vânzări dedicată”, spune Cătălin Gealapu, Global Head of Sales Tradus.com.

Platforma Tradus.com le permite părților interesate să compare mașini și echipamente din toată lumea și să găsească noi clienți la nivel global. Această caracteristică transformă Tradus într-o reală oportunitate pentru utilizatorii români de a găsi cea mai bună ofertă de utilaje grele. Platforma este disponibilă în 10 limbi diferite: engleză, olandeză, poloneză, română, portugheză, rusă, spaniolă, italiană, franceză și germană.

"Cu Tradus, OLX Group își propune să conecteze cumpărătorii și vânzătorii de utilaje grele din întreaga lume, pe baza know-how-ului internațional și a unei audiențe solide, deja existente în piețele în care suntem prezenți. Am simțit nevoia să investim într-o platformă globală, întrucât această industrie are nevoi specifice atunci când vine vorba de comunicare și de tranzacțiile transfrontaliere. După doar șase luni de la lansare, Tradus.com are deja peste 430.000 de anunțuri, peste 4.000 de dealeri parteneri și peste 12 milioane de afișări din întreaga lume.", spune Jorre Bonjer, General Manager Tradus.com.

Tradus vine la pachet cu Tradus PRO, un instrument de business pentru profesioniștii care își doresc să publice stocurile disponibile pe diverse website-uri din alte țări decât cea în care își desfășoară activitatea. Astfel, OLX Group își reafirmă poziția față de segmentul afacerilor mici și mijlocii, susținând spiritul antreprenorial și conectând utilizatorii cu oportunități globale. Serviciile B2B sunt gratuite în primul an și includ o caracteristică unică pe piață care le permite utilizatorilor să republice anunțurile pe alte platforme globale ale OLX Group și alte website-uri internaționale partenere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Proiectul tau e doar al tau Proiectul tau e doar al tau
Cinema la purtator cu noul proiector LED WiFi BenQ GV1 Cinema la purtator cu noul proiector LED WiFi BenQ GV1
periferie periferie
HORNBACH este increzator pentru anul financiar 2018/19, in ciuda inceputului modest din primavara HORNBACH este increzator pentru anul financiar 2018/19, in ciuda inceputului modest din primavara
Primul bloc-hotel se ridica pe litoral Primul bloc-hotel se ridica pe litoral
Un sfert dintre romani vor case, doar 400.000 si le vor permite Un sfert dintre romani vor case, doar 400.000 si le vor permite

Vezi mai multe articole