ORSAY deschide primul magazin din Obor în Veranda Mall

10 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ORSAY deschide, pe 10 februarie, un nou magazin în București, în Veranda Mall. Mai mult, brandul lansează colecţia Primăvară 2017 şi, doar în această zi, clienții ORSAY beneficiază de o reducere specială de 20% la toată colecţia, promoţie disponibilă exclusiv la Veranda Mall din Obor.

“Pentru noi, prioritar este să oferim clienţilor oportunităţi cât mai atractive de shopping şi de divertisment. Începem anul cu deschiderea unui nou magazin ORSAY, ce se adresează publicului feminin şi care defineşte, de peste 30 de ani, tendinţele în modă. Brandul este unul reprezentativ în această industrie şi suntem convinşi că va fi un reper pentru vizitatoarele care vor să îşi exprime feminitatea”, afirmă Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

“Este al 36-lea magazin ORSAY din România şi ne bucurăm că am reuşit prin colaborarea cu Veranda Mall să ajungem mai aproape de locuitorii din Obor. Scopul brandului este acela de a oferi ţinute actuale la preţuri accesibile, pentru ca toate clientele noastre să găsească la noi acele opțiuni vestimentare care să le evidenţieze personalitatea. Noua colecţie este una îndrăzneaţă, adaptată la moda din metropolele lumii”, adaugă Alina Chendrean, ORSAY Area Manager România & Ungaria.

ORSAY are în portofoliu o gamă extinsă de produse potrivite fiecărui stil, care oferă clientelor posibilitatea să iasă în evidenţă, urmând ultimele trenduri în materie de modă. În noul magazin din Veranda Mall se găseşte colecţia Primăvară 2017, ce se remarcă prin contraste, broderii decorative şi dantela de tip ghipură, care înfrumuseţează rochiile cu model floral. De asemenea, jachetele de tip bomber şi accentele metalice sunt specifice colecţiei Primăvară 2017, iar stilul “athleisure”, ce defineşte eleganţa în stil sportiv, reflectă versiunea ultra-feminină.

Magazinul este amplasat la parterul centrului comercial Veranda Mall şi ocupă o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, fiind situat în apropierea brandurilor de modă Salamander şi Deichmann. În Veranda Mall se găsesc și alte mărci recunoscute precum TATI, singurul magazin din România, H&M, C&A, LC Waikiki, Gerovital, Adesgo, Sephora și Cupio, singurul din Bucureşti.

ORSAY mai are şapte magazine în Bucureşti, dar şi în oraşe precum Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov și Sibiu.

În zona de restaurante din Veranda Mall vizitatorii au acces la cele mai recunoscute branduri naţionale şi internaţionale precum KFC, Sushi Terra, Salad Box, McDonald’s, Oro Toro, Starbucks, Mesopotamia, C House sau Pizza Colosseum. La nivel de servicii, vizitatorii au la dispoziție magazinele Orange, Telekom, Arsis, spălătoria EcoClean, tour-operatorul TUI, Silca, dar şi Maxbet, iar în timpul liber, Patinoarul Veranda invită toţi pasionaţii de sporturi de iarnă la o plimbare pe gheaţă, fiind deschis zilnic, în intervalul 10:00 – 22:00.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Subventiile la casele ridicate prin ANL, la mana primariilor Subventiile la casele ridicate prin ANL, la mana primariilor
Compania HUF HAUS, premiata pentru proiectul rezidential inovator HUF City Living Compania HUF HAUS, premiata pentru proiectul rezidential inovator HUF City Living
HubDesign – locul ideal pentru evenimentul tau corporate! HubDesign – locul ideal pentru evenimentul tau corporate!
Impozite mai mari pentru locuintele de lux Impozite mai mari pentru locuintele de lux
La Praktiker, cumparatorii beneficiaza de servicii complete de finantare prin creditul Cetelem La Praktiker, cumparatorii beneficiaza de servicii complete de finantare prin creditul Cetelem
Mobilier pentru juniori, la oferta Mobilier pentru juniori, la oferta

Vezi mai multe articole