on

PC Garage anunta o saptamana Gold

12 februarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PC Garage anunta o noua campanie, dedicata utilizatorilor de PC care pretuiesc performanta si eficienta, dar si serviciile de calitate, prestate la cele mai inalte standarde. In saptamana GOLD, cuprinsa intre 11-17 februarie, clientii magazinului pot beneficia gratuit de asamblare GOLD.

PC-urile de ultima generatie, construite din componente alese separat, asigura intotdeauna cel mai ridicat nivel de flexibilitate si capabilitati cat mai apropiate de nevoile utilizatorului, indiferent daca acesta este student, liber intreprinzator sau pasionat entuziast de jocuri. Regula se mentine pentru orice scenariu de utilizare sau mediu de lucru - de la divertisment si programare, pana la editare foto si video sau jocuri.

Asamblarea unui astfel de sistem presupune insa un anumit nivel de experienta, cunostinte hardware si indemanare, pe care nu toti utilizatorii le poseda. Din acest motiv, PC Garage ofera servicii profesioniste de asamblare, impartite in functie de necesitati si buget.

Nu rata saptamana 11-17 Februarie, o perioada in care poti beneficia de asamblare Gold gratuita, ca bonus, pentru componentele achizitionate de la PC Garage.

Prin urmare, cei care se hotarasc sa profite de oferta magazinului, vor beneficia din start de un avantaj financiar in valoare de 179 Lei, dar vor primi si o serie de alte beneficii, de ordin tehnic. In primul rand, este eliminat riscul unei selectii de componente incompatibile, alegerile utilizatorului fiind verificate in prealabil de specialistii PC Garage, care vor oferi si recomandarile necesare in eventualitatea unor probleme. De asemenea, dispare posibilitatea deteriorarii unor componente din cauza manipularii necorespunzatoare sau montarii gresite, ele fiind montate de profesionisti. Mai mult decat atat, este garantata functionarea sistemului in parametri optimi, deoarece echipa PC Garage realizeaza un wire management de exceptie, care, pe langa imbunatatirea aspectului estetic, maximizeaza fluxul de aer in carcasa, ceea ce reduce temperaturile la nivelul componentelor, diminuand totodata si nivelul de zgomot.

Ca rezultat, PC-ul arata mai bine si are un comportament general net superior, promitand totodata fiabilitate pe termen lung. O alta etapa a asamblarii GOLD este instalarea unui sistem de operare de test si rularea de programe de test si benchmark. Astfel, este verificata functionalitatea sistemului ca intreg in conditii de solicitare si este exclusa situatia neplacuta a achizitionarii unei componente cu defecte din fabrica, ea fiind depistata si inlocuita de specialisti, inainte de predare. Iar in cazul in care achizitia cuprinde si un sistem de operare, acesta este instalat inainte de livrare, astfel ca utilizatorul primeste un PC “la cheie”, fara efort si, pe perioada campaniei, fara costuri suplimentare.

Dincolo de teorie, avantajele unei asamblari de calitate sunt descrise si in imagini, acestea putand fi vizionate de oricine, pe pagina de Facebook PC Garage, pe Instagram si pe canalul de Youtube. Acolo, sunt atat exemple de sisteme asamblate si testate, cat si tutoriale How-To si recenzii video ale componentelor. Ele pot fi folosite de clientii PC Garage ca instrumente de ajutor in efectuarea alegerilor si luarea deciziilor.

Clientii PC Garage care doresc sa beneficieze de saptamana GOLD, trebuie doar sa aleaga componentele dorite - eventual dupa consultarea cu un expert tehnic, prin casuta de chat din site - adaugand in cosul de cumparaturi si asamblarea GOLD din rubrica Servicii. Mai departe, profesionistii PC

Garage vor realiza montarea sistemului – simplu, profesionist si rapid!

Campania se desfasoara in perioada 11-17 februarie 2019 si se aplica exclusiv produselor achizitionate de pe site-ul www.pcgarage.ro. De asemenea, la alegerea carcaselor si a surselor de alimentare, trebuie tinut cont ca acestea sa fie eligibile pentru asamblarea GOLD.

Exemplu: Pr0n 921 - https://pcg.ro/921

Pentru mai multe informatii si detalii, puteti vizita pagina dedicata promotiei, click aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Clujenii au mai mult spatiu pentru shopping decat bucurestenii - 22 Aprilie 2009 Clujenii au mai mult spatiu pentru shopping decat bucurestenii - 22 Aprilie 2009
Cei cu salarii mici nu platesc lucrarile Cei cu salarii mici nu platesc lucrarile
De ce venituri ai nevoie pentru «Prima Casa 2» - 01 martie 2010 De ce venituri ai nevoie pentru «Prima Casa 2» - 01 martie 2010
Casa veche, avans pentru una noua Casa veche, avans pentru una noua
Nicolae Opris, presedintele ANRE: Scumpirea gigacaloriei va fi suportata de consumatori Nicolae Opris, presedintele ANRE: Scumpirea gigacaloriei va fi suportata de consumatori
Criza de vile in jurul Bucurestiului Criza de vile in jurul Bucurestiului

Vezi mai multe articole