on

Premiera europeana la Bucuresti: cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis de PIATRAONLINE

16 octombrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cel mai mare pavilion din Europa dedicat pietrei naturale a fost inaugurat de PIATRAONLINE in luna septembrie Acest inedit spatiu se intinde pe o suprafata de 800 mp si gazduieste peste 300 de produse din piatra naturala: marmura, granit, travertin, ardezie, limestone, quartit, ardezie flexibila, cu nenumarate finisaje si dimensiuni. Felul in care este construit permite o incursiune confortabila in lumea pietrelor naturale folosite in amenajarile interioare si exterioare.

Ca o expozitie de arta intr-o gradina-labirint

Pavilionul seamana foarte mult cu o expozitie de arta. Florile si arbustii confera locului un aspect de gradina luxurianta, iar panourile formeaza o structura labirintica. Zona centrala, de promenada, este despartita de doua nave” expozitionale, care dupa lasarea intunericului capata o infatisare total diferita. In acest fel se poate observa si cum piatra naturala se poate transforma atat de mult sub influenta luminii.

Zone dedicate

Exista zone concentrate pe un anume tip de produs sau pe un stil specific. Astfel, descoperim o zona a amenajarilor rustice: cuptor de paine, gratar, mese de lucru – placate cu piatra naturala, dar si un colt de relaxare focalizata in jurul a doua sezlonguri. Sezlonguri de marmura. Mai avem o zona mediteraneeana, cu gabioane si bolovani de diverse dimensiuni. Placile de terrazzo au si ele rezervate un spatiu special.

Acestea sunt niste produse sunt tot mai populare in Romania, folosite atat la placari orizontale cat si la cele verticale. Aceste placi au modele inspirate de arta columbiana si sunt comercializate in exclusivitate aici.

Un ajutor in plus: arhitectii

Din luna septembrie a acestui an, clientii care viziteaza PIATRAONLINE vor putea beneficia de asistenta unor tineri arhitecti. Acestia fac parte din departamentul de vanzari si vor insoti clientii printre exponate, explicand diferentele tehnice dintre pietre si variatele tipuri de asocieri cat si felul in care acestea se pot combina estetic.

250.000 mp de produse. 7000 mp suprafata depozitare. 1500 tipuri de produse

Din acest an zona de depozitare PIPATRAONLINE a crescut cu 2600 mp, ajungand la un total al depozitului de aproape 7000 mp. Aceeasi crestere se va inregistra si in domeniul produselor aflate permanent in stoc: acestea depasesc la aceasta ora 250.000 mp. Ca urmare, timpul de asteptare al clientilor pentru executarea comenzilor va fi mult redus.

O experienta de cumparare la nivel international

Acest pavilion expozitional al PIATRAONLINE, cel mai mare din Europa si unic in Romania, este in acelasi timp un omagiu pietrei naturale si o modalitate de a oferi cea mai buna experienta de vanzare iubitorilor de piatra naturala.

Surse foto: piatraonline.ro, generatordeinspiratie.ro si piatraonline.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum poti utiliza spatiul de sub scara Cum poti utiliza spatiul de sub scara
Amenajarea unui apartament de 3 camere in 46 de metri patrati Amenajarea unui apartament de 3 camere in 46 de metri patrati
Cum sa maschezi cu gipscarton instalatiile termice, sanitare, electrice sau de alta natura Cum sa maschezi cu gipscarton instalatiile termice, sanitare, electrice sau de alta natura
Lucrarile interioare pe timp de iarna: conditiile care trebuie respectate Lucrarile interioare pe timp de iarna: conditiile care trebuie respectate
Pasi esentiali in construirea unui dressing Pasi esentiali in construirea unui dressing
Ce trebuie sa stii inainte sa incepi repararea peretilor Ce trebuie sa stii inainte sa incepi repararea peretilor

Vezi mai multe articole