on

RE/MAX isi extinde reteaua pe piata din Piatra Neamt si ajunge la 20 de birouri in Romania

20 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, inaugurează o nouă franciză, în Piatra Neamţ, şi ajunge astfel la 20 de birouri pe plan local. În plus, compania  vizează extinderea continuă şi mizează pe deschiderea de trei noi francize în perioada următoare.

RE/MAX Trend, noua franciză din Piatra Neamţ, este operaţională din luna septembrie şi reprezintă un nou start-up în portofoliul companiei, acesta fiind lansat de către Ciprian Barb.

Cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor, antreprenorul şi-a dorit şi intrarea pe piaţa imobiliară, iar cumpărarea unei francize RE/MAX a fost un pas firesc în acest sens. În acest moment, RE/MAX Trend are deja o echipă formată din 10 agenți special pregătiți în cadrul Academiei RE/MAX, care vor gestiona tranzacții atât din segmentul rezidențial, cât și office și comercial, şi vizează mărirea numărului de specialişti.

„Consider ca piaţa imobiliară din Piatra Neamţ este una efervescentă, însă are nevoie de o alta abordare. Tocmai din acest motiv am stabilit foarte clar în cadrul biroului un set de valori pentru a oferi clienţilor o experienţă diferită şi în cel mai scurt timp să devenim prima opţiune pentru cei care vor să vândă, închirieze sau să cumpere o proprietate în zonă”, a afirmat Ciprian Barb.

Prin afilierea la reţea, RE/MAX Trend are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 160 de agenţi în cele 20 de birouri.

Dincolo de extinderea în Piatra Neamţ, RE/MAX România îşi continuă planurile de expansiune pe plan local. Astfel, în perioada următoare vor fi inaugurate alte trei francize noi, în Iaşi, Timişoara şi Constanţa.

Bucureştiul este, de asemenea, pe lista de extindere a companiei în România. Fiind principalul pol de dezvoltare imobiliară al țării, aici sunt vizate 25 de francize în următorii 10 ani.

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are astăzi peste 100.000 de agenţi afiliaţi în birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de ţări, cu peste 1.600 birouri şi 15.000 de agenţi, continuând să se extindă. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Locuinte de vacanta Locuinte de vacanta
Topul caselor scumpe din Bucuresti Topul caselor scumpe din Bucuresti
Ariston Thermo Romania incheie un parteneriat cu Salvamont si doteaza 30 de baze de salvare cu centrale termice si boilere Ariston Thermo Romania incheie un parteneriat cu Salvamont si doteaza 30 de baze de salvare cu centrale termice si boilere
Romanian Design Week 2020 propune ca tema SCHIMBAREA Romanian Design Week 2020 propune ca tema SCHIMBAREA
Garsoniera de 15.000 de euro in Egipt Garsoniera de 15.000 de euro in Egipt
Hornbach ne spune ce tipuri de seminee isi doresc romanii Hornbach ne spune ce tipuri de seminee isi doresc romanii

Vezi mai multe articole