S-a deschis IKEA® POPAS URBAN!

16 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mulțumită unei echipe inimoase, IKEA are plăcerea să anunțe deschiderea IKEA® POPAS URBAN!

Acesta poate fi găsit pe Calea Victoriei, nr.46, începând de pe 15 februarie și până la sfarșitul lunii martie – deschis în fiecare zi, între orele 12.30-21.30.

Scopul rămâne același: o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului, un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru casă și atmosfera relaxantă, pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă.

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA. În plus, vor avea acces permanent la internet wireless, vor putea urmări filme în zona de relaxare, vor avea la dispoziție jocuri și cărți atât în zona pentru copii, cât și în alte spații și vor putea crea GIF-uri cu ei la masă în zona special amenajată.

În perioada 15-24 februarie, IKEA își dorește să sărbătorească dragostea împreună cu cei care vor trece pragul IKEA® POPAS URBAN și, de aceea, toți doritorii vor putea să se fotografieze într-un cadru special creat la etaj, în proiectul „Portrete de îndrăgostiți” în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu, între orele 18.00-21.30.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Importurile de mobila vor creste in acest an cu 20% Importurile de mobila vor creste in acest an cu 20%
Dupa aderare, in constructii s-au facut cele mai multe angajari Dupa aderare, in constructii s-au facut cele mai multe angajari
Topul preturilor la vile si apartamente pe Valea Prahovei Topul preturilor la vile si apartamente pe Valea Prahovei
Din toamna se scumpeste intretinerea Din toamna se scumpeste intretinerea
La Arbore a inceput reconstructia caselor La Arbore a inceput reconstructia caselor
tIMOn: 500.000 euro, cea mai scumpa locuinta vanduta - 07 Decembrie 2009 tIMOn: 500.000 euro, cea mai scumpa locuinta vanduta - 07 Decembrie 2009

Vezi mai multe articole