S-a deschis IKEA® POPAS URBAN!

16 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mulțumită unei echipe inimoase, IKEA are plăcerea să anunțe deschiderea IKEA® POPAS URBAN!

Acesta poate fi găsit pe Calea Victoriei, nr.46, începând de pe 15 februarie și până la sfarșitul lunii martie – deschis în fiecare zi, între orele 12.30-21.30.

Scopul rămâne același: o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului, un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru casă și atmosfera relaxantă, pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă.

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA. În plus, vor avea acces permanent la internet wireless, vor putea urmări filme în zona de relaxare, vor avea la dispoziție jocuri și cărți atât în zona pentru copii, cât și în alte spații și vor putea crea GIF-uri cu ei la masă în zona special amenajată.

În perioada 15-24 februarie, IKEA își dorește să sărbătorească dragostea împreună cu cei care vor trece pragul IKEA® POPAS URBAN și, de aceea, toți doritorii vor putea să se fotografieze într-un cadru special creat la etaj, în proiectul „Portrete de îndrăgostiți” în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu, între orele 18.00-21.30.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenzi de 3,5 miliarde de lei pe santiere - 04 Februarie 2009 Amenzi de 3,5 miliarde de lei pe santiere - 04 Februarie 2009
La Veranda, Craciunul se simte ca acasa La Veranda, Craciunul se simte ca acasa
Stagnarea vanzarilor de locuinte urca ofertele pentru imobile de inchiriat cu 45% Stagnarea vanzarilor de locuinte urca ofertele pentru imobile de inchiriat cu 45%
Peste 3.600 de locuinte ANL ar putea fi vandute chiriasilor Peste 3.600 de locuinte ANL ar putea fi vandute chiriasilor
Cadouri de poveste la ROMEXPO - Incep TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV! Cadouri de poveste la ROMEXPO - Incep TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV!
Miele lanseaza plita cu hota integrata si sistem automat de control Miele lanseaza plita cu hota integrata si sistem automat de control

Vezi mai multe articole