on

Saint-Gobain, atentie la echilibrul dintre viata personala si cea profesionala a angajatilor companiei

06 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Saint-Gobain, compania care îmbină tradiția cu soluțiile sale inovatoare, s-a dezvoltat prin oferirea celor mai bune condiții de lucru pentru îmbunătățirea cunoștințelor profesionale ale angajaților săi.

La nivel local, Grupul are aproximativ 1400 de angajați distribuiţi în opt activități, care contribuie semnificativ la succesul companiei pe plan naţional: «Saint-Gobain țintește un singur obiectiv clar: să fie prima alegere a tuturor specialiștilor, profesioniştilor din domeniul habitatului. Acest deziderat este de neatins fără aplicarea unei strategii de resurse umane centrate pe angajaţii săi. Politica de resurse umane a companiei urmăreşte cu consecvenţă crearea pentru toti angajaţii săi,  a unui mediu de lucru în care aceştia să se poată dezvolta atât profesional, cât și personal, îmbinând eficient performanța și bunăstarea.", a declarat Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain din România.

Cu o politică de resurse umane eficientă, consolidată în timp și bazată pe o cultură a respectului pentru diversitate și pentru echilibrul dintre viața profesională și cea personală, Saint-Gobain acordă o atenție deosebită dezvoltării angajaților săi din întreaga lume.

Mai mult, compania a fost distinsă cu certificarea "Top Employer Romania 2017" și "Top Employer Europe 2017", acordată de către Top Employers Institute, organism independent care studiază practicile de resurse umane. In 2017, Grupul Saint-Gobain a primit pentru al doilea an la rând premiul Top Employer la nivel global. Saint-Gobain se evidențiază în special prin atenția sporită acordată activităților de management al talentelor și dezvoltare a competențelor.

În cadrul Saint-Gobain, dezvoltarea personală a angajaților este întotdeauna abordată din perspectiva nevoilor individuale. Compania a dezvoltat o metodologie şi o serie de bune practici prin care se definesc nevoile angajaţilor şi programele lor de dezvoltare, şi se monitorizează modul în care se aplică şi au succes, dar traiectoriile şi acţiunile planificate nu sunt standardizate, ele fiind adaptate fiecărui individ,  fapt confirmat și de către angajați:

• “Pe măsură ce înaintezi în timp și acumulezi experiența vieții, începi să te interesezi mai mult de tradiție, durabilitate și ceea ce lași în urma ta. Saint-Gobain îți oferă toate aceste lucruri: tradiție, durabilitate și, în mod cert, sentimentul că ceea ce faci va dăinui în timp.” (Alina Boldinog, Saint-Gobain Building Glass România)

• ”Experiența mea a început în prima zi din martie 2006, iar de atunci am evoluat atât profesional cât și personal alături de o echipă de oameni minunați. Am mare încredere în Saint-Gobain, în echipele de specialiști care pot să ne îndrepte doar către un viitor durabil, eficient și ecologic.” (Adina Monica Frunză, Saint-Gobain Isover)

• “Au trecut nouă ani de când sunt în companie, nouă ani înseamnă o viaţă. Și, ca în viață, mă gândesc la contribuția avută de colegii mei (care mi-au devenit și prieteni) în dezvoltarea mea profesională. Se spune des că atmosfera şi regulile dintr-o corporaţie nu lasă loc expresiilor personale, însă nu este cazul Saint-Gobain. Dimpotrivă, am simţit întotdeauna că am libertatea de a acţiona şi reacţiona. Cred că această abordare de management este o reconciliere subtilă între talentul personal şi rigoarea procedurilor.” (Mirică Ovidiu, Saint-Gobain  PAM)

Aflaţi mai multe accesând http://www.saint-gobain.ro/cariere/de_ce_sa_ni_te_alaturi

Fidelă principiilor şi valorilor în care crede cu tărie, Saint-Gobain este convinsă că poziţia de lider mondial în domeniul habitatului durabil nu poate fi menţinută şi consolidată în absenţa unor politici de resurse umane inteligente, variate, flexibile, deschise, adaptate orizontului de aşteptare al angajaţilor săi şi schimbărilor majore şi rapide ale societăţii.

Saint-Gobain este prezent în 67 de țări și are peste 170.000 de angajați în întreaga lume, dintre care aproximativ 1.400 în România. La nivel mondial, grupul francez este lider pe piața de habitat și construcții și proiectează, produce și distribuie materiale de construcții de înaltă performanță, oferind totodată soluții inovatoare la provocările din zona eficienței energetice și protecția mediului înconjurător.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Prima tranzactie imobiliara din 2009: Adamescu cumpara proiectul Central Apartments - 26 Ianuarie 2009 Prima tranzactie imobiliara din 2009: Adamescu cumpara proiectul Central Apartments - 26 Ianuarie 2009
De ce este important managementul defecțiunilor în construcții? De ce este important managementul defecțiunilor în construcții?
Romanii nu sunt prea dornici sa-si asigure locuintele - 17 septembrie 2010 Romanii nu sunt prea dornici sa-si asigure locuintele - 17 septembrie 2010
Pentru 2 euro mp, afli pe unde pierzi caldura din casa Pentru 2 euro mp, afli pe unde pierzi caldura din casa
Kuma, partenerul de succes al afacerii tale! Kuma, partenerul de succes al afacerii tale!
Cel mai neobisnuit credit imobiliar: platesti casa fara bani Cel mai neobisnuit credit imobiliar: platesti casa fara bani

Vezi mai multe articole