Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009

05 martie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

      Maine, 6 martie, va incepe la Palatul Copiilor targul PROJECT EXPO: Imobiliare, primul eveniment de acest gen al primaverii. Timp de 3 zile, in intervalul orar 9.30-18.00 zeci de dezvoltatori imobiliari vor prezenta ofertele lor, in incercarea de a depasi blocajul pietei imobiliare, cauzat de aspectele economice ale momentului. O noutate pentru acest gen de evenimente va fi serviciul gratuit de vizionari rapide si directe, oferit de compania Premier ce va pune la dispozitia vizitatorilor 20 de masini cu agenti profesionisti.
      In cadrul acestui eveniment nu va fi neglijat niciun tip de venit, pentu fiecare existand oferte avantajoase, greu de refuzat pentru vizitatorii ce doresc sa-si achizitioneze fie o casa simpla dar moderna, fie o casa sau un apartament de lux. De asemenea, nici promotiile si discounturile din cadrul acestui targ nu sunt de neglijat. Cei interesati pot achizitiona locuinte cu preturi ce au discounturi cuprinse intre 15 % si 30 %. La unele locuinte se ajunge chiar la pretul de 980 euro/MP.
      Cei cu posibilitati reduse pot avea in vedere varianta achizitionarii unei case, al carei pret porneste de la 15 000 euro sau a unei garsoniere ce costa in jur de 40 000 euro. In zona Bucurestiului exista oferte reprezentate si prin apartamentele cu 2 camere ce au preturi situate intre 50 000 euro si 75 000 euro.    
      Cei al caror gust este exclusivist si iubesc luxul pot achizitiona apartamente penthouse cu preturi ce pornesc de la 135 000 euro. De asemenea vor fi prezenti si dezvoltatori ce vor oferi spre vanzare si vile, al caror pret estimativ este de 100 000 euro. Vizitatorii care au in vedere o oportunitate de investitie pot achizitiona un complex de vile in Mamaia Sat.
     Comparativ cu preturile din Romania, valoarea locuintelor din strainatate este mult mai mica, astfel incat cu preturi ce pornesc de la 60 000 euro cei interesati pot cumpara locuinte in Dubai, Brazilia sau Spania.
      Diversitatea este unul dintre punctele forte ale acestui eveniment, de accea vor fi prezente companii ce vor oferi servicii cat mai diversificate, precum sistemele de inchidere/deschidere pe baza de amprenta digitala. Persoanele care vor vizita targul in cautarea unei case pot gasi chiar si decoratiuni pentru locuinta sau cadoul perfect pentru 8 martie.
     Va asteptam vineri si sambata in intervalul orar 9.30 – 18.00 si duminica intre orele 9.30 - 16.00.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

SYMMETRICA: De unde aleg clientii finali sa cumpere pavajul SYMMETRICA: De unde aleg clientii finali sa cumpere pavajul
Majoritatea caselor de vacanta la vanzare au preturi peste 100.000 euro. Topul judetelor cu cele mai mari ieftiniri Majoritatea caselor de vacanta la vanzare au preturi peste 100.000 euro. Topul judetelor cu cele mai mari ieftiniri
ANRE: In multe localitati, caldura se va scumpi cu pana la 270% ANRE: In multe localitati, caldura se va scumpi cu pana la 270%
Complex rezidential de 60 mil. euro in Militari Complex rezidential de 60 mil. euro in Militari
Programele Rabla si Casa Verde ar putea fi blocate in 2012 din lipsa de bani la Administratia Fondului de Mediu Programele Rabla si Casa Verde ar putea fi blocate in 2012 din lipsa de bani la Administratia Fondului de Mediu
Inchirierile raman o afacere de viitor - 2008-11-07 Inchirierile raman o afacere de viitor - 2008-11-07

Vezi mai multe articole