on

Timp liber in natura si amenajarea piscinei, proiectele lunii iulie la HORNBACH

10 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, oferă clienților săi o gamă completă de articole destinate activităților în aer liber, care au rolul de a aduce un plus de confort și siguranță în utilizare. Totodată, HORNBACH pune la dispoziția clienților articole utile pentru petrecerea timpului la piscină, alături de sfaturile avizate ale consultanților pentru montarea și întreținerea acesteia.

Venirea verii aduce cu sine și diverse activități de recreere în spații exterioare, ieșirile la iarbă verde, la grătar sau relaxarea la piscină regăsindu-se, de altfel, printre cele mai îndrăgite modalități de relaxare. Însă, pentru a petrece un timp de calitate, și aceste activități presupun utilizarea anumitor articole specifice și respectarea întocmai a recomandărilor specialiștilor.

„Odată cu debutul sezonului cald, oamenii se orientează cu precădere către activități de petrecere a timpului liber în natură. Indiferent că este vorba despre activități de camping, de relaxare la iarbă verde ori la piscină, rețeaua de magazine HORNBACH propune clienților o gamă variată de articole destinate acestor activități, îmbunătățită mereu cu noi modele“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Pentru ca ieșirea la iarbă verde să se concretizeze într-o activitate relaxantă și fără neplăceri, mobilierul necesar, precum și obiectele auxiliare trebuie atent alese. În acest sens, specialiștii HORNBACH recomandă un mobilier ușor de transportat și simplu de montat. Pe baza acestor criterii, HORNBACH pune la dispoziția clienților articole precum: scaune și taburete pliabile, pavilioane de diverse tipuri, umbrele de diferite culori, precum și o multitudine de saltele gonflabile. Pe lângă acestea, pentru o ieșire corect planificată, specialiștii HORNBACH propun următoarele articole: felinarul solar, aragazul portabil cu două butelii, lada frigorifică, bateriile frigorifice și canistra pentru apă.

Alegerea inspirată a grătarului și a accesoriilor ajută, de asemenea, la economia de spațiu și timp. Spre exemplu, grătarul trebuie să întrunească două caracteristici esențiale – să fie compact, dar în același timp ușor de montat și demontat. Astfel, în magazinele HORNBACH clienții pot găsi, printre altele, grătare de inox cu piciorușe, grill-uri butoi rotund, grătare de unică folosință sau discuri de fontă. De asemenea, ca accesorii pentru grătar, HORNBACH pune la dispoziția clienților o gamă variată de articole, precum tăvi de aluminiu, perii de curățare a grătarului, saci de cărbuni și aprinzătoare, dar și seturi de ustensile pentru grătar.

Recomandările specialiștilor HORNBACH pentru montarea și utilizarea piscinei

Piscina a devenit una dintre atracțiile principale în zilele călduroase de vară, tot mai mulți profitând de spațiul din curte pentru a amenaja una. Este importat de menționat însă că lipsa unei întrețineri adecvate a acesteia ne poate expune riscului unor afecțiuni. În acest sens, specialiștii HORNBACH au creat o listă cu cele mai importante sfaturi, atât pentru montarea piscinei, cât și în ceea ce privește reglarea pH-ului din apă.

În primul rând, în procesul de montare a piscinei, se recomandă ca terenul să fie curățat de orice tipuri de resturi, inclusiv pietre, ramuri, buruieni sau alte plante agresive, care ar putea străpunge materialul bazinului, iar iarba de sub bazin trebuie îndepărtată, altfel va cauza un miros neplăcut.
După scoaterea din ambalajul original, bazinul trebuie întins pe pământ, pentru a fi expus la soare cel puțin o oră. Amplasarea se face astfel încât să aibă acces la o priză de curent alternativ de 220V cu împământare, iar dacă este prevăzut cu pompă, aceasta se montează după asamblarea completă a bazinului. Mai mult, bazinul nu trebuie amplasat sub linii de curent electric ori deasupra unor țevi, cabluri ori a altor linii utilitare.

Calitatea apei este, de asemenea, un criteriu esențial în folosirea piscinei, din motive ce țin de siguranță și igienă. Valoarea pH-ului, măsurată pe o scală de la 0 la 14, ne prezintă caracterul apei pe următoarele criterii - acidă, neutră sau alcalină. Pentru a măsura această valoare, care trebuie cuprinsă între 7,0 și 7,4, magazinele HORNBACH pun la dispoziția clienților kit-uri de testare pH/CI sau pH/02 inclusiv tablete (fenol roșu).

Pentru a răspunde nevoilor clienților, în magazinele HORNBACH, în cele două zone special dedicate proiectelor, pe tot parcursul lunii iulie consultanții vor oferi informații despre produsele destinate activităților în aer liber sau la piscină, alături de sfaturile avizate ale consultanților pentru montarea și întreținerea acesteia. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.hornbach.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Codul de etica cu privire la inteligenta artificiala: Bosch stabileste instructiunile pentru utilizarea inteligentei artificiale Codul de etica cu privire la inteligenta artificiala: Bosch stabileste instructiunile pentru utilizarea inteligentei artificiale
Iluminat inteligent pentru viata de zi cu zi: WiZ lanseaza o noua generatie de produse in Romania Iluminat inteligent pentru viata de zi cu zi: WiZ lanseaza o noua generatie de produse in Romania
Praktiker România a oferit primul Opel Corsa în campania aniversară de 13 ani Praktiker România a oferit primul Opel Corsa în campania aniversară de 13 ani
Pe cati ani este mai avantajos creditul Pe cati ani este mai avantajos creditul "Prima Casa" - 03 Septembrie 2009
Conditii minime pentru o casa - 26 Mai 2009 Conditii minime pentru o casa - 26 Mai 2009
PIATRAONLINE incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei si continua planul de dezvoltare a business-ului și în 2018 PIATRAONLINE incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei si continua planul de dezvoltare a business-ului și în 2018

Vezi mai multe articole