on

Tipuri de cărucioare pentru copii. Care este cel mai bun pentru prichindelul tău?

19 ianuarie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Venirea unui nou membru în familie aduce bucurie, însă în același timp aduce și foarte multe cheltuieli. Una dintre cheltuielile principale este cea pentru un cărucior. În primii ani de viață, căruciorul este unul dintre elementele de bază pentru o dezvoltare armonioasă a celui mic.

 

Din fericire, există o mulțime de modele de carucioare copii, diferențiate în funcție de formă, greutate, siguranța pe care o oferă, gradul de confort, sistemul de frânare, rezistență, modul în care trebuie să fie îngrijit etc..

 

Care sunt cele mai populare tipuri de cărucioare pentru copii?

 

1. Căruciorul sport. Este căruciorul standard, care poate fi folosit fără probleme de la nașterea celui mic până în momentul în care face 2, 3 ani. Ușor de manevrat, cu accesorii de bază pentru siguranță și confort, acest cărucior se remarcă prin simplitate și cost. Unele cărucioare sport pot fi destul de greoaie, însă cel mai adesea, sunt ușor de pliat.

2. Căruciorul 2 în 1. Este un cărucior standard care beneficiază de scoică de mașină și landou. Este perfect pentru părinții care folosesc mașina pentru a se deplasa în diverse locuri, deoarece permite transformarea căruciorului în scoică pentru mașină, fără că cel mic să fie deranjat. De asemenea, un astfel de cărucior beneficiază de landou, care asigură un suport perfect plan pentru copiii foarte mici. Cărucioarele de acest fel sunt ceva mai scumpe decât cele standard, însă oferă siguranță, sunt ușor de manevrat și sunt multifuncționale.

3. Căruciorul 3 în 1. Este un cărucior care conține atât landou, cât și scoica sau cărucior sport. Este fiabil, ușor de manevrat și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

4. Cărucioare tip umbrelă. Sunt cărucioare foarte ușoare, care se pliază și se transportă foarte ușor. Nu sunt tocmai cele mai confortabile, în condițiile în care nu absorb bine șocurile, însă pentru drumuri scurte sunt perfecte.

 

Pentru cei care au mai mulți copii, fie că sunt gemeni, tripleți sau copii cu diferențe mici de vârstă, există cărucioare în tandem sau cărucioare pentru gemeni și tripleți.

 

Cel mai bun cărucior pentru copilul tău este cel care îi poate oferi suficient confort și îți permite să îl transporți cu ușurință dintr-o parte în alta. Atunci când achiziționezi un astfel de produs este bine să nu uiți de accesorii. Există câteva accesorii care se pot dovedi foarte utile:

 

  • O umbrelă de soare, care îl protejează pe cel mic de razele puternice;
  • O apărătoare de insecte. Este indispensabilă în zilele de vară;
  • Un sac de iarnă. Este foarte călduros, permițând transportul bebelușului chiar și atunci când temperaturile ajung la -10 grade Celsius;
  • Suporturi și cârlige. De asemenea, se pot dovedi utile suporturile pentru biberon sau cârligele destinate agățării bagajelor. Un suport pentru telefon poate fi, de asemenea, foarte practic.
  • Un coș de depozitare pentru cumpărături. Dacă mergi la cumpărături cu copilul, un coș de depozitare este extrem de practic și îți ușurează munca.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Din ce in ce mai multi romani cumpara online Din ce in ce mai multi romani cumpara online
Pulovere cu guler inalt - 3 motive pentru care fiecare barbat ar trebui sa detina unul Pulovere cu guler inalt - 3 motive pentru care fiecare barbat ar trebui sa detina unul
Beneficiile uleiurilor vegetale presate la rece Beneficiile uleiurilor vegetale presate la rece
Praful pe santier si calitatea mastilor de protectie Praful pe santier si calitatea mastilor de protectie
Casa spectaculoasa a lui Lionel Messi din Barcelona Casa spectaculoasa a lui Lionel Messi din Barcelona
Rasfaturi deloc costisitoare pentru reducerea stresului Rasfaturi deloc costisitoare pentru reducerea stresului

Vezi mai multe articole