Curte pavata cu stil

Top 5 aspecte pentru pavajul curtii

26 august, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bucuresti, 25 august 2016

Inainte sa achizitioneze produsele potrivite pentru pavajul curtii, cumparatorii trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte, informandu-se cat mai bine in legatura cu specificul pavelelor, etapele de montaj sau serviciile in plus de care pot dispune, potrivit Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator autohton.

Astfel, reprezentantii Symmetrica au realizat o lista cu cele mai importante 5 aspecte pe care clientii ar trebui sa le ia in considerare in procesul de achizitie a celor mai potrivite produse pentru pavajul curtii.

”In primul rand, cumparatorii trebuie sa caute un furnizor care poate oferi o solutie completa pentru amenajarea curtii, cu toate serviciile incluse – de la proiectare si montaj pana la intretinerea pavelelor, asigurand astfel tot suportul necesar”, spune Ovidiu Rabei, Director Tehnic Symmetrica.
In al doilea rand, inainte de achizitia pavelelor, clientii trebuie sa aiba in vedere consultanta de specialitate in alegerea produselor potrivite. Astfel, in functie de arhitectura casei si a tipului de trafic, clientii pot primi recomandari punctuale legate de zidirea unui gard, placarea soclului casei sau amenajarea unei alei cu pavaj. De asemenea, furnizorul de pavele poate acorda sfaturi de ordin estetic, recomandand solutii personalizate in ceea ce priveste culorile si formele.

”Pentru amenajarea unei curti, trebuie sa mai avem in vedere bugetul de care dispunem, precum si obtinerea unui echilibru intre ceea ce ne dorim din punct de vedere estetic si practicabilitate. Tratarea superficiala a acestor aspecte poate duce la montajul unor pavele care nu corespund tipului de trafic la care vor fi solicitate, pierderea spatiului verde in cazul in care proiectarea nu este corespunzatoare sau montajul defectuos in cazul in care acesta nu este realizat de o firma specializata. De aceea este importanta partea de consiliere”, explica Ovidiu Rabei.

Cei care doresc sa isi paveze curtile trebuie sa cunoasca, de asemenea, toate etapele de montaj ale unei lucrari de pavare: indepartarea stratului vegetal, realizarea terasamentului cu balast, trasarea si montajul bordurilor, asternerea stratului de nisip, montajul propriu-zis al pavelelor si rostuirea acestora cu nisip.

Care este durata de viata a pavelelor si cati ani de garantie ofera producatorul este o alta intrebare importanta, pe care potentialii cumparatori nu ar trebui sa uite sa o adreseze, avand in vedere diversitatea gamelor care se regasesc pe piata. Unele pavele au o durata de viata de 20 de ani si o garantie de 5 ani, altele, precum cele din gama ”Symmetrica Select”, care sunt tratate cu sistemul Aqua Protect, un aditiv special, sunt create sa reziste 25 de ani, venind la pachet cu o garantie de 10 ani.

Un alt detaliu pe care cei care decid sa isi amenajeze curtile cu pavele ar trebui sa il ia in considerare inainte de achizitie se refera la intretinerea ulterioara a pavajului. Si la acest capitol, exista solutii dedicate, atat pentru inlocuirea pieselor imperfecte, cat si pentru curatarea suprafetei, pentru ca pavajul sa isi mentina aspectul dorit. Astfel, clientii pot opta pentru diverse produse speciale, precum detergenti pentru inlaturarea multiplelor tipuri de pete sau pentru indepartarea vegetatiei.

Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, intr-o gama variata de forme si culori.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Desi oferta este in crestere pe timpul verii, chiriile din Capitala nu scad Desi oferta este in crestere pe timpul verii, chiriile din Capitala nu scad
Cartierele muncitoresti din Iasi asteapta investitiile Cartierele muncitoresti din Iasi asteapta investitiile
PSD propune 50.000 de locuinte pentru tineri cu chirie subventionata de stat - 15 Iulie 2009 PSD propune 50.000 de locuinte pentru tineri cu chirie subventionata de stat - 15 Iulie 2009
Case ieftine in regie proprie Case ieftine in regie proprie
Tefal si MedLife te ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase clipe alaturi de bebelusii tai Tefal si MedLife te ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase clipe alaturi de bebelusii tai
Pericolul din bucatarie Pericolul din bucatarie

Vezi mai multe articole