on

TP-Link a anuntat la CES 2021 primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume cu asistentul vocal Alexa integrat

14 ianuarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

TP-Link®, lider global in furnizarea de echipamente de retea pentru utilizatorii individuali si mediul de afaceri, a anuntat lansarea primului sistem Mesh WiFi 6 din lume cu Alexa integrat, numit Deco Voice X20. Dispozitivul premiat Deco X20 este, astfel, disponibil cu optiunea de control vocal incorporat, oferindu-le utilizatorilor control rapid si simplu si performanta de top, in orice locuinta. TP-Link® a prezentat cele mai noi solutii la CES intr-un format exclusiv digital in perioada 11-14 ianuarie. 
 
 
Deco Voice X20, primul sistem mesh din lume cu Alexa incorporat 
 
 
Premiat la CES 2021 Innovation Awards, Deco Voice X20 este un sistem mesh ce le ofera utilizatorilor performanta compatibilitatii Wi-Fi 6 si control vocal deplin asupra experientei in retea. Dispozitivul are o acoperire de 371 de metri patrati (varianta 2-Pack) si utilizeaza tehnologia mesh pentru a forma o retea unificata, oferind conectivitate fara intreruperi, chiar si atunci cand utilizatorii se deplaseaza dintr-un colt al locuintei in altul. Streamingul live, apelurile video sau gamingul in cloud nu mai sunt o problema, iar integrarea asistentului vocal Alexa permite un management usor si rapid al ecosistemului smart home, redarea de muzica, dar si gestionarea altor functionalitati cheie. Deco Voice X20 suporta si apeluri, mesaje si anunturi prin intermediul Alexa, fapt care extinde gama de interactiuni intre unitatile Deco, dar si in raport cu alte dispozitive care dispun de integrarea asistentului vocal Alexa. 
 
 
 
 
Datorita asistentului vocal Alexa incorporat, utilizatorii pot gestiona fiecare aspect al locuintelor smart fara nevoia de a avea o boxa smart separata. Sistemul Mesh WiFi va permite utilizatorilor sa redea audio pe diferite unitati Deco, imbunatatind atat experienta de navigare, cat si experianta de auditie in intreaga locuinta. 
 
TP-Link a lucrat continuu pentru a imbina dispozitive smart home cu dispozitive mesh Wi-Fi. Integrarea IoT si Wi-Fi va oferi si mai multe beneficii utilizatorilor nostri,” a transmis Pingji Li, General Manager si Vicepresedinte TP-Link Consumer and Enterprise. „TP-Link este dedicat angajamentului de a le oferi utilizatorilor experiente de retea cu acoperire completa si optimizare a ecosistemului smart home. Am dezvoltat acest model Deco Voice pentru a explora viitorul caselor inteligente. Acesta ofera gestionare IoT integrata, control inteligent, conexiuni de retea pentru intreaga casa si protectie pentru reteaua de acasa.”
 
Deco Voice X20 integreaza tehnologie Wi-Fi 6 pentru a livra viteze wireless si mai mari, semnal mai puternic si capacitate de conexiune extinsa. Viteza foarte mare Wi-Fi 6 permite activitati care solicita foarte mult latimea de banda precum streaming ultra-HD, apeluri video si cloud gaming. Tehnologia OFDMA imbunatateste substantial abilitatea de a conecta mai multe dispozitive in retea, iar tehnologiile BSS Color si Beamforming ofera semnal mai puternic indiferent de activitatile online realizate.
 
Specificatii cheie ale dispozitivului Deco Voice X20: 
 
  • Viteze ultra-rapide Wi-Fi 6: 1201 Mbps in banda de 5 GHz si 574 Mbps in banda de 2.4 GHz.
  • Tehnologia mesh TP-Link: Conexiune permanenta la cele mai rapide viteze indiferent de locul in care se afla utilizatorul in locuinta.
  • Asistentul vocal Alexa integrat: Un ecosistem smart home si mai inteligent, controlat vocal prin intermediul Amazon Alexa.
  • Boxa inteligenta integrata: Compatibil pentru cei mai populari furnizori de continut audio, pentru o experienta de auditie premium.
  • Solutia TP-Link HomeShield: Ofera protectie IoT, control parental avansat si rapoarte de securitate.
  • Full Gigabit Ethernet: 2 porturi Ethernet Gigabit WAN/LAN pentru fiecare unitate Deco Voice, oferind cele mai rapide conexiuni pe fir.
  • Instalare mai simpla ca niciodata: Instructiuni pas cu pas pe parcursul intregului proces de instalare, datorita Aplicatiei Deco. 
  • Functioneaza cu toate modelele Deco: Compatibil cu toate modelele Deco pentru a forma o retea mesh unificata.
 
 
###
Despre TP-Link
 
Fondat in 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive si accesorii de retea. Conform companiei de analiza a pietei IDC*, TP-Link este liderul pietei de echipamente WLAN si CPE broadband, cu distributie in peste 170 de tari si sute de milioane de clienti in intreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive si solutii stabile, performante si accesibile in domeniul retelisticii si o experienta dovedita, compania isi continua evolutia cu echipamente adaptate stilului de viata conectat, care sa raspunda cerintelor viitoare. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa smart – monitorul cu incarcator wireless pentru telefoane mobile Casa smart – monitorul cu incarcator wireless pentru telefoane mobile
Televizoarele Sony BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K Full Array LED sunt acum disponibile pentru precomanda Televizoarele Sony BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K Full Array LED sunt acum disponibile pentru precomanda
Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei
TP-Link la CES 2022 – Wi-Fi 6E pentru cele mai rapide conexiuni, noi produse Whole Home Mesh, Smart Home Tapo și multe alte noutăți interesante, pentru viitorul conectivității TP-Link la CES 2022 – Wi-Fi 6E pentru cele mai rapide conexiuni, noi produse Whole Home Mesh, Smart Home Tapo și multe alte noutăți interesante, pentru viitorul conectivității
Avantajele unui interfon pentru vila ta Avantajele unui interfon pentru vila ta
Linus®, incuietoarea inteligenta cu functii inovatoare Linus®, incuietoarea inteligenta cu functii inovatoare

Vezi mai multe articole