on

5 obiecte de decor atipice intalnite in unele locuinte

25 mai, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In decoratiunile interioare se folosesc uneori si obiecte atipice, care sa dea o unicitate locuintei si sa faca anumite zone sa iasa in evidenta.

 

Iata 5 obiecte de decor atipice intalnite in locuinte:

 

1. Cabina telefonica - In general, cei care au apelat la o cabina telefonica pentru a o integra in decor au mers pe varianta rosie, inspirata din Londra. Cel mai adesea, astfel de cabine telefonice sunt amplasate fie in coltul unui living, fie in zona de intrare a locuintei. Este un obiect care atrage toate privirile, avand in vedere ca si dimensiunea cabinei este destul de mare. Pretul unei astfel de cabine este de aproximativ 4 mii de lire sterline si trebuie comandata din Marea Britanie. Pentru cei care nu doresc sa plateasca aceasta suma si sunt totusi pasionati de cultura britanica si vor sa imprumute putin din farmecul ei, pot opta pentru tablouri care ilustreaza cabinele telefonice sau celebrele autobuze cu etaj din Londra.

 

2. Aparat de sloturi - Jocurile de noroc reprezinta unul dintre cele mai intalnite moduri in care oamenii se distreaza in ultima vreme, iar unii pasionati aleg sa-si aduca aminte de vacantele petrecute in Las Vegas sau in alte locuri celebre din acest domeniu prin integrarea unui aparat de sloturi. Popularitatea pacanelelor este intr-o continua ascensiune inclusiv in tara noastra, iar oamenii se distreaza in special in mediul online, unde au parte de o gama variata de jocuri. Spre exemplu, in sectiunea NetBet pacanele sunt disponibile peste 2 mii de jocuri la care oamenii se pot distra. Iar cei mai pasionati integreaza si in locuintele lor si jocurile preferate. In schimb, exista si oameni care in locul sloturilor integreaza in amenajari aparate de tip arcade, din anii '80.

 

3. O blana de urs pe perete - In multe locuinte vedem tablouri si oglinzi pe pereti, dar sunt si oameni care aleg sa puna pe peretii locuintelor o blana de urs sau de vulpe. Obiceiul a inceput cu mult timp inainte de Revolutie, in special in zone de munte, unde se practica vanatoarea. Astazi, astfel de obiecte de decor mai pot fi vazute in unele cabane doar, dar mai sunt si vanatori care doresc sa le scoata in evidenta.

 

4. Cada freestanding in living - Tot mai multi oameni aleg sa isi monteze o cada de acest tip in living. Astfel de amenajari sunt intalnite in special in locuintele care au o priveliste superba si care nu au vecini aproape, in asa fel incat, sa nu existe pericolul ca cineva din exterior sa vada cada. De asemenea, au aparut inclusiv hoteluri si apartamente inchiriate in regim hotelier care beneficiaza de privelisti superbe si care includ in amenajarile lor din unele camere astfel de obiecte. Pentru cuplurile fara copii este un obiect tot mai tentant, acesta fiind publicul tinta pentru astfel de decoratiuni.

 

5. O bicicleta - O bicicleta poate fi si un obiect de decor pentru bucatarie sau zona de dining, nu doar un mijloc prin care oamenii se pot deplasa dintr-un loc in altul. In timp ce unii tin bicicletele in locuinta din lipsa de spatiu, altii aleg sa achizitioneze unele care sa serveasca unui singur scop, si anume: de a infrumuseta spatiul interior. Spre exemplu, unele magazine vand masute in forma de bicicleta. In locul picioarelor clasice, masuta are roti si un suport in asa fel incat sa stea stabila, iar deasupra, peste sa si peste ghidon, este amplasat un blat. Aceasta decoratiune este una de mare efect si are toate sansele sa atraga privirile musafirilor.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara
Ce trebuie sa stii inainte sa incepi repararea peretilor Ce trebuie sa stii inainte sa incepi repararea peretilor
Ultra-violet, aleasa culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone Ultra-violet, aleasa culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone
Fantanile arteziene si arta Feng Shui - Combinatia care aduce bunastarea in casa ta Fantanile arteziene si arta Feng Shui - Combinatia care aduce bunastarea in casa ta
Cum poti utiliza spatiul de sub scara Cum poti utiliza spatiul de sub scara
Rozul, din nou in trend Rozul, din nou in trend

Vezi mai multe articole