on

Cum poti da refresh casei tale cu o simpla amenajare interioara

03 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Amenajarea unei case aduce, de cele mai multe ori, o imbunatatire a aspectului locuintei abia cumparate sau detinute anterior, care va conduce la o imagine adaptata la tendintele din designul interior. Aceasta presupune o munca migaloasa, mult efort si multe investitii, dar care va avea ca finalitate o casa stilata si cu bun gust.

Daa nu iti place cum arata casa pe care tocmai ai cumparat-o sau daca locuinta nu mai functioneaza conform dorintelor si nevoilor tale, iti propunem cateva sugestii pentru un mic refresh, cu cateva imbunatatiri mai mult sau mai putin costisitoare.

Cum faci ca o sufragerie sa fie mai luminoasa?

Se intampla, de foarte multe ori, ca sufrageria si bucataria sa fie de mici dimensiuni si sa ofere o senzatie claustrofoba. Iar pentru ca renuntarea la apartament nu este o varianta, solutia cea mai buna este daramarea peretelui despartitor si crearea unui spatiu deschis.

Peretele daramat, care desparte bucataria de sufragerie, este cel mai indicat pentru aceasta operatiune. Tot ce trebuie sa faci este sa te aprovizionezi cu materialele de constructii, care fac lucrarea mai eficienta si care te vor ajuta sa obtii acest efect. Angajeaza o echipa de oameni priceputi in reamenajari si explica-le, pas cu pas, ideile tale.

Cum schimbi dormitorul vechi intr-unul modern?

Este foarte probabil sa te plictisesti rapid de o camera sau de un obiect de mobilier. Pentru ca dormitorul este locul unde iti petreci o mare parte din timp, poti face o schimbare rapida cu un tapet de perete, la care sa adaugi tablouri cu poze si peisaje si cateva obiecte de decor excentrice. De asemenea, poti inlocui piesele de mobilier vechi si uzate cu articole noi din cataloagele de amenajari interioare. 

Cum iti modifici vechiul birou?

Lucrul de acasa este dorinta multor angajati, iar serile de lectura sunt cele mai relaxante momente. Pentru ambele situatii, totul depinde de biroul pe care il ai si de modul cum este amenajat acesta. De aceea, pentru astfel de situatii, recomandarea este sa iti indrepti atentia catre un birou practic, modern si mult mai functional.

Pune accent pe confort si calitate, si mai putin pe cantitate. Daca ai mai multe lucruri la indemana, nu inseamna ca asta te va ajuta sa fii mai eficient sau mai concentrat la ceea ce faci. Salveaza timp si spatiu, investind intr-un mobilier modular, de calitate si intr-un scaun de birou confortabil, din care sa lecturezi si sa lucrezi cu spor.

Fiecare casa, indiferent de cat de veche este, poate deveni confortabila, spatioasa si moderna. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa gandesti in perspectiva si sa te ajuti de imaginatie.

Sursa foto: Pinterest

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa te bucuri de relaxare la tine acasa Cum sa te bucuri de relaxare la tine acasa
Amenajarea primei locuinte – Sfaturi practice Amenajarea primei locuinte – Sfaturi practice
Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa” Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa”
Cum putem amenaja boxa de la bloc? Cum putem amenaja boxa de la bloc?
Premiera europeana la Bucuresti: cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis de PIATRAONLINE Premiera europeana la Bucuresti: cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis de PIATRAONLINE
Locuinta unui burlac - Partea I Locuinta unui burlac - Partea I

Vezi mai multe articole