on

A mai ramas o luna pana la targul imobiliar al toamnei 2022!

30 septembrie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cel mai asteptat eveniment imobiliar din aceasta toamna se va desfasura în Bucuresti în perioada 28-30 Octombrie 2022 la Palatul Parlamentului. Numarul participantilor este foarte mare si standurile expozitionale sunt aproape epuizate.

Acum sunt disponibile ULTIMELE STANDURI!

 

 

Târgul National Imobiliar - TNI reprezinta cadrul ideal în care companiile ce activeaza în domeniul imobiliar îsi pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, cresterea vânzarilor, studierea competitiei, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performantelor si lansarea de produse si servicii noi într-un cadru dedicat.

În plus, expozantii TNI beneficiaza de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului chiar înainte de desfasurarea evenimentului si lobby pentru acordarea de interviuri jurnalistilor ce deja si-au anuntat prezenta în cadrul târgului.

" La editia Târgului National Imobiliar ce va avea loc în perioada 28-30 Octombrie 2022 participa dezvoltatori si agentii imobiliare de top din România, institutii financiar-bancare, companii din Dubai, Cipru si Franta, iar evenimentul TNI se bucura de încrederea si sprijinul celei mai importante asociatii imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR. Interesul din partea companiilor ce activeaza în domeniul imobiliar si al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul faciliteaza conectarea „în persoana” dintre liderii din industria imobiliara si publicul interesat de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu. Acum sunt disponibile ultimele standuri la editia TNI de luna urmatoare!,"  declara Adrian BERCEA - Event Manager Târgul National Imobiliar.


Alege si TU sa fii promovat de profesionisti, sa intri în contact direct cu clienti interesati de achizitii imobiliare si sa realizezi parteneriate de lunga durata în cadrul Târgului National Imobiliar TNI!

 

CLICK AICI pentru a contacta organizatorii TNI si a-ti alege standul!
 

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR), Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI)


Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, EnVogue Residence, Exigent Unique Properties, Imobiliare.ro
 

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro
 

Powered by: Storia
 

Parteneri Media: Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro; MisiuneaCasa.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Iarna ne scumpeste traiul la bloc Iarna ne scumpeste traiul la bloc
Chiriile bucurestene s-au diminuat si cu 4,5% intr-o luna - 10 Septembrie 2009 Chiriile bucurestene s-au diminuat si cu 4,5% intr-o luna - 10 Septembrie 2009
Hornbach lanseaza proiectul de invatamant profesional dual „Scoala de carte si meserii” Hornbach lanseaza proiectul de invatamant profesional dual „Scoala de carte si meserii”
Cursa spre perfectiune se castiga cu produse Ceresit! Cursa spre perfectiune se castiga cu produse Ceresit!
Mic ghid de negociere la cumpararea unui apartament - 24 Iunie 2009 Mic ghid de negociere la cumpararea unui apartament - 24 Iunie 2009
Locuintele vechi, pe primul loc la scaderea chiriilor - 05 Mai 2009 Locuintele vechi, pe primul loc la scaderea chiriilor - 05 Mai 2009

Vezi mai multe articole