on

Alex Velea si Antonia gatesc cu Chef Henrik Sebok la Militari Shopping

06 decembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Militari Shopping extinde pentru clienții săi zona de restaurante cu cinci nume noi: Ana Pan, iute, La bufet, Nedelya și Pizza Bonita, pe lângă restaurantele deja cunoscute: Dinner Food, Rustic și Tava cu de toate. Momentul va fi marcat printr-un show culinar live, organizat sâmbătă, 9 decembrie, ora 13:00, în zona noului food court, avându-i ca invitați speciali pe Antonia și Alex Velea. Aceștia vor găti alături de chef Henrik Sebok, iar maestru de ceremonii va fi Cătălin Măruță. La finalul show-ului clienții vor putea să deguste specialități gătite de chef Sebok, dar și să câștige unul din cele patru premii speciale ale Tombolei ”FUN&FRESH”.

Petrecerea culinară va continua și duminică, pe 10 decembrie, începând cu ora 11:00, cu un alt show live făcut, de această dată, de copii. Participarea la atelierul ”Little Chefs” se face pe bază de înscriere printr-un e-mail cu numele și vârsta copilului la adresa littlechefs@militari-shopping.ro. Micii bucătari vor găti alimente sănătoase ghidați de chef Dan Erbărescu și de medicul nutriționist Gabriela Pătulea.

„Suntem într-o zonă a Bucureștiului aflată în plină dezvoltare, atât în ceea ce privește construcțiile de locuințe, cât și de birouri, ceea ce a adus pentru noi un public mai tânăr, cu venituri superioare. Pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale zonei, am demarat propriul proces de transformare. Într-o primă etapă am extins zona de fashion and beauty, asigurând clienților acces la branduri noi în galerie precum Koton, Reserved, Collin’s, Suvari, Massini, Orsay și Marionnaud. De asemenea, am adus World Class cu o generoasă piscină semiolimpică, pentru a facilita accesul rezidenților la servicii de fitness și wellness. Anul acesta ne-am axat pe îmbunătățirea experienței clienților, renovând complet toaletele, semnalizarea, zonele de relaxare și food court. Prin extinderea ofertei de restaurante am urmărit și satisfacerea nevoilor angajaților centrelor de birouri din proximitate, captivi într-o zonă fără prea multe opțiuni, dar dornici de diversitate și de calitate. Nu în ultimul rând, hypermarketul Auchan investește în remodelare, fiind la cele mai ridicate standarde din retail”, a declarat Asi Kahana, Director General Militari Shopping.

Reduceri și premii pentru clienții fideli

Militari Shopping lansează carnețelul super ofertelor ”FUN&FRESH”. Catalogul cuprinde aproape 20 de oferte - reduceri și promoții - la toate restaurantele din noul food court, dar și la încălțăminte, cosmetice, optică, design interior, produse pentru copii și fitness.

Clienții vor beneficia, astfel, de reduceri de până la 70% la ramele OptiBLU, de până la 50% la produsele Humanic, Salamander și Anna Cori, cadouri de la Bebe Supermarket și Marrionaud, preț special la abonamentul pe 12 luni la World Class Militari și reduceri de până la 60% la articole de design interior de la magazinele Diego și Jysk.

Promoțiile se aplică și zonei de restaurante. Clienții vor putea achiziționa, în schimbul cupoanelor din carnețel, meniuri și deserturi la preț redus cu 50% sau chiar gratuite, pentru copii. Majoritatea promoțiilor sunt valabile până la finalul anului.

Pentru a intra în posesia carnețelului cu super oferte ”FUN&FRESH”, clienții trebuie să încarce un card cadou Militari Shopping cu minim 50 de lei până pe 20 decembrie, ora 13:00, la infodesk-ul din zona magazinului Reserved. Pe lângă cele 20 de oferte, carnețelul include și un talon de tombolă cu ajutorul căruia clienții se pot înscrie la două extrageri. La extragerea din 9 decembrie, Militari Shopping oferă 4 premii speciale constând în carduri cadou cu o valoare de 500 de lei fiecare. A doua extragere, a premiilor FUN&FRESH, va avea loc pe 21 decembrie, iar premiile constau în 10 carduri cadou Militari Shopping încărcate cu 100 lei, 5 carduri cadou C&A  în valoare de 100 lei și 4 bonuri valorice Hervis în valoare de 100 lei.

Detaliile campaniei sunt disponibile pe www.militari-shopping.ro/noutate/tombola_fun_fresh

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Wienerberger Brick Award 2018: un arhitect roman, in juriu! Wienerberger Brick Award 2018: un arhitect roman, in juriu!
S-au scumpit gazele S-au scumpit gazele
Administratorul de bloc: persoana fizica sau juridica? Administratorul de bloc: persoana fizica sau juridica?
Pretul apartamentelor din era comunista ar putea creste cu 20% in urmatorii doi ani Pretul apartamentelor din era comunista ar putea creste cu 20% in urmatorii doi ani
Preturile in scadere au fortat 23.500 de bucuresteni sa iasa cu apartamentele pe piata in 2010 Preturile in scadere au fortat 23.500 de bucuresteni sa iasa cu apartamentele pe piata in 2010
eMAG deschide la Timisoara cel mai mare showroom din provincie eMAG deschide la Timisoara cel mai mare showroom din provincie

Vezi mai multe articole