on

„Amenajarea corecta a incaperilor“ si „Hrana pentru camarazii canini“ – proiectele lunii ianuarie la HORNBACH

14 ianuarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Luna ianuarie 2019 incepe cu recomandarile consultantilor HORNBACH - unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit - despre amenajarea interioara a unei incaperi, respectiv montarea parchetului, gresiei, faiantei, materialelor de izolare pentru pereti si a obiectelor sanitare. Totodata, HORNBACH aduce in atentia clientilor sai deliciile culinare pentru caini de la Mr. Beef, un producator de hrana german, la un raport calitate/pret excelent.

Anul bun se cunoaste dupa calitatea proiectelor, astfel ca in ianuarie le propunem clientilor doua teme care se refera, pe de o parte, la imbunatatirea calitatii vietii camarazilor din rasa canina – pentru care gasiti in magazinele HORNBACH hrana marca Mr. Beef –, iar pe de alta parte, la etapele privind montajul principalelor elemente dintr-o incapere“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH Romania.

Primul lucru pe care trebuie sa-l stie oricine decide sa-si monteze singur parchetul, faianta, gresia sau izolatia este ca are nevoie de parcurgerea corecta a tuturor etapelor, care impreuna cu o consiliere de specialitate si produse de calitate, reprezinta garantia obtinerii unui proiect durabil.

In cazul parchetului, in functie de tipul de pardoseala si de substratul acestuia, specialistii HORNBACH recomanda tehnici specifice de montaj.

Pentru o fixare corecta a parchetului laminat, primul pas este sa ne asiguram ca suprafata pe care montam este curata, uscata si plana. Pe aceasta suprafata se  aplica, pe rand, folia de etansare impotriva vaporilor, substratul de pardoseala pentru nivelare,  benzile de etansare/distantare sau spuma de distantare, urmate de aplicarea placilor propriu-zise de pardoseala si, la final, a plintelor care protejeaza peretii. Specialistii HORNBACH recomanda ca inainte de montaj, pardoseala sa fie depozitata in incaperea in care va fi montata pentru minimum 48 de ore, in ambalajul original, inchis.

Primul pas pentru montajul gresiei si faiantei presupune masurarea suprafetei, pentru a putea determina apoi cantitatea necesara de material. Pentru pregatirea corecta a suprafetei pentru placarea cu gresie sau faianta se va evaluare stratul suport (beton, tencuiala, sapa, placi de gips carton sau OSB). Stratul suport trebuie sa prezinte capacitate portanta, sa nu aiba fisuri, sa fie curat, neabsorbant si sa nu prezinte probleme de planeitate. Micile neregularitati, de pana la 5 mm, pot fi egalizate cu adeziv pentru gresie si faianta, iar cele mai mari necesita in prealabil o grunduire cu masa de spaclu autonivelanta. Placile propriu-zise vor fi montate pe un pat de adeziv. Este important sa se aleaga corect adezivii, in functie de tipul de placi utilizate, dimensiunea acestora (daca placile au dimensiuni mai mari, se va folosi un adeziv cu flexibilitate ridicata), locul unde se vor lipi si proprietatile substratului. Rosturile vor fi umplute ulterior cu chit. HORNBACH recomanda alinierea placilor de gresie dupa directia principala a privirii, iar a celor de faianta dupa orientarea obiectelor sanitare din incapere.

Vasul de toaleta se monteaza simplu, fixandu-se pe podea sau perete (in functie de asezarea scurgerii), fiind nevoie de un cot de scurgere, un racord extensibil sau flexibil, robinet si silicon pentru etanseizare.

Pentru izolarea peretilor interiori, specialistii HORNBACH recomanda aplicarea unor profile de sustinere pe verticala, fixarea vatei minerale sau de sticla pe perete, peste care vor fi montate placi din gips-carton pentru acoperirea izolatiei si crearea unei baze pentru finisajul peretelui. Izolarea peretilor contribuie la imbunatatirea coeficientului de transfer termic, protectia fonica, dar si a celei impotriva incendiilor.

Mr. Beef - hrana pentru imbunatatirea calitatii vietii cainilor

Inceputul anului vine la HORNBACH la pachet cu un „proiect“ dedicat patrupedelor (sau celui mai bun prieten al omului).  In acest sens, HORNBACH propune hrana pentru caini Mr. Beef, hrana calitativa, care contribuie la dezvoltarea optima a animalelor de companie, cresterea calitatii vietii, dar si la mentinerea starii de vitalitate a acestora.

In gama de produse Mr. Beef se regasesc toate tipurile de hrana pentru caini – uscata, umeda sau snack-uri –, special concepute pentru o dieta diversificata si echilibrata. Acestea vin impreuna cu recomandarile specialistilor HORNBACH pentru o alimentatie sanatoasa.

Produsele  Mr. Beef sunt clasificate in functie de varsta animalului de companie, dar si in functie de nevoi speciale, precum sensibilitati sau predispunere la ingrasare.

Produsele Mr. Beef sunt fabricate in Germania si sunt supuse unor controale calitative riguroase, fiind concepute pentru toate tipurile de caini, indiferent de rasa, varsta, dimensiunea sau conditia clinica a acestora.

Indiferent de tipul de hrana Mr. Beef ales, aceasta are la baza retete reglate optim, materie prima de calitate si un nivel de proteina ridicat (la fel ca la marcile Premium).

Pentru mai multe sfaturi legate de optiunile disponibile pentru imbunatatirea starii generale de sanatate a cainilor, dar si despre montajul elementelor principale dintr-o incapere, in magazinele HORNBACH, in cele doua zone special amenajate cu proiecte, consultantii vor oferi informatii avizate celor interesati, pe tot parcursul lunii ianuarie. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.hornbach.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pretul apartamentelor va creste lent                   Pretul apartamentelor va creste lent
Dependintele scumpesc casa cu mii de euro Dependintele scumpesc casa cu mii de euro
De ce este mai scump sa stai in chirie in Iasi decat in Bucuresti De ce este mai scump sa stai in chirie in Iasi decat in Bucuresti
Fondul de Garantare despre Fondul de Garantare despre "Prima casa": Suntem depasiti de situatie. Primim si 200 de cereri pe zi - 16 Septembrie 2009
Be fabulous cu noua gama pentru ingrijirea parului Premium Care de la Rowenta. For your inner diva! Be fabulous cu noua gama pentru ingrijirea parului Premium Care de la Rowenta. For your inner diva!
Numarul de apartamente vandute lunar in cartierul Residenz a scazut la jumatate fata de anul trecut - 12 Iunie 2009 Numarul de apartamente vandute lunar in cartierul Residenz a scazut la jumatate fata de anul trecut - 12 Iunie 2009

Vezi mai multe articole