Primul complex rezidential din Piatra-Neamt s-a lansat

Primul complex rezidential din Piatra-Neamt s-a lansat

29 august, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Primul complex rezidential din Piatra-Neamt s-a lansat
29.08.2008
 
Green Hills aduce in Piatra Neamt un nou concept, care, spun dezvoltatorii, integreaza perfect arhitectura moderna cu finisajele de inalta calitate pentru a crea un complex rezidential de exceptie. Ei promit nu “doar o simpla locuinta, ci un nou stil de viata ce parea doar un vis pana acum.”
Green Hills este situat in partea de sud a orasului, intr-o zona in plina dezvoltare si este
click stanga pentru a mari imaginile
 
ideal pentru familiile care isi doresc o locuinta noua si confortabila. Ansamblul rezidential se intinde pe un teren cu o suprafata de peste 6.300 mp si este format din 4 blocuri cu cate 10 etaje, care insumeaza 232 de apartamente cu 1 camera, 2 camere, 3 camere, 4 camere si 5 camere (penthouse) intre 45 si 135 metri patrati. 
Complexul are multe avantaje printre care si accesul direct la transportul in comun si la principalele cai spre centrul orasului, este aproape de scoala, gradinita, dar mai ales de centrul comercial Galleria care se va deschide in curand. Iarna va fi un adevarat deliciu pentru pasionatii de sporturi specifice acestui sezon deoarece partia de ski va fi reamenajata.
Green Hills dispune de 232 de locuri de parcare supraterane si subterane, de spatii de depozitare pentru fiecare proprietar .
Apartamentele beneficiaza de finisaje deosebite, de inalta calitate, care vor asigura confortul viitorilor proprietari inca de la inceput: parchet din lemn natural, bucatarii complet echipate, ferestre cu geam termopan, echipament sanitar complet, Contoare de apa si electricitate etc. Si baile sunt pe masura, au o intaltime de pana la 2.1 metri si dispun de echipament sanitar si portelan.
 
 
Proiectul Green Hills este dezvoltat la cele mai inalte standarde de calitate si arhitectura, partenerii Aura Europe fiind companii cu renume in domeniul lor de activitate. Investitia totala pentru acest proiect se ridica la suma de 25 milioane de euro.
Constructia a inceput in februarie a.c., primele apartamente urmand sa se livreze in noiembrie 2009. Preturile apartamentelor sunt accesibile, ele pornind de la 56.000 euro pentru cele cu o camera pana la 250.000 euro pentru cele cu 5 camere.
Agentul exclusiv de vanzari al Green Hills este Coldwell Banker Montana. Prin intermediul Coldwell Banker Montana, cumparatorii pot beneficia de modalitati de plata avantajoase, dar si de cele mai bune informatii pentru obtinerea de credite ipotecare. Deja 40% dintre locuintele din ansamblul rezidential au fost rezervate, in doar cateva luni de la lansarea proiectului pe piata, au declarat reprezentantii Coldwell Banker, promotorul exclusiv al proiectului. Preturile in cadrul proiectului sunt cu aproape 50% mai mari decat cele ale locuintelor vechi din oras.

Aura Europe S.A. este un dezvoltator imobiliar cu sediul la Luxemburg, activ in tarile din Europa Centrala si de Est si in Comunitatea Statelor Independente.
Aura se defineste prin capacitatea de a initia si dezvolta produse imobiliare de cea mai inalta calitate prin maximizarea oportunitatilor de afaceri, precum si identificarea unor segmente de piata cu potential semnificativ.
Compania este condusa de Joseph Saliah si Boaz Misholi, ambii cu o experienta de peste 30 de ani in managementul companiilor publice, din domeniul imobiliar, dar si din alte arii de business.
Aura Europe detine operatiuni intr-o serie de tari din estul Europei, printre care Romania, Ungaria, Kazahstan, Ucraina etc. Activitatea companiei este concentrata pe trei segmente, in cadrul carora si-a propus sa atinga urmatoarele obiective in termen de cinci ani.
In Romania, Aura Europe dezvolta impreuna cu compania GTC centrele comerciale Galleria situate in mai multe orase, precum si ansambluri rezidentiale, dar si centre de afaceri.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Daikin anunta achizitia grupului austriac AHT, lider in productia sistemelor comerciale de refrigerare si congelare Daikin anunta achizitia grupului austriac AHT, lider in productia sistemelor comerciale de refrigerare si congelare
Producatorul de mobila Remex dezvolta modele proprii pentru profituri mai mari Producatorul de mobila Remex dezvolta modele proprii pentru profituri mai mari
Apartamentele vechi din Bucuresti au pierdut 15% din pret intr-o luna - 15 Aprilie 2009 Apartamentele vechi din Bucuresti au pierdut 15% din pret intr-o luna - 15 Aprilie 2009
Misterele TVA-ului in tranzactii imobiliare: Fiscul spune ca 1.000 de persoane fizice s-au conformat si au platit la timp - 22 februarie 2010 Misterele TVA-ului in tranzactii imobiliare: Fiscul spune ca 1.000 de persoane fizice s-au conformat si au platit la timp - 22 februarie 2010
Casele americane ocolesc Capitala Casele americane ocolesc Capitala
Ultima zi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor. Ce risti daca nu inchei polita? Ultima zi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor. Ce risti daca nu inchei polita?

Vezi mai multe articole