on

Amenajarile Interioare, intre alegerile bunului gust si efectuarea corecta a operatiunilor.

24 septembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Orice proprietar isi doreste ca materialele utilizate in propria locuinta sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si sa se incadreze in ultimele tendinte de design interior.

Definirea stilului, alegerea decoratiunilor interioare si efectuarea corecta a operatiunilor si lucrarilor de amenajare sunt adevarate provocari pentru cei care doresc sa isi transforme casa.

Vineri, 13.09.2019, in cadrul emisiunii “Vrem sa stii”, difuzata la Radio Romania Antena Satelor am discutat despre tendintele in materie de decoratiuni interioare si am impartasit cateva din secretele amenajarilor de calitate.

Ideile, sfaturile si secretele au fost impartasite de Dl Calin Diaconu - Project Manager "Misiunea Casa", Dl Ing Viorel Stanculescu - Community Manager "Misiunea Casa" si Dl Andrei Ichim - Director de Vanzari Silver Decor, partener de incredere Misiunea Casa.

Cum alegem tapetul

Andrei Ichim: Noi recomandam clientului sa apeleze la un specialist care sa le creeze un proiect complet, sa nu aleaga doar tapetul, ci si mobilierul, pardoseala, decoratiunile, caci toate elementele trebuie imbinate si alcatuit un tot unitar.

Cum montam tapetul

Viorel Stanculescu: Tapetul este un element de finisaj. Cele mai cunoscute tipuri de tapet sunt tapetul pe suport de hartie, tapetul pe suport textil si tapetul din fibra de sticla. Unele sunt sensibile la calitatea peretelui, in sensul in care nu pot acoperi anumite imperfectiuni, altele ne ajuta sa acoperim anumite defecte (mici zgarieturi, mici denivelari etc.). In general, tapetul se monteaza pe un strat absorbant, placi de rigips carton, glet etc. Nu recomandam montarea tapetui pe tencuiala.

Te invitam sa urmaresti emisiunea si sa descoperi intreaga discutie.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum decoreaza romanii peretii interiori - vopsele in culori calde, tapet floral sau 3D si placari din lemn Cum decoreaza romanii peretii interiori - vopsele in culori calde, tapet floral sau 3D si placari din lemn
Pregatirea pentru vopsire se face cu mare atentie... Pregatirea pentru vopsire se face cu mare atentie...
Cum realizezi un tavan din gips-carton in 8 pasi Cum realizezi un tavan din gips-carton in 8 pasi
TonCorner – “Croitorii de Culoare” TonCorner – “Croitorii de Culoare”
Despre stickerele pentru pereti Despre stickerele pentru pereti
Lambriul, o solutie versatila Lambriul, o solutie versatila

Vezi mai multe articole