on

Aniversarea celor 15 ani de activitate Praktiker in Romania le aduce cumparatorilor mii de premii garantate si reduceri la mii de produse

06 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

La aniversarea celor 15 ani de activitate pe piaţa locală, Praktiker îşi răsplăteşte clienţii cu mii de premii garantate. „Unele premii chiar merită câştigate”, de aceea Praktiker România le aduce cumpărătorilor o maşină KIA RIO, 27 de vacanţe în Turcia şi mii de vouchere valorice sau cu discount. În plus, Praktiker le dăruieşte clienţilor săi cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până în prezent: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, în Palladium Residence.

De 15 ani, Praktiker România reuşeşte să transforme casele milioanelor de clienţi care trec pragul magazinelor sale în „acasă”, menţinându-se aproape de dorinţele şi aşteptările lor prin oferta de produse de calitate superioară, la preţuri competitive în piaţă.

La început de toamnă, clienții care achiziţionează produse în valoare de cel puțin 150 lei pe un singur bon fiscal primesc automat la casele de marcat un talon răzuibil cu premii garantate constând în: 1 maşină KIA RIO, 27 de vacanţe pentru 2 persoane în Turcia şi mii de vouchere de până la 30 lei sau cu discount de până la 10%. Campania se desfăşoară în perioada 6-26 septembrie şi se adresează tuturor celor care achiziţionează articole din orice magazin Praktiker din România sau direct din magazinul online www.praktiker.ro.

În anul aniversar, retailerul DIY le oferă clienţilor posibilitatea de a câştiga un apartament la cheie în Bucureşti, în complexul Palladium Residence. Toţi cei care cumpără produse de cel puţin 500 lei din magazinele Praktiker sau din magazinul online, până la data de 30 septembrie, pot participa la tombola Praktiker, înscriindu-se prin SMS sau direct pe site-ul companiei.

„15 ani de activitate Praktiker pe piața de bricolaj DIY din România nu pot fi sărbătoriți altfel decât alături de clienţii noştri fideli. Cu ajutorul lor am reușit să creștem şi ne-am dezvoltat reţeaua naţională, pentru că ne-au dorit aproape de planurile şi dorinţele lor în materie de construcţii, amenajări şi decoraţiuni. Ca semn de recunoaştere pentru cei 15 ani în care ne-au fost alături, le-am pregătit în magazinele Praktiker din toată ţara şi în magazinul online mii de premii garantate şi mii de oferte aniversare cu preţuri avantajoase. Este un moment special pentru noi, pe care dorim să-l sărbătorim împreună cu toţi cumpărătorii Praktiker şi suntem încântați că prin această acţiune putem să le oferim bucuria de a face parte din povestea Praktiker.” spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Multe alte surprize destinate celor care vor veni la cumpărături în perioada aniversară îi aşteaptă pe clienţi în magazinele Praktiker din toată ţara. În plus, clienţii vor putea beneficia de preţuri aniversare la mii  de produse precum: bibliotecă Amira (419,90 lei), uşă MDF cu geam (349 lei), canapea Opera cu 3 locuri (1.199 lei), dormitor Rossa (549,90 lei), saltea ortopedică Ergolux (199,90 lei), lenjerie de pat pentru 2 persoane (79,99 lei), set mobilier masă şi 4 scaune (499,90 lei), bucătărie Karina (299,90 lei), faianţă Allegria (18,49 lei/mp), parchet laminat Floorfix 8 mm (19,49 lei/mp), gresie porţelanată Forum (19,99 lei/m2), set duș Quadra (39,99 lei), set mobilier baie 65 cm (469,90 lei), centrală HS Premium 24 kw (2.549 lei), vopsea lavabilă colorată Pastel 8,5 l (59,99 lei), dar şi multe altele.

Detaliile sunt disponibile în magazinele Praktiker din ţară şi în regulamentul campaniei, pe www.praktiker.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Preturile la gaze si electricitate, la acelasi nivel - 23 DECEMBRIE 2008 Preturile la gaze si electricitate, la acelasi nivel - 23 DECEMBRIE 2008
Mii de bucuresteni, alimentati cu apa calaie si caldura cu taraita - 18 Martie 2009 Mii de bucuresteni, alimentati cu apa calaie si caldura cu taraita - 18 Martie 2009
Da start zilelor de festival alaturi de Krups Evidence Da start zilelor de festival alaturi de Krups Evidence
Dremel lanseaza noile pistoale de lipit - Dremel 920 si 940 Dremel lanseaza noile pistoale de lipit - Dremel 920 si 940
Design Romanesc la Salone del Mobile Milano Design Romanesc la Salone del Mobile Milano
Trei produse Miele care te ajuta sa faci curatenia dinaintea Pastelui intr-un timp record Trei produse Miele care te ajuta sa faci curatenia dinaintea Pastelui intr-un timp record

Vezi mai multe articole