Programe dedicate persoanelor cu venituri medii - la Targul Imobiliar PROJECT EXPO! - 28 Mai 2009

28 mai, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Maine isi va deschide portile Targul Imobiliar PROJECT EXPO! Aceasta este cea de-a doua editie si va oferi si mai multe servicii, promotii si beneficii decat prima editie ce s-a desfasurat in luna martie.
 
     Printre programele dezvoltate in cadrul acestui targ se afla” Case pentru Tineri”, un program ce isi propune sa dea o mana de ajutor tinerilor care nu poseda o proprietate personala, astfel ei vor putea sa achizitioneze o locuinta mai ieftina. Tinerii interesati vor avea la dispozitie posibilitatea de a alege o locuinta al carei pret ar putea fi cu 10 % mai mic. Acestia vor putea opta pentu cea mai buna oferta, luand in calcul bonusurile, promotiile existente si discounturile mari care le sunt puse la dispozitie in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO.
 
     Un alt program destinat persoanelor cu posibilitati materiale reduse este “Stabileste Pretul Casei Tale!”. Modul de desfasurare al acestui serviciu va fi urmatorul: vizitatorii vor avea un stand dedicat si vor avea posibilitatea sa stabileasca singuri pretul viitoarelor locuinte. In cel mai scurt timp dezvoltatorii vor consulta bazele de date si vor contacta vizitatorii pentru demararea actiunilor de achizitie.
 
     “Vizioneaza acum!” este un serviciu dedicat persoanelor care sunt oarecum sceptice in ceea ce priveste cumpararea unei locuinte care nu a fost vizionata in prealabil. Avantajul acestui serviciu este ca nu se percepe nicio taxa, acesta fiind un serviciu gratuit, si ceea ce este si mai surprinzator este ca vizionarea se face fara programare, chiar in ziua targului! Compania dezvoltatoare pune la dispozitia vizitatorilor interesati agenti profesionisti si aproximativ 20 de masini.
 
     In afara de aceste programe, la targ vor mai fi prezentate si alte oferte speciale cum ar fi garsoniere la pretul de 35 000 euro, apartamente al caror pret incepe de la 45 000 euro si posibilitatea construirii unei case pentru suma de 15 000 euro.
 
     Vizitatorii sunt asteptati la acest targ, la Palatul Copiilor, intre 29 si 31 mai in intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este gratuita!
 
     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.
 
     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum se face apartamentul mai mare fara a demola din pereti - 31 Octombrie 2009 Cum se face apartamentul mai mare fara a demola din pereti - 31 Octombrie 2009
Policolor – crestere cu 130% a capacitatii de productie in noua fabrica Policolor – crestere cu 130% a capacitatii de productie in noua fabrica
11.5 milioane m patrati salvati de rugina in 20 de ani 11.5 milioane m patrati salvati de rugina in 20 de ani
Respira in casa aer de salina! Respira in casa aer de salina!
Tranzactiile din piata rezidentiala pot continua, daca agentii isi schimba abordarea - 25 februarie 2010 Tranzactiile din piata rezidentiala pot continua, daca agentii isi schimba abordarea - 25 februarie 2010
CLIMA 2019 - Consum energetic spre zero si aplicatii ale inteligentei artificiale in constructii si instalatii CLIMA 2019 - Consum energetic spre zero si aplicatii ale inteligentei artificiale in constructii si instalatii

Vezi mai multe articole