Programe dedicate persoanelor cu venituri medii - la Targul Imobiliar PROJECT EXPO! - 28 Mai 2009

28 mai, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Maine isi va deschide portile Targul Imobiliar PROJECT EXPO! Aceasta este cea de-a doua editie si va oferi si mai multe servicii, promotii si beneficii decat prima editie ce s-a desfasurat in luna martie.
 
     Printre programele dezvoltate in cadrul acestui targ se afla” Case pentru Tineri”, un program ce isi propune sa dea o mana de ajutor tinerilor care nu poseda o proprietate personala, astfel ei vor putea sa achizitioneze o locuinta mai ieftina. Tinerii interesati vor avea la dispozitie posibilitatea de a alege o locuinta al carei pret ar putea fi cu 10 % mai mic. Acestia vor putea opta pentu cea mai buna oferta, luand in calcul bonusurile, promotiile existente si discounturile mari care le sunt puse la dispozitie in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO.
 
     Un alt program destinat persoanelor cu posibilitati materiale reduse este “Stabileste Pretul Casei Tale!”. Modul de desfasurare al acestui serviciu va fi urmatorul: vizitatorii vor avea un stand dedicat si vor avea posibilitatea sa stabileasca singuri pretul viitoarelor locuinte. In cel mai scurt timp dezvoltatorii vor consulta bazele de date si vor contacta vizitatorii pentru demararea actiunilor de achizitie.
 
     “Vizioneaza acum!” este un serviciu dedicat persoanelor care sunt oarecum sceptice in ceea ce priveste cumpararea unei locuinte care nu a fost vizionata in prealabil. Avantajul acestui serviciu este ca nu se percepe nicio taxa, acesta fiind un serviciu gratuit, si ceea ce este si mai surprinzator este ca vizionarea se face fara programare, chiar in ziua targului! Compania dezvoltatoare pune la dispozitia vizitatorilor interesati agenti profesionisti si aproximativ 20 de masini.
 
     In afara de aceste programe, la targ vor mai fi prezentate si alte oferte speciale cum ar fi garsoniere la pretul de 35 000 euro, apartamente al caror pret incepe de la 45 000 euro si posibilitatea construirii unei case pentru suma de 15 000 euro.
 
     Vizitatorii sunt asteptati la acest targ, la Palatul Copiilor, intre 29 si 31 mai in intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este gratuita!
 
     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.
 
     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Constructiile din Romania, cea mai mare prabusire din UE Constructiile din Romania, cea mai mare prabusire din UE
Renta pentru varstnici, cu pretul casei Renta pentru varstnici, cu pretul casei
Curent de la Distrigaz Curent de la Distrigaz
TVA-ul redus la locuintele noi nu va relansa tranzactiile - 16 DECEMBRIE 2008 TVA-ul redus la locuintele noi nu va relansa tranzactiile - 16 DECEMBRIE 2008
Cine ia ajutor pentru incalzire Cine ia ajutor pentru incalzire
Investitorii nu mai vor in nordul Capitalei Investitorii nu mai vor in nordul Capitalei

Vezi mai multe articole