on

Aqara - Termostatul Inteligent, creat in Parteneriat cu Inovațiile ICT

19 octombrie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Imaginează-ți un viitor în care casa ta înțelege fiecare gest, privire sau dorință, oferindu-ți confort maxim în fiecare moment al zilei. Acest viitor este acum realitate datorită Aqara, brand-ul care redefinește noțiunea de "casă inteligentă".

 

Aqara termostat smart

 

Într-o eră în care controlul energetic și eficiența sunt parte dintr-o nouă mentalitate față de consumul energetic, Aqara aduce pe piața din Europa și România termostatul inteligent pentru radiatoare, E1.

Dar ce face acest termostat atât de special? "Gesture recognition" sau recunoașterea gesturilor în traducere directă, este o tehnologie care permite interacțiunea cu dispozitivele printr-o simplă mișcare a mâinii. Asta înseamnă că, printr-un simplu semn, încălzirea poate fi setată la temperatura dorită, oferindu-ți confortul perfect în cel mai scurt timp.

Numele Aqara este inspirat din cuvintele latine “Acutulus” (inteligent) și “Ara” (acasă), iar misiunea brandului este de a crea o experiență de viață inteligentă și fără cusur, care să îmbogățească fiecare colț al casei tale. Gândiți-vă la el ca la un membru al familiei, înțelegând și anticipând fiecare nevoie.

Datorită colaborării cu Tech Cuisine Smart Home, acum poți experimenta magia Aqara și în România. Descoperă termostatul inteligent care nu doar te ajută să economisești energie, ci și să transformi casa într-o extensie a personalității tale.

Soluțiile propuse de Aqara reflectă punctul de întâlnire dintre tehnologiile rezidențiale și inovațiile din industria ICT (Information and Communication Technologies). Aceste aplicații se bazează pe tehnologiile de comunicație pentru a permite dispozitivelor să interacționeze între ele, să învețe din comportamentul utilizatorilor și să ofere automatizări avansate în locuințe.

Pilonii centrali ai ICT, cum ar fi conectivitatea în bandă largă, rețelele wireless, senzoristica avansată și cloud computing-ul, sunt esențiali pentru funcționarea și optimizarea sistemelor de tipul "smart home". Fără dezvoltările rapide din domeniul ICT, capacitatea dispozitivelor dintr-o casă inteligentă de a "comunica" între ele, de a procesa date în timp real și de a oferi feedback utilizatorilor nu ar fi posibilă.

Mai multe informații și exemple despre aceste aplicații, le vom prezenta în cadrul proiectului educativ pe care îl  dezvoltăm împreună cu Partenerul de Încredere Tech Cuisine Smart Home.

 

compatibilitate termostat

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

G-pod: casele mobile ale viitorului. G-pod: casele mobile ale viitorului.
Televizoarele Sony BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K Full Array LED sunt acum disponibile pentru precomanda Televizoarele Sony BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K Full Array LED sunt acum disponibile pentru precomanda
Prize inteligente – Control de la Distanta Prize inteligente – Control de la Distanta
Casa inteligenta - Avantaje si riscuri ale Internet of Things Casa inteligenta - Avantaje si riscuri ale Internet of Things
Mercusys Halo H80X Mercusys Halo H80X
Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei

Vezi mai multe articole