on

Routerul Mercusys MR50G este disponibil si in Romania

09 iulie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Nu de mult am testat sistemul Mercusys Halo S12, cel mai ieftin sistem WI-FI de tip mesh de pe piata la momentul actual, si va spuneam atunci cat de important este pentru muti dintre noi sa avem o conexiune buna la internet in toate camerele din casa noastra. Iar astazi vrem sa iti povestim despre routerul MR50G AC1900, noul flagship Dual Band Gigabit al companiei Mercusys, cu functii performante la un pret accesibil. 

Mercusys®, companie specializata in furnizarea dispozitivelor esentiale ce duc la formarea coloanei vertebrale a vietii din mediul online, lanseaza pe piata din Romania noul sau flagship, routerul MR50G AC1900 Dual Band Gigabit, care aduce tehnologiile performante MU-MIMO, Smart Connect, Beamforming, Control Parental si Mod Access Point la un pret accesibil, pentru experiente de navigare fluide si rapide.

Noul flagship Mercusys MR50G aduce pe piata din Romania o serie de functii performante si viteza superioara de navigare pe conexiuni simultane, toate intr-un router mainstream capabil sa satisfaca toate nevoile de retea ale utilizatorului modern.

Modelul MR50G este un flagship in adevaratul sens al cuvantului, un produs in care avem incredere ca va deveni core model in zona routerelor de tip Gigabit. Dispozitivul raspunde unei nevoi esentiale ale pietei din Romania, in aceste momente in care performanta si securitatea conexiunii la Internet sunt mai importante ca oricand. MR50G le aduce utilizatorilor functii avansate, stabilitate, eficienta si rapiditate, totul intr-un design original si cu un raport pret-calitate foarte bun”, a transmis Newman Wang, reprezentant Mercusys in Romania.

Citeste si: Mercusys Halo S12 | Review 

 

Viteza superioara si acoperire extinsa pentru toate dispozitivele

Datorita compatibilitatii cu standardul 802.11ac, modelul MR50G ofera viteze de pana la 1900 Mbps (600 Mbps in banda de 2.4 GHz si 1300 Mbps in banda de 5 GHz), astfel ca PC-urile, smartphone-urile si laptopurile pot functiona impreuna la o viteza optima, asigurand atat browsing, cat si divertisment non-stop si streaming 4K fara intreruperi.

Mai mult, cele 6 antene externe High-Gain, echipate cu tehnologia Beamforming de ultima generatie, ofera semnal Wi-Fi puternic in toata casa. Concret, aceasta detecteaza dispozitivele conectate si directioneaza semnal Wi-Fi catre fiecare dintre ele, mentinand o conexiune stabila oriunde si oricand. De asemenea, porturile Full Gigabit utilizeaza la maximum accesul la Internet si transfera datele prin cablu la viteze gigabit pentru performante de top, indiferent de intensitatea activitatii din reteaua de acasa.

 

Eficienta imbunatatita a retelei pe conexiuni simultane

Datorita tehnologiei 3x3 MU-MIMO, noul router MR50G poate comunica simultan cu dispozitive multiple, crescand astfel throughput-ul general al retelei si evitand problemele cauzate de congestionarea dispozitivelor.

Tot pentru o retea eficienta, care se adapteaza nevoilor utilizatorului, Mercusys a implementat functia Smart Connect, cu ajutorul careia terminalele pot alege automat in mod inteligent cea mai buna banda disponibila, in functie de activitatea pe care vor sa o realizeze. Cele doua benzi Wi-Fi, cu acelasi SSID, ajuta dispozitivele sa aleaga inteligent cea mai buna banda disponibila, pe cea care poate oferi cel mai puternic semnal si cea mai rapida viteza.

 

Control Parental, Retea Vizitatori si Calitatea Serviciului, pentru o administrare personalizata a retelei de acasa

 

In zilele noastre in care cei mici sunt nativi digital, iar vizionarea continutului de pe Internet este privita atat ca o necesitate, cat si ca o modalitate de divertisment, utilizarea responsabila a oportunitatilor oferite de conexiunea online este unul dintre cele mai importante aspecte. Pentru fiecare utilizator, in special pentru parinti, este foarte importanta posibilitatea de a-si personaliza reteaua, stabilind astfel limitele proprii in ceea ce priveste experienta online a copiilor lor. Datorita functiei Control Parental, cei mici sunt mai protejati in mediul online, feriti de elemente de continut care nu sunt adecvate varstei lor, bucurandu-se astfel de experiente mai sigure.

Noul flagship MR50G le ofera utilizatorilor si posibilitatea de a configura doua Retele Wi-Fi pentru Vizitatori, astfel incat cei care doresc sa se conecteze la reteaua de acasa pot face acest lucru cu usurinta, fara ca reteaua principala sa fie pusa in pericol si pastrand in deplina siguranta confidentialitatea datelor utilizatorului. O functie importanta este si Calitatea Serviciului (Quality of Service – QoS), care asigura prioritizarea dispozitivelor in functie de nevoile utilizatorului, pentru performanta optima in orice situatie.

 

Conexiuni rapide prin cablu, suport IPTV si IPv6

Routerul MR50G detine porturi Gigabit de 10 ori mai rapide decat porturile Fast Ethernet. Acest lucru permite transferul de date la viteze mari pentru performanta maxima, dar si conectarea computerelor, laptopurilor si consolelor de gaming la routerul MR50G, pentru a optimiza si distribui cat mai eficient performantele retelei.

Modelul beneficiaza de suport IGMP Proxy / Snooping, Bridge si Tag VLAN pentru a optimiza streamingul IPTV, iar utilizatorii pot beneficia si de serviciile IPv6 oferite de ISP-ul propriu si pot accesa site-urile IPv6. De asemenea, Modul Access Point extinde reteaua sustinuta de un cablu, transformand-o in retea wireless, pentru mai multa flexibilitate si adaptabilitate.

 

Suport tehnic si asistenta in limba romana

Pentru semnalarea oricaror situatii legate de echipamentele de retea Mercusys, compania le ofera utilizatorilor servicii de suport tehnic in limba romana, atat prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cat si prin e-mail. Serviciul este disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 19:30, la numarul de telefon +40 311.019.018, acolo unde specialistii Mercusys cu experienta in domeniul retelisticii, vor oferi informatii tehnice despre produsele Mercusys si vor asigura asistenta pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea retelelor casnice. 

Routerul Mercusys MR50G AC1900 Dual Band Gigabit va fi disponibil incepand cu luna iulie, la un pret recomandat de 249 RON si poate fi achizitionat din marile magazine online din Romania.

Iata cum se configureaza routerul Mercusys MR50G AC1900:

###

Despre Mercusys

Este o companie care furnizeaza o gama larga de dispozitive si accesorii de retea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cat mai multi oameni posibil. Routerele Wi-Fi, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile si switchurile SOHO sunt realizate sa satisfaca si cele mai exigente nevoi de retea. Mercusys colaboreaza cu profesionisti de top din intreaga lume si dezvolta dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producatori renumiti de chipset, inclusiv MediaTek si Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic fata de excelenta, o vasta retea globala si un vis de imbunatatire a vietii oamenilor prin conexiuni mai bune.

*Ratele maxime ale semnalului wireless sunt ratele fizice derivate din specificatiile standardului IEEE 802.11. Cantitatea reala de date wireless si acoperirea wireless nu sunt garantate si pot varia in functie de 1) factori de mediu, inclusiv materialele de constructie, obiectele fizice si obstacole, 2) conditii de retea, inclusiv interferente locale, volum, densitatea traficului si complexitatea retelei si 3) limitarile clientului, inclusiv performanta nominala, locatia, conexiunea, calitatea si conditiile clientului.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat
Smart Home – Smart Phone | Cum sporesti confortul prin automatizari Smart Home – Smart Phone | Cum sporesti confortul prin automatizari
Interviu TP-Link | Viitorul este SMART Interviu TP-Link | Viitorul este SMART
Mercusys Halo H80X Mercusys Halo H80X
Cum Aleg o Yala Smart pentru Casa Mea? Ghid Pas cu Pas Cum Aleg o Yala Smart pentru Casa Mea? Ghid Pas cu Pas
Relaxare acasa: cinema in aer liber in gradina ta, cu Sonos Relaxare acasa: cinema in aer liber in gradina ta, cu Sonos

Vezi mai multe articole