Aranjeaza-ti ghetele pentru Mos Niculae – Sfaturi de amenajare a spatiului pentru pantofi

02 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu siguranta, multi dintre noi avem obiceiul ca in dimineata de 6 decembrie sa ne verificam ghetutele pentru a vedea ce daruri ne-a asezat in ele Mos Niculae. O traditie care a prins ceva vechime si care ne insenineaza ziua, oricat de abatuti am fi.

Obiceiul este respectat de toata lumea in acelasi mod, dar decorul in care Mosul lasa cadourile difera de la casa la casa. De aceea, ne-am interesat cum ar trebui sa arate holul ideal, in care sa ne faca o deosebita placere sa descoperim cadourile din ghete.

In acest sens, am apelat la Noblesse Interiors pentru sfaturi legate de amenajarea cat mai practica a spatiului destinat pantofilor dintr-un hol de mici dimensiuni:

“Din amenajarea spatiului destinat pantofilor nu trebuie sa lipseasca piesa principala: pantofarul. In functie de stilul ales pentru amenajarea spatiului in care va sta pantofarul va fi ales si stilul acestuia din urma. Aici sunt doua variante: fie mergem pe aceeasi linie si alegem stilul pantofarului in ton cu incaperea, fie optam pentru un stil eclectic, adica o combinatie intre cele doua.

Pentru un interior amenajat in stil modern, recomandam un pantofar in stil luxury, care sa confere incaperii un touch glamorous. Pantofarul din imagine (n.r. foto principala) are dubla functionalitate, putand fi folosit si ca oglinda.

Costurile unei astfel de lucrari? Depind foarte mult de dimensiunea spatiului si de obiectele folosite“.

Noi, insa, am mers mai departe si le-am cerut si designerilor de la Interior Store o opinie legata de preturile de pornire a unor pantofare potrivite unor spatii mici. Acestia ne-au facut o selectie de modele si ne-au precizat ca preturile produselor pe care le puteti regasi in sliderul de mai sus pornesc de la 12 euro + TVA.

Acum, ca holul este pregatit pentru sarbatori, mai asteptam doar sa ne spuneti ce cadouri ati primit. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Azi este "Ziua Sefului" - Sfaturi pentru alegerea unui scaun de birou de top Azi este "Ziua Sefului" - Sfaturi pentru alegerea unui scaun de birou de top
Sfaturi pentru mobilarea unui apartament nou, cand nu aveti bani Sfaturi pentru mobilarea unui apartament nou, cand nu aveti bani
Cum reconditionezi mobila veche Cum reconditionezi mobila veche
Idei de piese de mobilier din vechituri refolosite Idei de piese de mobilier din vechituri refolosite
Viata lunga cu feronerie de calitate Viata lunga cu feronerie de calitate
Curatarea obiectelor din piele Curatarea obiectelor din piele

Vezi mai multe articole