on

Ariston Thermo Romania lanseaza doua noi aplicatii online

11 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice şi boilere electrice, continuă să inoveze în ceea ce privește instrumentele oferite clienților pentru a face cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de achiziția sau gestionarea unei noi instalații de încălzire a locuinței. Astfel, după ce anul trecut a introdus pe piață aplicația Ariston NET, care conferă inteligență centralei termice printr-o serie de funcţii de ultimă generaţie, compania anunță lansarea a două noi aplicații online.

“Românii se alinează tot mai mult trendurilor din Occident, iar online-ul este principala sursă de informare, în timp ce smartphone-ul reprezintă soluția la toate problemele legate de lipsa timpului. Tocmai din acest motiv am decis sa ne extindem lista de instrumente online ce pot veni în ajutorul clienților noștri”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Configurator online pentru alegerea centralei termice

Prima dintre noile aplicații lansate este integrată în portalul companiei, atât versiunea desktop, cât și mobile, și este un configurator pentru alegerea centralei termice, funcționând precum un ghid ce ajută clientul final să ia cea mai bună decizie înainte de achiziție.

„Nu toți cei care sunt în căutarea unei centrale termice știu să facă o analiză a necesarului de încălzire a locuinţei ţinând cont de gradul de izolare, suprafaţa şi volumul spaţiului ce urmează a fi încălzit și de numărul de consumatori de apă caldă menajeră (n.b. numărul de băi şi bucătării). Tocmai din acest motiv am decis să lansăm acest configurator”, a subliniat Drăguleanu.

Aplicația îi oferă clientului posibilitatea de a alege fiecare detaliu legat de tipul de instalație de care are nevoie, precum suprafața locuinței, număr de băi, număr de persoane tip de combustibil dorit. Pe baza unei analize a tuturor acestor indicatori, configuratorul Ariston generează clientului una sau mai multe recomandări de produse care s-ar potrivi nevoilor sale.

Aplicație mobilă, specială pentru tehnicienii de service

Cea de-a doua aplicație lansată de companie este Ariston Thermo Quick Fix. Disponibilă pentru dispozitive mobile (tableta sau smartphone) – aplicația este destinată tehnicienilor de service pentru accesarea informațiilor tehnice referitoare la produsele Ariston, pe teren, on-line. Ariston Thermo Quick Fix funcţionează pe dispozitivele cu Android şi iOS.

“Fiecare produs din gama noastră are specificații proprii și, prin lansarea acestei aplicații, ne-am dorit să venim în sprijinul tehnicienilor de service astfel încăt aceștia să poată rezolva în cel mai rapid timp orice problemă apărută atunci când sunt pe teren”, a afirmat Cătălin Drăguleanu.

Astfel, aplicația oferă în orice moment informațiile și documentele utile în identificarea și soluționarea oricărei probleme. Scanând codul de bare de pe produs sau introducând în aplicație codul produsului și anul de fabricație, alături de codul de eroare afișat de centrală sau de simptomele prezentate de aceasta, tehnicianul poate avea pe loc o diagnoză pas cu pas a instalației. Odată realizat acest lucru, specialistul în service poate descărca documentele necesare pentru a găsi rapid soluționarea problemei.

Pe lângă lansarea celor două noi aplicații, Ariston anunță și posibilitatea cumpărării individuale a kit-ului Ariston Sensys Net, compus din dispozitivul de termoreglare Sensys și din gateway, ce permit folosirea aplicației Ariston NET pentru centralele Ariston deja achiziționate.

“La lansarea Ariston NET, kit-ul putea fi achiziționat doar la pachet cu o centrală termică. Numărul mare de cereri din partea clienților care aveau deja o instalație în funcțiune, dar care își doreau doar instalarea kit-ului, ne-a determinat să luam decizia de a vinde și separat sistemul”, a mai afirmat Drăgulean.

Ariston NET, aplicație disponibilă pentru Android și iOS, permite controlul încălzirii și pregătirea apei calde menajere de oriunde și în orice moment, singura condiție fiind o conexiune la Internet. Astfel, prin utilizarea acestei aplicații, confortul este dus la nivelul următor, datorită posibilității controlului multiplu. Cu ajutorul aplicaţiei se poate seta o temperatură diferită în fiecare cameră din locuință şi chiar pot fi gestionate sistemele de încălzire şi producere de apă caldă menajeră din mai multe locaţii.

De asemenea, Ariston NET oferă 4 moduri prestabilite de funcționare: pentru iarnă, pentru oprire cu activarea funcţiei anti-îngheţ, pentru vară și pentru perioada vacanţei. Centrala devine astfel inteligentă și acționează conform setării, fără să fie nevoie de o verificare suplimentară.

O altă funcție importantă este programarea zilnică și săptămânală, în funcție de programul și stilul de viață al utilizatorilor. În plus, în cazul în care apare o problemă în funcționarea centralei, aplicația va transmite o notificare proprietarului, dar și centrului de service, dacă este activat serviciul de service la distanță.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Apartamente noi in Militari Apartamente noi in Militari
GROHE instruieste viitorii instalatori impreuna cu Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din Cluj si modernizeaza laboratorul pentru studentii acesteia GROHE instruieste viitorii instalatori impreuna cu Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din Cluj si modernizeaza laboratorul pentru studentii acesteia
Taxa de 0,7% pe constructii Taxa de 0,7% pe constructii
Grupul Hornbach, crestere cu 4,9% a cifrei de afaceri, la 3,94 de miliarde de euro Grupul Hornbach, crestere cu 4,9% a cifrei de afaceri, la 3,94 de miliarde de euro
PIATRAONLINE incepe anul cu investitii si proiecte aniversare PIATRAONLINE incepe anul cu investitii si proiecte aniversare
Copaci taiati pentru un bloc Copaci taiati pentru un bloc

Vezi mai multe articole