on

Avi Compact - crestere cu 10% a cifrei de afaceri pentru acest an

13 octombrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

De 14 ani cel mai important distribuitor al produselor Daikin in Romania, Avi Compact, anunta o crestere a cifrei de afaceri in primele sase luni ale acestui an. Anul trecut compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 7,5 milioane de euro.

 

Segmentul rezidential a contribuit cu 60% la realizarea cifrei de afaceri din prima parte a acestui an. Pe fondul pandemiei de Covid-19, sistemele split au inregistrat o crestere seminficativa.

 

“La inceputul acestui an am reinvestit o parte din profit in stocuri, asa ca perioada starii de urgenta ne-a gasit pregatiti. Aerul conditionat si sistemele de climatizare sunt o necesitate, chiar si in aceste perioade dificile. Stocurile ne-au ajutat sa facem fata atunci cand cererea a fost mare si importurile de echipamente si piese de schimb au avut intarzieri mari”, explica Florin Radulescu, Fondator Avi Compact.

 

Reprezentantii companiei estimeaza ca in contextul pandemiei de Covid-19, precum si al cresterii numarului de avarii in furnizarea apei calde si a agentului termic, piata de centrale termice va creste cu aproximativ 10% pana la finalul iernii.

 

Un alt segment cu o crestere importanta in totalul cifrei de afaceri este mentenata. Partea de service a instalatiilor de climatizare a crescut cu 5% in a doua parte a acestui an, in special pentru zona corporate. Igienizarea echipamentelor de climatizare a devenit un aspect important in pandemie, atat pentru utilizatorii rezidentiali, cat si pentru companii. 

 

Daikin a lansat in 2020 o gama noua de purificatoare, dotate cu filtru de aer HEPA care elimina 99,97% din particule fine de praf, poluare si alti alergeni care au intre 0.1 si 2.5μm. Filtrul are o durata de viata de 10 ani. Aparatele sunt prevazute cu un led indicator PM 2.5 ce ajuta utilizatorul sa fie  informat permanent despre calitatea aerului din casa.

 

 

De asemenea, Daikin a lansat a treia generatie de pompe de caldura Altherma, ce utilizeaza agent frigorific R32 si functioneaza pana la -28 °C temperatura exterioara. Noile pompe de caldura Altherma, fabricate pentru Europa, reperezinta cea mai performanta si rentabila solutie ecologica de incalzire dispnibila in prezent.

 

 

Avi Compact este principalul distribuitor Daikin in Romania, dar are in portofoliu si alte marci precum Samsung, Mitsubishi, Visemann, Vaillant. Avi Compact are o retea de distibutie si service la nivel national.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

IKEA recheama stalpii pentru sistemul de depozitare ELVARLI ca masura de precautie IKEA recheama stalpii pentru sistemul de depozitare ELVARLI ca masura de precautie
Au inceput speculatiile cu apartamente noi second-hand Au inceput speculatiile cu apartamente noi second-hand
Cum strangea Irina Jianu bani de la constructori Cum strangea Irina Jianu bani de la constructori
Amenzi de 3.000 de lei pentru cei de la bloc Amenzi de 3.000 de lei pentru cei de la bloc
Primul bloc-hotel se ridica pe litoral Primul bloc-hotel se ridica pe litoral
Apartamentele noi se scumpesc cu 15% Apartamentele noi se scumpesc cu 15%

Vezi mai multe articole