Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta

25 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fiecare bucatarie are nevoie de un punct de atractie, iar acesta este de obicei zona de blat. Pe masura ce tehnologiile avanseaza si noi materiale sunt disponibile pentru blaturile de bucatarie, acestea permit integrarea perfecta, in functie de materialele, texturile si culorile folosite pentru podele, pereti sau mobilier.

Blatul a devenit, astfel, piesa centrala in amenajarea oricarei bucatarii. De aceea, este esentiala alegerea unui blat de calitate, care sa se remarce prin finisaje de exceptie si sa se integreze armonios in ansamblul bucatariei. Nu in ultimul rand, una dintre cele mai importante decizii de design in alegerea blatului de bucatarie este ca acesta sa fie potrivit cu stilul tau de viata. Ai nevoie de o suprafata usor de intretinut? Rezistenta la pete este o preocupare? Sau este stilul cel mai important?

O multitudine de optiuni sunt disponibile, iar factori precum calitatea și aspectul vor influenta, cel mai probabil, alegerea.

Blaturile Kuma indeplinesc aceste conditii. Sunt frumoase, create din materiale compozite, rezistente, usor de intretinut si turnate, in mod inedit, in suprafata continua cu chiuveta.  Aceasta ultima caracteristica confera blaturilor un design modern, exclusivist, dar si caracteristici speciale in utilizare, fiind mai usor de intretinut decat sistemele cu chiuvete incastrate.

Conceptul Kuma potrivit caruia spatiul va fi mai intai analizat, iar blatul de bucatarie personalizat lasa loc creativitatii, pentru a obtine o continuitate naturala, fluida, intre blat si bucatarie, dar si casa, in ansamblul sau. Astfel, Kuma exploreaza o interpretare moderna a bucatariei  care va putea satisface dorintele oricarui client. Conceptul Kuma pentru bucatarie reprezinta o abordare unica si moderna, care pune in evidenta tehnologia Kuma, ce permite realizarea de blaturi de bucatarie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucata bol si blat in suprafata continua. Intregul ansamblu blat-chiuveta se realizeaza direct din turnare, inca din  fabrica, fara taieri si alipiri ulterioare (pentru blaturile care nu depasesc 420 cm).

Finisajele deosebite ale blaturilor Kuma le transforma in adevarate piese de rezistenta care trebuie explorate de cei ce isi doresc o casa contemporana, adaptata stilului de viata modern.

Produsele Kuma sunt disponibile pe comanda prin reteaua de parteneri

Fii diferit, Alege design-ul, alege Kuma

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenda de pina la 100.000 de lei la demolarea ilegala a apartamentului Amenda de pina la 100.000 de lei la demolarea ilegala a apartamentului
Liber la constructii in Poiana Brasov Liber la constructii in Poiana Brasov
Preturi de lux pentru cocioabe Preturi de lux pentru cocioabe
Din ianuarie, Hornbach incheie relatiile comerciale cu Schweighofer Din ianuarie, Hornbach incheie relatiile comerciale cu Schweighofer
Agentiile imobilare umfla pretul casei cu 10% Agentiile imobilare umfla pretul casei cu 10%
UE ieftineste apartamentele cu 15% UE ieftineste apartamentele cu 15%

Vezi mai multe articole