on

BONALDO | Noile tendinte in materie de amenajari interioare

28 ianuarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bonaldo are o istorie speciala care se intinde pe parcursul a peste 80 de ani. O poveste bazata pe pasiune, pe atentie la detalii, dar si pe un echilibru perfect intre redescoperirea elementelor clasice si impulsul perpetuu pentru inovare. Ca parte a unui proces evolutiv, compania a devenit un punct de referinta in istoria vietii italiene si castiga din ce in ce mai multa recunoastere internationala.

 

Astazi, prietenii nostri de la Bonaldo ne prezinta un nou capitol din povestea lor, capitol incapsulat in doua cataloage care transmit esenta brandului, si anume: “Dining” si “Accessories and Lighting”. Iar noi suntem mai mult decat incantati sa ti le prezentam si tie.

 

Cataloagele “Dining” si “Accessories and Lighting” prezinta colectii impresionante de elemente de mobilier, accesorii si iluminat caracterizate prin eleganta, rafinament si discretie. Acestea sunt rodul colaborarii cu designeri internationali de renume, care au reusit sa impleteasca viziunea proprie cu istoria si pasiunea brandului Bonaldo.

 

Datorita diferitelor materiale, culori si finisajelor folosite, colectiile reusesc sa creeze un dialog natural si o armonie unica de design, devenind o parte integranta a mediului inconjurator. Astfel, fiecare piesa de mobilier nu mai este un simplu element de sine statator, ci devine un jucator cheie intr-un spectacol pus in scena de Bonaldo.

 

Aceasta sinergie are ca rezultat o viziune moderna ce se incadreaza perfect in conceptul Total Look, o idee care face posibila vizualizarea casei dintr-o noua perspectiva: un mic cosmos care poate crea empatie cu locuitorii sai si isi poate spune povestea prin senzatii si impresii. Acesta este motivul pentru care chiar si cel mai mic element din locuinta devine un obiect familiar si valoros.

 

Firul comun care leaga cele doua colectii este un angajament neobosit fata de studiul si cercetarea materialelor noi si fabricarea lor, folosind tesaturi si finisaje din ce in ce mai rafinate. Avand ca rezultat selectii sofisticate, cu accent pe calitate si destinate unui public din ce in ce mai informat.

 

Dar nu te mai retinem, vom lasa imaginile urmatoare sa iti prezinte singure viziunea brandului Bonaldo.

 

 

Daca doresti sa primesti cele versiunea completa a celor doua cataloage, asteptam un e-mail pe adresa contact@misiuneacasa.ro.

 

De asemenea, nu uita ca iti poti inscrie cabinetul de arhitectura sau compania ta in noul catalog Parteneri de Incredere Misiunea Casa. Pentru inscrierea gratuita completeaza formularul acesta! Dureaza doar 2 minute.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum alegi mobilierul potrivit pentru locuinta ta?! Cum alegi mobilierul potrivit pentru locuinta ta?!
Ce beneficii au fotoliile de masaj pentru angajatii care lucreaza de acasa Ce beneficii au fotoliile de masaj pentru angajatii care lucreaza de acasa
Masute de cafea neobisnuite - Partea I Masute de cafea neobisnuite - Partea I
Aranjeaza-ti ghetele pentru Mos Niculae – Sfaturi de amenajare a spatiului pentru pantofi Aranjeaza-ti ghetele pentru Mos Niculae – Sfaturi de amenajare a spatiului pentru pantofi
Tablia patului – o multitudine de solutii Tablia patului – o multitudine de solutii
Curatarea mobilierului din rattan si bambus Curatarea mobilierului din rattan si bambus

Vezi mai multe articole