Canapeaua extensibila

04 noiembrie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca nu locuiesti intr-un castel, e putin probabil sa ai o camera de lucru, un dormitor pentru oaspeti si un living. Sunt sanse foarte mari ca o singura incapere sa trebuiasca sa indeplineasca toate functiile de mai sus. Fie ca esti student si “resedinta” ta se afla intr-un bloc de garsoniere din Rahova, fie ca ai propriul tau dormitor, dar rudele iti fac mereu vizite neasteptate - o canapea extensibila te scoate din bucluc.
 
canapea extensibila
Ai putea crede ca un obiect de mobilier multifunctional face rabat la calitate, insa foarte multe companii impaca designul atractiv, calitatea si functionalitatea canapelelor pe care le comercializeaza, astfel incat produsul final sa fie competitiv in toate formele sale de intrebuintare. Te vom invata, in continuare, la ce sa fii atent atunci cand iti alegi o astfel de canapea.
 
In cazul in care folosesti canapeaua atat pentru biroul tau, cat si pentru primit oaspeti, te poti gandi la niste modele din piele. In felul acesta, mentii un aspect profesional pe timpul zilei. Pe de alta parte, daca traficul e mare, e preferabil sa alegi huse textile detasabile, care se uzeaza greu si pe care le poti spala des.
 
Cele mai bune canapele extensibile ajuta la eliberarea spatiului limitat. Inainte de a te hotari ce cumperi, trebuie sa masori spatiul in care urmeaza sa plasezi noua achizitie. Daca va fi destinata in principal somnului, alege o varianta cu saltea. Optiunile confortabile au saltele cu o grosime intre 20 si 40 de cm, care se poarta exact ca saltelele de pat (unele sunt mai ferme, altele mai moi, preluand forma corpului). Piesele cele mai bune nu sunt ieftine, dar rezista in timp.
 
De asemenea, familiarizeaza-te - testeaza, chiar, de cateva ori in magazin – procesul de extensie. Vezi cat de solid e sistemul si cat de usor iti e sa il folosesti. S-ar putea ca pentru tine sa fie important cat timp dureaza pana transformi canapeaua in pat. Chiar daca pare o sugestie amuzanta: cronometreaza. Obosit fiind, vei vrea ca procesul sa fie cat mai scurt.
 
Si, nu in ultimul rand, alege un model care sa iti placa!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Avantajele lemnului in case Avantajele lemnului in case
Cum sa alegi cea mai buna canapea pentru sufrageria ta Cum sa alegi cea mai buna canapea pentru sufrageria ta
Amenajarea biroului de acasa - Idei practice Amenajarea biroului de acasa - Idei practice
Curatarea mobilierului din rattan si bambus Curatarea mobilierului din rattan si bambus
Cum alegi mobilierul potrivit pentru locuinta ta?! Cum alegi mobilierul potrivit pentru locuinta ta?!
Design scandinav in doza concentrata Design scandinav in doza concentrata

Vezi mai multe articole