on

Bonaldo, relaxare in stil italian

27 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Anul acesta, brandul italienesc Bonaldo sarbatoreste 10 ani de la lansarea canapelei Peanut B.

De fapt, arhitectul Mauro Lipparini a inceput sa lucreze la design-ul pentru aceasta canapea modulara inca din anul 2006. Dar abia in 2008, dupa doi ani de cercetari, Peanut B a fost prezentat oficial de Bonaldo. Devenind in scurt timp, unul din cele mai populare produse, cu peste 4.000 de piese vandute pana in acest moment.

Colectia Peanut B, cuprinde foarte multe elemente ce pot fi combinate foarte usor, incluzand trei bucati detasabile. Intr-adevar, datorita modularitatii, aceasta canapea se poate integra cu usurinta in orice tip de spatiu, indiferent de stil. Si ii permite utilizatorului sa aleaga cea mai buna optiune pentru el in ceea ce priveste aspectul, dar si functionalitatea. Rezultatul final fiind o canapea gata de socializare.

Dupa lansarea pe piata, Peanut B a continuat sa evolueze: in 2009 colectia s-a imbogatit si cu alte piese de mobilier, incluzand o biblioteca si o masuta de cafea; in 2014 a fost introdusa captuseala Air Soft. Mai tarziu, in 2017, a fost introdusa si o versiune cu picioare metalice pictate. 

Colectia Peanut B a evoluat o data cu trecerea timpului, dar a reusit sa pastreze aceleasi caracteristici care s-au evidentiat inca de la inceput: delicatete, modularitate, versatilitate si creativitate.

Numele colectiei, Peanut B, a fost inspirat chiar de celebrul sandwich american umplut cu unt de arahide: o referire implicita la placerea oferita de mancare si odihna.

Peanut B este capabila sa creeze spatii de locuit si de impartit cu cei dragi. Altfel spus, socializare in stil Italian!

sursa articol: Bonaldo

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum alegem canapeaua potrivita Cum alegem canapeaua potrivita
Adauga eleganta atemporala casei tale cu mobilier si elemente din fier forjat Adauga eleganta atemporala casei tale cu mobilier si elemente din fier forjat
Magia Ordinii in Casa ta cu Mobila Handmade Magia Ordinii in Casa ta cu Mobila Handmade
Tipuri de lemn pentru mobila Tipuri de lemn pentru mobila
Mobilier din piele naturala Mobilier din piele naturala
Mobilier si decoratiuni nemtesti cu suflet romanesc Mobilier si decoratiuni nemtesti cu suflet romanesc

Vezi mai multe articole