on

Bonaldo, relaxare in stil italian

27 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Anul acesta, brandul italienesc Bonaldo sarbatoreste 10 ani de la lansarea canapelei Peanut B.

De fapt, arhitectul Mauro Lipparini a inceput sa lucreze la design-ul pentru aceasta canapea modulara inca din anul 2006. Dar abia in 2008, dupa doi ani de cercetari, Peanut B a fost prezentat oficial de Bonaldo. Devenind in scurt timp, unul din cele mai populare produse, cu peste 4.000 de piese vandute pana in acest moment.

Colectia Peanut B, cuprinde foarte multe elemente ce pot fi combinate foarte usor, incluzand trei bucati detasabile. Intr-adevar, datorita modularitatii, aceasta canapea se poate integra cu usurinta in orice tip de spatiu, indiferent de stil. Si ii permite utilizatorului sa aleaga cea mai buna optiune pentru el in ceea ce priveste aspectul, dar si functionalitatea. Rezultatul final fiind o canapea gata de socializare.

Dupa lansarea pe piata, Peanut B a continuat sa evolueze: in 2009 colectia s-a imbogatit si cu alte piese de mobilier, incluzand o biblioteca si o masuta de cafea; in 2014 a fost introdusa captuseala Air Soft. Mai tarziu, in 2017, a fost introdusa si o versiune cu picioare metalice pictate. 

Colectia Peanut B a evoluat o data cu trecerea timpului, dar a reusit sa pastreze aceleasi caracteristici care s-au evidentiat inca de la inceput: delicatete, modularitate, versatilitate si creativitate.

Numele colectiei, Peanut B, a fost inspirat chiar de celebrul sandwich american umplut cu unt de arahide: o referire implicita la placerea oferita de mancare si odihna.

Peanut B este capabila sa creeze spatii de locuit si de impartit cu cei dragi. Altfel spus, socializare in stil Italian!

sursa articol: Bonaldo

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

PAL versus MDF, avantaje si dezavantaje PAL versus MDF, avantaje si dezavantaje
Tablia patului – o multitudine de solutii Tablia patului – o multitudine de solutii
Cum sa intretinem pielea... Cum sa intretinem pielea...
Amenajarea rafturilor si etajerelor in apartament Amenajarea rafturilor si etajerelor in apartament
Intretinerea mobilierului vechi Intretinerea mobilierului vechi
Elemente decorative exotice si mobilier din bambus Elemente decorative exotice si mobilier din bambus

Vezi mai multe articole