Bosch desemneaza instalatorul anului 2016 intr-o atmosfera festiva

22 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Divizia de Termotehnică Bosch continuă şi anul acesta tradiția începută în 2015– aceea de a căuta şi premia cel mai bun instalator din România.

Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii a ales câştigătorul celei mai importante competiţii dedicate instalatorilor de sisteme de încălzire şi de preparare a apei calde menajere. Finala competiţiei, desfăşurate în perioada august - decembrie 2016, a avut loc pe data de 15 decembrie 2016 în Bucureşti. Juriul competent, format din specialişti Bosch în domeniul termotehnicii, dar şi din membri de onoare din domeniul academic şi al autorităţilor din domeniul instalaţiilor , l-a desemnat câştigător pe Nelu Olteanu, reprezentant al firmei ITS Group SRL. Marele premiu pentru Instalatorul Anului Bosch este o autoutilitară Opel Combo Van, iar concurentul clasat pe locul doi a câştigat o centrală în condensare de ultimă generaţie, cu boiler încorporabil, Bosch Condens 9000i.

„Prin această amplă acţiune, care este deja la a doua ediţie, Bosch şi-a propus să creeze mai mult decât o competiţie. În calitate de cel mai mare producător de centrale murale în condensare din Europa, dorim să susţinem, prin competiţia Instalatorul Anului Bosch, o categorie profesională importantă, care are nevoie de oameni specializaţi, mereu la curent cu noile tendinţe tehnologice” , a declarat Adrian Bălşanu, şeful departamentului Termotehnică Bosch.

Campania a a constat în două etape. În prima etapă, concurenţii au susţinut online sau în locaţiile partenere Bosch un test de cunoştinţe teoretice. Primii 20 de concurenţi, în funcţie de punctajul obţinut la prima etapă, au fost invitaţi în finală, pentru a-şi arăta măiestria în domeniul instalării sistemelor de încălzire şi de apă caldă menajeră. Cei peste 100 de participanţi la show-ul final s-au bucurat de un spectacol antrenant, în care concurenţii prezenţi pe scenă şi-au dovedit abilităţile tehnice şi practice.

Bosch susţine această categorie profesională şi prin alte acţiuni, cum ar fi campania „Recomand Instalator”, în care clienţii finali pot transmite pe platforma online dedicată referinţe despre instalatorii de ale căror servicii au beneficiat.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Romanian Design Week 2020 lanseaza KIDS LOVE DESIGN Romanian Design Week 2020 lanseaza KIDS LOVE DESIGN
asig asig
Se modifica Programul Se modifica Programul "Prima Casa"
Orasenii sunt dispusi sa dea maximum 60.000 de euro pentru o casa la munte Orasenii sunt dispusi sa dea maximum 60.000 de euro pentru o casa la munte
Criza nu ii impiedica pe proprietari sa ceara si 2 mil. euro pe un apartament in Bucuresti. Pentru Criza nu ii impiedica pe proprietari sa ceara si 2 mil. euro pe un apartament in Bucuresti. Pentru "cunoscatori" - 03 Decembrie 2009
Grupul Saint-Gobain primeste din nou certificarea “Angajator de Top” la nivel global, european si in Romania Grupul Saint-Gobain primeste din nou certificarea “Angajator de Top” la nivel global, european si in Romania

Vezi mai multe articole