Brico Depot lanseaza primul catalog exclusiv online

16 februarie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Brico Depôt continuă să ofere cele mai inspirate idei pentru proiectele de reamenajare a locuinței prin lansarea primului catalog disponibil exclusiv online. În urma unei selecții atente, bazată pe cele mai noi tendințe în design interior, clienții își pot alege acum, mai rapid, produsele preferate din gamele de parchet laminat, kit-uri și mobilier modular pentru bucătărie, mobilier pentru baie sau faianță.

Catalogul este valabil în perioada 16 februarie – 1 martie 2018 și poate fi accesat atât pe website, cât și prin intermediul aplicației Brico Depôt. Astfel, utilizatorii acesteia pot găsi și salva cu ușurință produsele preferate în secțiunea dedicată listei de cumpărături digitale, pentru ca ulterior să o consulte direct pe smartphone, în magazin.

Parchetul, elementul definitoriu al oricărei locuințe

Orice proiect de design interior pornește de la amenajarea podelelor, deoarece ele joacă un rol esențial în percepția vizuală a unei încăperi, în special a livingului. Indiferent de stilul preferat, clienții Brico Depôt pot alege dintr-o selecție de parchet laminat în nuanțe de stejar, gri-maro, maro închis sau chiar multicolor, în armonie cu cele mai noi tendințe în domeniu.

Bucătărie practică și funcțională, cu soluții moderne de amenajare

Cei care vor să își reamenajeze bucătăria vor găsi în paginile catalogului online Brico Depôt soluții care îndeplinesc cerințele lor atât în ceea ce privește optimizarea spațiului, cât și din punctul de vedere al esteticii și design-ului. Clienții pot alege bucătării în kit sau mobilier modular modern care se aliniază cu stilul de amenajare a locuinței, în funcție de preferințe și spațiul disponibil.

Un centru spa în propria baie

Catalogul include și produse pentru amenajarea băii, precum mobilier și cabine hidromasaj de diferite dimensiuni, pentru ca această încăpere să devină un spațiu destinat relaxării. Mai mult, clienții au la dispoziție o gamă atent selecționată de modele de faianță pentru interior, în nuanțe neutre, care vin să completeze design-ul încăperii.

Pe lângă produsele dedicate amenajării băii, bucătăriei și livingului, catalogul online include și alte produse precum ferestre PVC albe sau în nuanță de nuc și uși de interior reversibile, din PVC sau MDF, soluții practice, dar totodată în linie cu tendințele actuale.

Inspirația proiectelor bine făcute începe cu o vizită la Brico Depôt

Cei aflați în căutarea unor idei și soluții practice pentru următorul proiect de amenajare, construcții sau bricolaj pot găsi cele mai bune sfaturi pe pagina Momentul de Insprație de la Brico Depôt. Aceștia pot afla cum să amenajeze funcțional o baie, care sunt argumentele pentru utilizarea soluțiilor de iluminat LED, dar și mai multe informații despre cum își pot menține locuința și bunurile în perfectă siguranță, prin alegerea celor mai bune sisteme de securitate. Secțiunea poate fi accesata la adresa: https://www.bricodepot.ro/momentul-de-inspiratie.html.

De asemenea, Brico Depôt pune la dispoziția clienților diverse modalități de plată, printre care și achitarea în rate cu 1% dobândă lunar, prin intermediul instituțiilor financiare partenere, totul pentru a asigura cel mai bun start în orice proiect de amenajare interioară. De asemenea, cu ajutorul cardului Brico Depôt, aceștia beneficiază de o serie de avantaje precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

Noul catalog poate fi consultat gratuit în format electronic pe www.bricodepot.ro/catalog și în aplicația Brico Depôt, disponibilă în Appstore şi Google Play.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Imobiliar - Litoralul atrage investitorii in rezidential Imobiliar - Litoralul atrage investitorii in rezidential
"Nu am dat apartamentul cu 125.000 de euro. Acum l-am vandut cu 85.000" - 16 Martie 2009 "Nu am dat apartamentul cu 125.000 de euro. Acum l-am vandut cu 85.000" - 16 Martie 2009
Noile proiecte imobiliare nu se adreseaza maselor largi ale populatiei Noile proiecte imobiliare nu se adreseaza maselor largi ale populatiei
Cu cat vor fi mai ieftine locuintele construite dupa criza - 04 Noiembrie 2009 Cu cat vor fi mai ieftine locuintele construite dupa criza - 04 Noiembrie 2009
Suedezii de la IKEA ne aduc mobila in casa Suedezii de la IKEA ne aduc mobila in casa
Proiectorul Epson EB-L25000U, premiat cu distinctia iF Design Award 2017 Proiectorul Epson EB-L25000U, premiat cu distinctia iF Design Award 2017

Vezi mai multe articole