Bucataria Electrolux - Un spatiu culinar unde creativitatea si functionalitatea primeaza

31 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cati dintre noi nu cauta modalitati de a reproduce preparate pe care le savuram in restaurante sau pe care le descoperim la emisiuni culinare si la care am ramas doar cu gandul si curiozitatea de a le prepara? Cati dintre noi, desi dornici sa pregatim o masa delicioasa pentru familie sau prieteni, ne-am confruntat cu un spatiu prea mic in bucatarie sau cu prea putin timp la dispozitie?

Astfel de situatii ne sunt cunoscute cu siguranta, insa pregatirea mesei poate deveni cu usurinta un moment de care sa ne bucuram mai mult alaturi de cei dragi si prin care sa ne starnim curiozitatea gastronomica. Recunoscut pentru adaptarea celor mai performante tehnici culinare la echipamentele de uz casnic, Electrolux a creat o gama speciala de plite cu inductie, pentru ca timpul petrecut in bucatarie sa nu mai reprezinte un efort, ci o experienta creativa in care sa ne bucuram de rezultatul final, dar si de intregul procesul culinar.

„Consumatorii sunt mereu in cautarea de solutii de eficientizare a timpului petrecut in bucatarie, de aceea tehnologiile Electrolux s-au concentrat pe dezvoltarea acelor functii care sa transforme gatitul intr-o activitate placuta sau chiar intr-o pasiune. Bucataria este locul perfect unde ne putem exprima creativitatea, unde putem experimenta gusturi noi, de aceea prin platforma #MakeLifeDelicious ne propunem nu doar sa oferim echipamente performante care sa ne ajute in prepararea meselor, ci toate posibilitatile prin care sa adoptam un stil culinar plin de imaginatie si flexbilitate.” a declarat Carmen Georgescu, Director de Marketing si Comunicare Electrolux Romania.

Maximum de flexibilitate in doar cateva minute

Unul dintre cele mai importante avantaje ale plitei cu inductie este tehnologia inovatoare de incalzire care garanteaza nu doar o preparare mai rapida a alimentelor dar si siguranta pe tot parcursul procesului culinar. Creativitatea, relaxarea si flexibilitatea pe care le faciliteaza plita cu inductie se datoreaza tocmai faptului ca aceasta incalzeste doar vasul de gatit, in timp ce spatiul din jurul acestuia nu este supus procesului termic. In acelasi timp poti pregati fripturi rumenite exact cat trebuie, sosuri ce iti vor complimenta felurile principale sau poti topi ciocolata in deplin control cu ajutorul functiei de reglare a temperaturii.

Pentru un plus de optimizare a spatiului, Electrolux a creat o plita cu inductie ce poate fi personalizata in functie de nevoile culinare. Tehnologia se numeste FlexiBridge si permite organizarea spatiului de gatit de pe suprafata plitei, in functie de dimensiunile vaselor folosite sau a numarului de preparate pe care doriti sa le pregatiti. Puteti conecta pana la patru zone de gatit diferite la o temperatură uniforma si constanta, reusind astfel sa gatiti pentru toata familia sau pentru grupul dumneavoastra de prieteni.

Functii speciale

Accesul la informatii ne ofera acum posibilitatea de a experimenta retete noi, de a testa diferite combinatii de gusturi sau texturi, in timp ce tehnologia Electroux ne ofera accesul la cele mai inovatoare functii de control al temperaturii si intensitatii utilizate in procesul de gatire. O plita cu inductie inseamna rezultate fara efort in bucatarie. Puteti trece imediat de la o temperatura ridicata, la una extrem de scazuta folosind panoul de control de pe suprafata plitei sau puteti adauga un “boost” de energie daca vreti sa gatiti mai rapid un preparat, cu ajutorul functiei Power Boost. Toate preparatele sunt gatite la temperatura adecvata iar afisajul tactil al plitelor va adauga si precizie, alaturi de celelalte “ingrediente”: consum economic si libertate maxima.

Mai usor de curatat si mai sigur pentru copii

Tehnologia inteligenta de care dispune gama de plite cu inductie Electrolux permite un control constant al temperaturii suprafetei de gatit, astfel incat orice pata de alimente varsata poate fi curatata oricand, dintr-o singura miscare rapida. In plus, riscul de a va arde este eliminat, datorita incalzirii suprafetei doar de sub vas, ceea ce permite copiilor curiosi sa se apropie in siguranta si chiar sa participe la pregatirea mesei.

Pentru mai multe detalii despre produsele si promotiile Electrolux, puteti accesa www.electrolux.ro sau pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/Electroluxromania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Planorama catre cumparatori: Renuntati la penalitati sau nu putem termina apartamentele. - 23 Noiembrie 2009 Planorama catre cumparatori: Renuntati la penalitati sau nu putem termina apartamentele. - 23 Noiembrie 2009
Topul celor mai verzi orase din Europa. Afla pe ce loc este Bucurestiul - 10 Decembrie 2009 Topul celor mai verzi orase din Europa. Afla pe ce loc este Bucurestiul - 10 Decembrie 2009
Programul Programul "Prima casa" starneste reactii diferite intre specialisti - 22 Mai 2009
100.000 lei pentru spargerea unui zid 100.000 lei pentru spargerea unui zid
Plata partiala a intretinerii Plata partiala a intretinerii
Vanzatorii de case noi atrag clienti cu masini-cadou Vanzatorii de case noi atrag clienti cu masini-cadou

Vezi mai multe articole