Bucataria viitorului este digitalizata

12 august, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

O bucatarie ultramoderna este definita de un design inedit, materialele si finisaje de ultima ora, foarte usor de intretinut, culori indraznete si electrocasnice mai mult decat performante. Acolo unde exista spatiu si buget pe masura, designerii propun amenajari de top, desprinse parca din filmele SF. In aceste decoruri fantastice, simpla atingere a unui buton capata alta dimensiune.
 
Bucatarie ultramoderna
bucatarie ultramoderna
Plitele si cuptoarele cu touch control au inlocuit aragazul clasic, ultima generatie de frigidere a fost creata cu LCD incorporat, iar multe dintre retetele care necesitau timp indelungat de preparare pot fi acum rezolvate cu echipamente create sa masoare ingredientele si sa execute fiecare etapa dupa programe speciale. Totul a fost transformat intr-o lume digitala, in care timpul este pretuit si redat oamenilor, oferindu-le un maxim de confort si relaxare. Aproape ca dispar butoanele clasice si manerele sertarelor sau dulapurilor, acestea fiind inlocuite de sisteme speciale de deschidere, sensibile la o atingere usoara. Stil, clasa si eleganta. Acestea sunt cele mai potrivite cuvinte care vorbesc despre bucatariile ultramoderne. Aici aparatele electrocasnice
bucatarie ultramoderna
fac diferenta intre bucatariile moderne accesibile oricui si bucatariile exclusiviste. Aceste produse sunt create in general pentru cei care pus accentul pe design si tehnologie indiferent de costuri, pentru ca vad spatiul bucatariei si a intregii locuinte ca pe o vitrina in care sunt expuse cele mai scumpe bijuterii.
 
Materialele folosite sunt exceptionale, usoare, simplu de intretinut si foarte rezistente la umezeala sau temperaturi ridicate (termorezistente). Designul este inteligent creat, oferind modele unice, cu functionalitati inovatoare, create de companii de renume pe plan international. Sistemele soft-touch pentru inchiderea usilor si sertarelor, sistemele de iluminare a rafturilor prin sticla utilizata la diverse compartimentari si sisteme inteligente de tot felul transforma o simpla bucatarie intr-una spectaculoasa. Orice idee si preferinta devine posibila cu ajutorul inovatiilor in materie de design interior si a tehnologie, la care se adauga imaginatia bogata pe care designerii o pun la dispozitia celor care stiu ce vor.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Cristina Zgarbur

08 noiembrie, 14:11

la ce pret e bukatariia

Alte articole

De ce sa alegi un blat de bucatarie din lemn masiv De ce sa alegi un blat de bucatarie din lemn masiv
Cum ne comportam in cazul unui incendiu in bucatarie Cum ne comportam in cazul unui incendiu in bucatarie
Cum sa alegi chiuveta potrivita pentru bucataria ta? Cum sa alegi chiuveta potrivita pentru bucataria ta?
Blaturi pentru bucatarie – bar Blaturi pentru bucatarie – bar
Cinci lucruri de evitat in amenajarea bucatariei Cinci lucruri de evitat in amenajarea bucatariei
Cum bugetezi renovarea bucatariei Cum bugetezi renovarea bucatariei

Vezi mai multe articole