CAMEX Timisoara 2011 - evenimente "business to business" pentru antreprenori, arhitecti si urbanisti

17 august, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Intre 6 si 8 octombrie CAMEX sarbatoreste 11 ani de prezenta la Timisoara printr-o serie de evenimente „business to business” dedicate pietei constructiilor, organizate in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Ordinul Arhitectilor din Romania. Cu acest prilej, la Timisoara sunt asteptati in jur de 300 de arhitecti si urbanisti din Vestul tarii.

 

 
Programul aniversar CAMEX de la Timisoara cuprinde trei sectiuni de referinta: Expozitia CAMEX (6-8 octombrie), Conferinta „Management urban pentru un oras competitiv” (6 octombrie) si Conferinta de arhitectura „Interioare din Timisoara” (7 octombrie). Cele doua conferinte cu public format exclusiv din specialisti sunt axate pe trei domenii de importanta majora in contextul dezvoltarii regionale durabile: constructii, arhitectura si urbanism.
 
Conferinta „Management urban pentru un oras competitiv” ofera urbanistilor si antreprenorilor in constructii o perspectiva asupra Timisoarei – capitala culturalaeuropeana. Conferinta dezvolta subiecte precum: management urban in Timisoara; reabilitarea termica si reabilitarea cladirilor istorice in Timisoara; rolul infrastructurii in dezvoltarea urbana; consultanta si fonduri structurale pentru dezvoltare urbana; GIS – instrument al manegement-ului urban; politicile de terenuri in vestul tarii; dezvoltare regionala durabila in Banat; strategia Europa 2020, pentru o crestere “inteligenta si ecologica”.
 
Conferinta de arhitectura „Interioare din Timisoara” moderata de Arh. Vlad Gaivoronschi, presedintele OAR Filiala Timis, include subiecte de actualitate precum: arhitectura de interior, design, mobilier si amenajari interioare, cele mai bune proiecte din Timisoara, finisaje, sisteme profesionale, produse performante, solutii. Conferinta ii are ca invitati pe arhitectii Maja Baldea si Claudiu Toma, din cadrul “Parasite Studio”, cel mai premiat biroul de arhitectura din Romania la categoria “Interioare”. Cei doi arhitecti vor prezenta proiectul“White apartment” (premiul pentru Design Interior la Anuala Timisoareana de Arhitectura 2008, nominalizat pentru “Best Interior Architecture” la Bienala de Arhitectura Bucuresti 2008) si proiectul “Blackbox” (premiul pentru Design Interior la Anuala Timisoareana de Arhitectura 2010, premiul II “Insign Award”).
 
CAMEX Timisoara 2011 garanteaza companiilor din industria constructiiloraccesul in interiorul comunitatii specialistilor si al administratiei publice din vestul tarii si faciliteaza realizarea de contacte pentru investitii. Totodata, evenimentele CAMEX din acest an promoveaza investitiile care sustin Timisoara in cursa pentru titlul de capitala culturala europeana si antreprenorii care au reusit sa tina piept crizei.
 
In cei peste 10 ani de traditie pe piata din vestul tarii, CAMEX s-a bucurat de prezenta a peste 1.300 de companii, printre care s-au numarat toti liderii industriei constructiilor din Romania. Peste 77.000 de timisoreni au vizitat expozitia pana in prezent, luand in permanenta contact cu noutatile din domeniul constructiilor.
 
Programul de vizitare al expozitiei si programul conferintelor  6 – 8 octombrie, orele 09.00 – 18.00.
 
Invitati:Arh. Anca Ginavar, Director General Directia Generala Dezvoltare Teritoriala, MDRT| Arh. Rudolf Graef, Vicepresedinte Ordinul Arhitectilor din Romania| Conf. dr. arh. Vlad Gaivoronschi, Presedinte OAR Filiala Timis| Conf. dr. arh. Radu Radoslav, Reprezentant RUR, Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest| Arh. Maja Baldea | Arh. Claudiu Toma.
 
Parteneri institutionali:
Primaria Municipiului Timisoara | Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Timis | Registrul Urbanistilor din Romania | Facultatea de Constructii din Timisoara | Facultatea de Arhitectura din Timisoara
 
Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, Adeplast si Dexion vor sustine prezentari in cadrul conferintelor dedicate urbanistilor si antreprenorilor, respectiv arhitectilor.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

De Sarbatori gatesti rapid alaturi de Tefal De Sarbatori gatesti rapid alaturi de Tefal
Subventionarea energiei termice mai inghite 396 milioane lei Subventionarea energiei termice mai inghite 396 milioane lei
Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017 Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017
Televizoare incepand de la 299 lei pentru clientii Flanco prin programul Rabla pentru electrocasnice Televizoare incepand de la 299 lei pentru clientii Flanco prin programul Rabla pentru electrocasnice
Boc se gandeste deja la mai multe credite - 09 Iulie 2009 Boc se gandeste deja la mai multe credite - 09 Iulie 2009
Produsele TeraGlass au ajuns in 12 tari in 2018. Peste 70% din cifra de afaceri provine din export Produsele TeraGlass au ajuns in 12 tari in 2018. Peste 70% din cifra de afaceri provine din export

Vezi mai multe articole