on

Schneider Electric a realizat solutia BMS pentru The Bridge 1 – cladirea Leed Platinum, certificata cu cel mai mare punctaj din Romania

02 aprilie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Schneider Electric, liderul global in transformarea digitala a managementului energiei si al automatizarii, a furnizat solutia de Building Management System (BMS) pentru cladirea “The Bridge 1” realizata de Forte Partners, in zona de Vest a Bucurestiului.

In cadrul The Bridge 1, solutia BMS controleaza si monitorizeaza o multitudine de echipamente si sisteme: cel de climatizare - HVAC (Heating, ventilation & air-conditioning), sistemul de pompare, sistemul electric, iluminatul exterior, contoarele de energie electrica, contoarele de apa si, nu in ultimul rand, statiile de incarcare pentru masini electrice.

Construita cu materiale de ultima generatie si echipata cu sisteme eficiente din punct de vedere energetic, cladirea a fost recunoscuta ca etalon in domeniu, obtinand certificarea Leed (Leadership in Energy and Environmental Design) Platinum, acordata de US Green Building Council (USGBC), cu cel mai mare punctaj din Romania. „Aceasta certificare este o garantie pentru chiriasii nostri ca au un mediu de lucru placut, confortabil si sigur, intr-o cladire sustenabila, cu impact redus asupra mediului inconjurator”, a declarat Stephen Richard Burke, Director Constructii Forte Partners.

Cladirile inteligente de astazi au nevoie de o integrare simpla a mai multor sisteme si de acces usor la dispozitive IoT de ultima generatie si, foarte important, vor un mediu sigur pentru ocupanti”, spune Monica Bucurescu, Building Management Systems Sales Engineer, Schneider Electric. „Suntem foarte mandri de proiectul The Bridge, care este un punct de referinta pentru cladirile de birouri din Romania, din punct de vedere energetic, cat si ca mediu de lucru modern si confortabil la superlativ.

Solutia de BMS  a fost implementata de compania Thermo Control din Sf. Gheorghe, partener EcoXpert Schneider Electric. „Avem o experienta de aproape 15 ani in proiectarea si implementarea solutiilor de BMS in Romania, care ne ajuta sa alegem cele mai bune variante personalizate pentru clientii nostri. Cu EcoStruxure Building, solutia BMS Schneider Electric, am obtinut rezultate remarcabile: timpul de programare, punere in functiune si testare a sistemelor a fost scazut cu pana la 20%”, a declarat Directorul General Thermo Control, Arpad Bartok.

Dezvoltata pentru segmentul Cladiri, solutia Ecostruxure Building instalata in cadrul The Bridge, este o platforma deschisa, scalabila si sigura, care valorifica domeniul IoT, marind productivitatea si confortul pentru ocupanti. EcoStruxure Building conecteaza in siguranta echipamentele hardware, software si serviciile, prin intermediul unui IP Ethernet, pentru a ajuta companiile sa maximizeze eficienta cladirilor, confortul si productivitatea, precum si sa creasca valoarea cladirii.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric este promotorul transformarii digitale a managementului energiei si al automatizarii in locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Cu o prezenta globala in peste 100 de tari, Schneider este liderul incontestabil in managementul energiei – de medie tensiune, joasa tensiune si alimentare electrica de siguranta, precum si in sisteme de automatizare. Furnizam solutii integrate de eficientizare, imbinand energia, automatizarea si software-ul.

In cadrul sistemului nostru global, colaboram cu cea mai mare comunitate de parteneri, integratori si dezvoltatori, pe platforma noastra deschisa, pentru a livra eficienta operationala si control in timp real.

Consideram ca angajatii si partenerii exceptionali fac din Schneider o companie exceptionala si ca angajamentul nostru pentru inovatie, diversitate si sustenabilitate asigura prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine. Life is On!
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Esec. Multi dintre cei care au cumparat apartamente pentru specula, inainte de criza, le vand acum in pierdere Esec. Multi dintre cei care au cumparat apartamente pentru specula, inainte de criza, le vand acum in pierdere
Miele iti recomanda 7 produse pentru bucataria ideala de Craciun Miele iti recomanda 7 produse pentru bucataria ideala de Craciun
Sectorul constructiilor din Romania are nevoie urgenta de introducerea unor standarde moderne de lucru si este in urma la capitolul digitalizare Sectorul constructiilor din Romania are nevoie urgenta de introducerea unor standarde moderne de lucru si este in urma la capitolul digitalizare
Apartamentele vechi cu doua camere se ieftinesc in toate orasele mari - 11 Noiembrie 2009 Apartamentele vechi cu doua camere se ieftinesc in toate orasele mari - 11 Noiembrie 2009
Pasii catre cea mai ieftina casa de vacanta Pasii catre cea mai ieftina casa de vacanta
Programul Daikin Buy Back continua si in 2019 Programul Daikin Buy Back continua si in 2019

Vezi mai multe articole