Cand te-ai bucurat ultima oara din plin de casa ta?

10 septembrie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Placi ceramice - Incearca emotii noi.

Casa ta este suflet din sufletul tau. Iar pretuirea pe care i-o arati se regaseste pana la ultimul amanunt in multumirea pe care o ai atunci cand esti acasa. Fiecare lucru din casa ta, fiecare coltisor vorbeste despre tine si despre starile tale de zi cu zi. De ce n-ar fi atunci bucuria starea ta perpetua?

 
Pregateste-te sa te bucuri din plin de casa ta! Descopera noua colectie “ENJOY” de la SANEX si fa-i casei tale o invitatie la delectare si bucurie. “ENJOY” inseamna placi ceramice cu un finisaj modern si efecte cromatice, create prin utilizarea unor materiale care genereaza contraste de reflexie a luminii. Mai mult decat o incantare, suprafata lucioasa a placilor este intrerupta de linii fine cu aspect matificat, elegant conturate de decoruri albe flotante.
 
Colectia iti aduce o gama vasta de culori, pornind de la cele tari, acvatice cum sunt albastrul marin si violetul intens, pana la cele calde, solare, cum sunt galbenul, oranjul sau tonul de verde fistic. Placile sunt decorate in culori “tone-sur-tone”, cu un aspect general monocromatic, dar care genereaza contraste prin jocuri de reflexe, acest fapt aliniind colectia “ENJOY” la tendintele anului 2007. 
 
  

 

 

 

Imaginatia nu cunoaste limite atunci cand vine vorba de modul in care se pot combina placile, pentru ca fantezia iti este pusa imediat in miscare. Culorile intense sau cele pastel pot fi combinate intre ele sau fiecare dintre acestea cu o placa alba, pentru a da nastere unor ambiente cu stil. Subtilitatea estetica a colectiei Enjoy este data de frumusetea braurilor care prin posibilitatile de montare (pe orizontala sau verticala) transforma “registrul” stilistic al ambientelor create de la elegant , la avangardist sau la clasic.  

Un mare avantaj al colectiei il constituie formatul placilor. Acestea au dimensiunea 25 x 40 cm, lucru care vine in deplin acord cu tendintele internationale, de crestere a formatului placilor. Aceasta dimensiune pune in valoare intr-o mai mare masura complexitatea efectelor create de placile ENJOY si te inspira la gasirea unor perspective spatiale ingenioase.
 
Oricare ar fi optiunea cromatica si arhitectura aleasa, un lucru e sigur : rafinamentul stilistic al colectiei Enjoy fascineaza dincolo de capricii si moda, aducand noi “emotii” vietii tale. Bucurie. Ce poate fi mai bun intr-o casa...? 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Parchetul din lemn masiv: ce poti face sa eviti umflarea acestuia Parchetul din lemn masiv: ce poti face sa eviti umflarea acestuia
Ce este pardoseala epoxidica Ce este pardoseala epoxidica
Procesul de lacuire Procesul de lacuire
Pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior Pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior
Normele tehnice de clasificare a placilor ceramice (I) Normele tehnice de clasificare a placilor ceramice (I)
Avantajele si conditiile finisarii pardoselii cu un covor din PVC Avantajele si conditiile finisarii pardoselii cu un covor din PVC

Vezi mai multe articole