on

Care sunt cele mai bune hote de pe piata

13 noiembrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Hota este unul dintre electrocasnicele care ne fac viata mai usoara, garantandu-ne o bucatarie confortabila atunci cand gatim, scapandu-ne de fum, aburi si mirosuri neplacute. Astfel, daca gatesti in mod frecvent, ai nevoie de o hota cat mai buna care sa faca fata provocarilor zilnice.

Prin urmare, nu trebuie sa alegi chiar orice hota care iti apare in cale, ci recomandarea noastra este sa o cauti pe cea mai buna dintre ele. De aceea ar trebui sa ai in vedere hotele de la Faber!

Faber este o companie de origine italiana cunoscuta mai ales pentru faptul ca este inventatoarea hotelor de bucatarie. Totul a inceput intr-un mic atelier, iar dupa decenii bune de la prima hota construita, astazi in Italia mai bine din 50% dintre hotele folosite de catre utilizatorii obisnuiti si nu numai sunt realizate de catre acest producator.

Compania isi are inceputurile in anul 1955, atunci cand Abramo Galassi a pus bazele firmei Faber Plast srl. Initial, compania numara doar 3 parteneri si un singur muncitor, iar de-a lungul timpului s-au dezvoltat treptat, iar astfel in 1958 acestia au produs prima hota din plexiglas. Inventia lor s-a bucurat de foarte mult succes!

 

De ce ar trebui sa ai in vedere hotele de la Faber

 

Asa cum spuneam, alegerea unei hote ar trebui facuta cu foarte multa atentie, astfel incat sa nu fii dezamagit de achizitia facuta. Iar brandul producatorului reprezinta unul dintre acele detalii importante de care trebuie sa tii neaparat cont.

Faber reprezinta de departe cea mai inspirata alegere, fiind un brand deja consacrat pe aceasta piata a hotelor pe care chiar ei le-au inventat!

De-a lungul timpului au dezvoltat o multime de tehnologii practice, care eficientizeaza functionarea hotei si totodata imbunatateste experienta utilizarii. Tehnologii precum AIRLINE, NAUTILUS sau STEAM OFF reprezinta acele detalii care fac diferenta dintre o hota obisnuita si cea mai buna hota.

Iata deci cateva motive foarte bine intemeiate pentru a opta pentru achizitia unei hote de la Faber, inventatorii hotelor, dar si a unui numar foarte mare de tehnologii patentate.

 

Tehnologia AIRLANE - o aspiratie excelenta fara zgomot

 

Atunci cand iti achizitionezi o hota, iti doresti ca aceasta sa fie cat mai eficienta, fara a face insa prea multa galagie. Ar trebui sa optezi deci pentru o hota Faber, cu tehnologia AIRLANE.

Ce presupune aceasta tehnologie patentata de Faber? Ei bine, datorita tehnologiei AIRLANE, aspiratia este mult mai eficienta si, chiar daca puterea hotei este pe masura, nivelul de zgomot ramane la un nivel redus, ceea ce sigur ca te va incanta.

 

Tehnologia NAUTILUS – ventilator mic insa cu putere mare

 

O alta tehnologie care reprezinta un plus al hotelor Faber este NAUTILUS, tehnologie patentata de acest producator italian.

Difuzorul Nautilus are dimensiuni reduse, insa eficienta sa ramane superioara. Avantajul este insa reprezentat de faptul ca se reduce considerabil consumul, fiind deci mai prietenos cu natura. Are o grosime de doar 15 cm, iar clasificarea „A” de pe eticheta energetica este datorata si acestei tehnologii inovative.

 

Tehnologia STEAM OFF te scapa de condens cat ai clipi

\Condensul reprezinta o problema cu care foarte multe locuinte se confrunta. Ei bine, poti combate condensul cu ajutorul tehnologiei Steam Off. Este un mod foarte practic si inteligent de a elimina condensul, folosind aer controlat cu precizie, care te scapa totodata si de grasimea de sub hota sau din interiorul ei.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante motive pentru a avea in vedere hotele de la Faber. Iar daca te-ai convins ca trebuie sa detii si tu o hota de la Faber, atunci intra pe website si cauta hota perfecta pentru tine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Masina de gatit Masina de gatit
Alegerea masinii de spalat Alegerea masinii de spalat
Improvizatiile sunt catastrofale! Improvizatiile sunt catastrofale!
Simbolurile de pe etichetele hainelor: ce reprezinta si cum trebuie setata corect masina de spalat Simbolurile de pe etichetele hainelor: ce reprezinta si cum trebuie setata corect masina de spalat
Povesti de marketing sau aspiratoare performante – Care este diferenta Povesti de marketing sau aspiratoare performante – Care este diferenta
Hota - descriere generala Hota - descriere generala

Vezi mai multe articole