Casa noua la bloc cu gradina la scara

Casa noua la bloc cu gradina la scara

16 mai, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Primavara este cu adevarat sezonul lansarilor de proiecte imobiliare. Unul dintre ultimele anuntate este complexul Vivando, localizat foarte aproape de Piata Unirii, pe Strada 11 Iunie, nr. 51, in vecinatatea Parcului Carol. Ocif Group, dezvoltatorul, a investit pana acum in acest proiect 5.5 milioane de Euro si intentioneaza sa investeasca inca 20 de milioane de euro pana la finalizarea acestuia preconizata in iulie 2009. Ansamblul rezidential Vivando Unirii va fi construit pe un teren de aproximativ 5.813 mp si va avea o suprafata construita desfasurata de aproximativ 18.000 mp. Ceea ce diferentiaza acest complex de altele din zona este faptul ca cele 23 de apartamente de la parter beneficiaza de gradini private. De la primul pana la al treilea etaj exista 73 de unitati de cate 2 si 3 camere, iar la ultimul nivel sunt amplasate 14 apartamente de lux. Cele 14 apartamente localizate la ultimul etaj beneficiaza de terase vaste si privelisti foarte frumoase. Constructia va avea un regim mic de inaltime si o mare varietate de apartamente (17 tipuri). Proiectul consta intr-o cladire cu sase scari si un total de 110 apartamente, dispuse pe un regim de inaltime de S+P+3E+4R+M, care va contine 110 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Suprafata apartamentelor variaza intre 37 mp si 176 mp.
Solutia constructiva prevede structura si fundatia realizate din beton armat si zidarie din caramida cu goluri verticale. Stilul arhitectural este deosebit, cladirea fiind placata cu piatra naturala. Finisajele interioare includ gresie, faianta, parchet si vopsele lavabile. Tamplaria va fi din aluminiu, cu geam termoizolant. Potentialii beneficiari au de ales intre 17 tipuri de locuinte si 5 modele de finisaje.
Proiectul beneficieaza de toate facilitatile, cum sunt un club de fitness, un loc de joaca pentru copii, un spatiu de distractie, o parcare subterana si de suprafata, precum si o zona securizata 24/24 h. Dezvoltatorii spun ca au ales acest nume, inspirandu-se din "vivere", ceea ce insemna celebrarea zilnica a vietii.
Lucrarile de arhitectura si proiectare au fost asigurate de "BLK" din Israel si "Atelier Axa" din Romania. Pentru constructia proiectului a fost aleasa compania Yilmazlar Construct Group Romania.
Vivando Unirii ofera 115 locuri de parcare subterane si 28 locuri de parcare supraterane. Desi constructiile abia incep, au aparut deja clienti interesati de apartamente, astfel incat deja se poarta negocieri pentru contractarea a o parte dintre ele.
Pretul mediu al locuintelor din ansamblu este de aproximativ 200.000 de euro. Taxa de rezervare a unui apartament in Vivando Unirii este in valoare de 3.000 euro fara TVA. Clientii pot opta pentru doua modalitati de plata: fie un avans de 20% la semnarea antecontractului si respectiv 80% la receptia apartamentului, fie un avans de 25% la semnarea antecontractului, 25% in luna septembrie 2008 si respectiv 50% la receptia apartamentului.
In momentul de fata, proiectul se afla la stadiul de fundatie si se va finaliza in august 2009.
Pana in prezent, Ocif Group a investit impreuna cu Rothschild Group ca partener egal aproximativ 25 de milioane de euro in Romania si intentioneaza sa investeasca cel putin 200 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2010 in proiecte de dezvoltare urbana in Bucuresti si nu numai.
Ocif Group a construit proiecte precum: "Moshe Aviv Tower" - cel mai inalt turn din Orientul Mijlociu, o constructie cu 69 de etaje, inalta de 252 m avand destinatie rezidentiala si birouri si "Mall-ul din Sofia"- cel mai mare centru de shopping din Bulgaria.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

ANL2 ANL2
Statul ne impune cum sa ne incalzim Statul ne impune cum sa ne incalzim
Ariston Thermo Romania doteaza 51 de baze de salvare ale Salvamont Romania cu centrale termice si boilere Ariston Thermo Romania doteaza 51 de baze de salvare ale Salvamont Romania cu centrale termice si boilere
REHAU sprijina TRIADA MTB 2014 REHAU sprijina TRIADA MTB 2014
Profituri de pana la 40% din revanzarea locuintelor Profituri de pana la 40% din revanzarea locuintelor
Asigurare obligatorie Asigurare obligatorie

Vezi mai multe articole