on

ROMTHERM – tehnologii de ultima generatie in domeniul instalatiilor

21 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – a avut loc la ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie si a reprezentat platforma ideala pentru expunerea produselor de calitate din acest domeniu si pentru stabilirea de relatii de afaceri.

ROMTHERM a beneficiat de un grad de internationalizare de 45% si a reunit companii din 10 tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Serbia, Turcia si Ucraina.

Firmele participante au venit la eveniment cu oferte speciale pentru instalatii de ventilare, incalzire, alimentare cu apa, instalatii tehnologice si termice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu.

In cele 4 zile de expozitie, vizitatorii specialisti au participat la demonstratii si au beneficiat de consultanta cu privire la produsele de care au fost interesati.

ROMTHERM a fost organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.
ROMTHERM s-a desfasurat in aceeasi perioada cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum si MODEXPO I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Suprataxa pe cherestea scumpeste mobila si parchetul cu 10% Suprataxa pe cherestea scumpeste mobila si parchetul cu 10%
Planorama se relanseaza... ipotetic - 05 ianuarie 2010 Planorama se relanseaza... ipotetic - 05 ianuarie 2010
Carrefour Romania inaugureaza cel mai nou hipermarket in centrul comercial ParkLake Carrefour Romania inaugureaza cel mai nou hipermarket in centrul comercial ParkLake
Vacanta de gaming perfecta cu monitorul de 144Hz oferit cadou de PC Garage Vacanta de gaming perfecta cu monitorul de 144Hz oferit cadou de PC Garage
“Industria de lacuri si vopsele ne lasa sa deschidem drumuri noi, sa inovam” “Industria de lacuri si vopsele ne lasa sa deschidem drumuri noi, sa inovam”
Boomul imobiliar dispare din statistici Boomul imobiliar dispare din statistici

Vezi mai multe articole