on

ROMTHERM – tehnologii de ultima generatie in domeniul instalatiilor

21 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – a avut loc la ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie si a reprezentat platforma ideala pentru expunerea produselor de calitate din acest domeniu si pentru stabilirea de relatii de afaceri.

ROMTHERM a beneficiat de un grad de internationalizare de 45% si a reunit companii din 10 tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Serbia, Turcia si Ucraina.

Firmele participante au venit la eveniment cu oferte speciale pentru instalatii de ventilare, incalzire, alimentare cu apa, instalatii tehnologice si termice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu.

In cele 4 zile de expozitie, vizitatorii specialisti au participat la demonstratii si au beneficiat de consultanta cu privire la produsele de care au fost interesati.

ROMTHERM a fost organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.
ROMTHERM s-a desfasurat in aceeasi perioada cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum si MODEXPO I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008 Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008
Agentiile imobiliare pierd teren. Proprietarii si cumparatorii renunta la serviciile lor Agentiile imobiliare pierd teren. Proprietarii si cumparatorii renunta la serviciile lor
Cat costa Prima Casa - 16 Iunie 2009 Cat costa Prima Casa - 16 Iunie 2009
Chiriile mai mici si facilitatile, atuurile parcurilor de afaceri Chiriile mai mici si facilitatile, atuurile parcurilor de afaceri
Moldovenii cresc piata termopanelor Moldovenii cresc piata termopanelor
Romanii au resuscitat piata imobiliara in octombrie, profitand de ieftiniri Romanii au resuscitat piata imobiliara in octombrie, profitand de ieftiniri

Vezi mai multe articole