on

ROMTHERM – tehnologii de ultima generatie in domeniul instalatiilor

21 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – a avut loc la ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie si a reprezentat platforma ideala pentru expunerea produselor de calitate din acest domeniu si pentru stabilirea de relatii de afaceri.

ROMTHERM a beneficiat de un grad de internationalizare de 45% si a reunit companii din 10 tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Serbia, Turcia si Ucraina.

Firmele participante au venit la eveniment cu oferte speciale pentru instalatii de ventilare, incalzire, alimentare cu apa, instalatii tehnologice si termice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu.

In cele 4 zile de expozitie, vizitatorii specialisti au participat la demonstratii si au beneficiat de consultanta cu privire la produsele de care au fost interesati.

ROMTHERM a fost organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.
ROMTHERM s-a desfasurat in aceeasi perioada cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum si MODEXPO I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

AKZO NOBEL - Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei AKZO NOBEL - Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei
Pretul gazelor, in aer Pretul gazelor, in aer
Imobilul cu bulina cade la cutremur Imobilul cu bulina cade la cutremur
House Factory: fabrica de locuinte din otel House Factory: fabrica de locuinte din otel
Danemarca - o tara definita printr-o imagine eleganta, data de frumusetea oraselor sale Danemarca - o tara definita printr-o imagine eleganta, data de frumusetea oraselor sale
Homeycomb iti redecoreaza casa de Paste! Homeycomb iti redecoreaza casa de Paste!

Vezi mai multe articole