on

Ce inseamna Full Array LED? Va oferim raspunsul SONY

29 aprilie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Modelul de televizor XH95 4K HDR Full Array LED este acum disponibil in Europa in cinci dimensiuni diferite ale ecranului, potrivite pentru o gama variata de locuinte. XH95 dispune de cele mai performante tehnologii pentru imagine si sunet de la Sony care inoveaza impreuna pentru o experienta de vizionare cat mai realista

Folosind Procesorul de Imagine X1™ Ultimate, calitatea imaginii este precisa si clara pentru o experienta de vizionare cat mai realista. Calitatea premium a sunetului este, de asemenea, un aspect foarte important in sesiunile de vizionare, iar modelul XH95 beneficiaza de Sound-from-Picture Reality™, tehnologie care le ofera utilizatorilor sentimentul ca sunetul vine direct din ecran.

Noile televizoare XH95 vor continua sa livreze intentia creatorilor cu Netflix Calibrated Mode, oferind continut Netflix la calitate de studio, si IMAX® Enhanced™, care aduce in fiecare locuinta Experienta IMAX, prin trecerea la un nou nivel de vizualizare, audio si de proportie a imaginii.

Noile televizoare XH95 de la Sony vor beneficia si de Ambient Optimization (Optimizare Ambientala), o noua tehnologie care optimizeaza imaginile si calitatea sunetului in orice mediu. Va ajusta automat luminozitatea imaginii in functie de lumina ambientala din camera, crescand luminozitatea in camerele cu multa lumina si scazand-o in camerele intunecate, astfel incat sa ofere imagini perfecte. De asemenea, poate detecta obiecte din camera, precum draperii sau mobila care pot absorbi sau reflecta sunetul, modificand acustica astfel incat sunetul sa nu fie compromis.

Pe langa Ambient Optimization, noile modele XH95 vor dispune de noul concept de design Immersive Edge. Pentru a crea si mai multa imersiune in vizionare, un stand discret a fost adaugat la marginile ecranului. Standul minimalist abia poate fi observat, oferindu-le utilizatorilor o experienta de vizionare imbunatatita si neobscructionata.

Televizoarele XH95 vor avea inclus Android TV™ cu Google Assistant[1], Google Play Store si Chromecast incorporate, care ofera acces facil la continut, servicii si dispositive prin aceasta platforma complexa. Meniurile Sony pentru interfata de utilizare si control vocal sunt imbunatatite pentru o utilizare zilnica mai usoara.

Cu dispozitivele care includ Google Assistant[2] si Amazon Alexa[3], utilizatorii pot reda si controla videoclipuri de pe YouTube cu Google Home sau sa schimbe canalul sau volumul, prin dispozitivele cu Amazon Alexa. Utilizatorii de Apple® AirPlay® 2 pot difuza filme, muzica, jocuri si poze catre televizor direct de pe dispozitivele iPhone®, iPad® sau Mac®. Tehnologia Apple HomeKit™ ofera o cale usoara si sigura pentru ca utilizatorii sa controleze televizoarele cu ajutorul dispozitivelor iPhone®, iPad® sau Mac®[4]

Pret si disponibilitate

Modelele de televizoare XH95 vor fi disponibile in Romania de la inceputul lunii mai cu preturi incepand de la 7.499 RON.

Sony XH95 4K HDR Full Array LED TV: Specificatii cheie

Dimensiuni ecran: 85”, 75”, 65”, 55” si 49”

 • Dispune de Procesorul de Imagine X1™ Ultimate care ofera cea mai buna experienta de vizionare 4K HDR cu urmatoarele tehnologii: Object-Based Super Resolution, Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR si Dual database processing.
 • Dispune de iluminare din spate Full-Array cu X-tended Dynamic Range™ PRO care asigura de 6 ori contrastul unui televizor conventional LED.
 • Tehnologia X-Wide Angle ofera culori vii si naturale din orice unghi, in acelasi timp avand mai multa culoare si luminozitate decat orice alt TV LED conventional. Utilizatorii se pot bucura de o imagine excelenta, cu un interval dinamic si o profunzime incredibile din orice unghi de vizionare al camerei. Pentru a le oferi si mai multe alegeri utilizatorilor, modelul XH95 4K Full Array LED va veni cu X-Wide Angle pe diagonala de 55” sau mai mare.
 • Modelul dispune de Acoustic Multi-Audio imbunatatit, conceptul Sound-from-Picture Reality™ cu un sistem de tip bi-amp, care controleaza separate boxa principala si tweeter-ul invizibil, dar si o boxa X-Balanced, un nou model care ofera sunet clar intr-un design subtire (bi-amp, boxa X-Balanced vor fi disponibile doar pentru modelele de 55”, 65” si 75”; Acoustic Multi-Audio pentru modelul de 55” sau mai mare)
 • Design-ul Flush Surface confera produsului un aspect subtire, cu margini aproape invizibile (disponibil doar pentru modelele de 55”, 65” si 75”)
 • Noua tehnologie Ambient Optimization care optimizeaza imaginile si calitatea sunetului in orice mediu. Va ajusta automat luminozitatea imaginii in functie de lumina ambientala din camera, crescand luminozitatea in camerele cu multa lumina si scazand-o in camerele intunecate, astfel incat sa ofere imagini perfecte.
 • Display-ul cu tehnologia TRILUMINOS™ reproduce in livingroom nuantele subtile de culoare, lumina si tonuri de gri surprinse initial de lentilele camerelor video.
 • Compatibil cu Dolby Vision™ si Dolby Atmos™
 • Capabilitati de utilizare hands-free (disponibil pentru modelul de 55” sau mai mare)
 • Functioneaza cu boxe inteligente, inclusiv cu dispozitive care integreaza Google Home si Amazon Alexa
 • Conectivitate usoara cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv Apple® AirPlay® 2, HomeKit™
 • Access rapid la o gama larga de continut si servicii prin intermediul Android TV.
 • Custom Mode, impreuna cu celelalte moduri de vizionare calibrate de Sony ofera mai multe optiuni de vizionare care sa se potriveasca perfect gusturilor utilizatorilor, pastrand in acelasi timp intentiile creatorilor.

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundatie solida in domeniul tehnologiei. De la jocuri si servicii de retea la muzica, imagini, electronice, semiconductori si servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emotie, prin puterea creativitatii si a tehnologiei.

[1] Disponibilitatea functionalitatilor depinde de tara si de disponibilitatea produselor compatibile.

[2] Dispozitivul Google Home (vandut separat) compatibil cu dispozitivele Sony Android TV. Necesita conectarea dispozitivelor compatibile la aceeasi retea wireless de acasa. Descarca aplicatia Google Home din iPhone App Store sau Google Play. Se supune termenilor si conditiilor unor aplicatii terte. Utilizatorul trebuie sa conecteze dispozitivele compatibile pentru a controla operatiunea. Odata descarcata, functionalitatea Google Home poate fi conectata la dispozitivul Sony pentru a accesa functia de control vocal.

[3] Dispozitivele Amazon Alexa (vandute separat) compatibile cu dispozitivele Sony Android TV. Este necesar un cont Amazon. Abonamente pot fi necesare pentru a accesa anumite tipuri de conținut.Sony TV si dispozitivele Alexa necesită conexiune la Internet. Amazon, Echo, Alexa si toate logo-urile conexe sunt marci inregistrate ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor.

[4] Functionalitatile Apple® AirPlay® 2 si HomeKit™ vor fi disponibile pentru FY19 modelele Z9F, A9F, Z9G, A9G, X950G si X850G (85”, 75”, 65” și 55”) si pentru FY20 modelele Z8H, A9S, A8H, X950H, X900H. Functionalitatile AirPlay 2 si HomeKit necesita un dispozitiv cu iOS cu versiunea 12.3 sau mai mult sau un Mac cu macOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac si macOS sunt marca inregistrata Apple Inc., inregistrate în SUA sau alte tari. Este necesar update de firmware prin intermediul unei retele.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Investitiile imobiliare din Europa au crescut cu 15% - 16 iulie 2010 Investitiile imobiliare din Europa au crescut cu 15% - 16 iulie 2010
Cum a evoluat piata rezidentiala in 2008 - 19 DECEMBRIE 2008 Cum a evoluat piata rezidentiala in 2008 - 19 DECEMBRIE 2008
Dezvoltatorii imobiliari ar putea renunta la Romania Dezvoltatorii imobiliari ar putea renunta la Romania
Produsele KUMA – o investitie rationala in piese de design de calitate Produsele KUMA – o investitie rationala in piese de design de calitate
Chic Ville lanseaza colectia de decoratiuni dedicata Craciunului si anunta noi servicii disponibile clientilor sai Chic Ville lanseaza colectia de decoratiuni dedicata Craciunului si anunta noi servicii disponibile clientilor sai
Bucuresti Mall Vitan prezinta brandul romanesc Alessandro Biaggio Bucuresti Mall Vitan prezinta brandul romanesc Alessandro Biaggio

Vezi mai multe articole