on

Ce oglindă alegem pentru baie

22 octombrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Amenajarea băii implică o mulțime de decizii pe care proprietarul unei locuințe trebuie să le ia cu atenție sporită: alegerea obiectelor sanitare, a mobilierului, a plăcilor ceramice, stabilirea unei palete de culori și a stilului de design. Oamenii nu petrec însă foarte mult timp gândindu-se la oglinzi, iar alegerea acestora rămâne de multe ori pe ultimul loc. Oglinzile acționează ca un detaliu decorativ căruia nu i se acordă destul de multă atenție în majoritatea cazurilor.

 

Cu toate acestea, este un obiect de care ne folosim în fiecare zi, atât în cadrul ritualurilor de îngrijire de dimineață, cât și al celor de seară. Pe lângă caracterul funcțional, oglinzile joacă un rol important și în designul băii: reflectă lumina din încăpere și conferă impresia unui spațiu mare, aerisit. Este important să se îmbine cu restul elementelor într-o notă armonioasă.

 

Trebuie să știi că poți alege dintr-o gamă variată de oglinzi, în funcție de dimensiunile, forma, culoarea sau funcționalitățile de care vrei să beneficieze. Important este să se adapteze perfect necesităților tale. Iată mai jos câteva sfaturi:

 

Selectează dimensiunea perfectă

 

În majoritatea cazurilor, dimensiunea oglinzii este determinată de mărimea bazei de lavoar deasupra căreia este poziționată. Poți alege un model care să fie la fel de mare ca baza de lavoar sau unul mic, poziționat doar deasupra lavoarului. Pentru a te asigura că oglinda se încadrează perfect, măsoară lavoarul sau baza acestuia și utilizează aceste măsurători pentru a restrânge opțiunile. 

 

Dacă spațiul îți permite și optezi pentru o bază de lavoar dublă (ce implică și adăugarea a două lavoare) poți opta și pentru varianta în care să adaugi două oglinzi mai mici, pentru fiecare dintre acestea. Este o alegere practică și modernă.

 

Modelul și forma

 

Oglinzile sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni și finisaje. Astfel, îți poți lăsa creativitatea să se îndrepte către cele mai interesante idei. Din punct de vedere al formei, cele mai populare opțiuni sunt cele ovale și dreptunghiulare.

 

 

  • În funcție de designul încăperii, te poți orienta către o oglindă cu LED și touchscreen, dacă ai ales să optezi pentru un stil modern; sau o oglindă cu ramă, pentru un stil clasic sau vintage.
  • Dacă ești fericitul posesor al unei băi de dimensiuni mari, alege o oglindă pe măsură: mare sau supradimensionată. Va oferi eleganță și somptuozitate băii tale. Pe de altă parte, într-o baie mică, în care spațiul nu îți permite, alege modelul de oglindă cu lumină LED, spoturi încorporate sau cu lumini ambientale. Aceasta va conferi un efect de mărire a încăperii.
  • Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare este dacă îți dorești o oglindă independentă sau atașată unui dulap suspendat. Dacă alegi cea de-a doua variantă, vei beneficia de spațiu suplimentar de depozitare, mascat subtil de oglindă.

 

 

Adaugă un touch personal

 

Când vine vorba de amenajarea interioară, imaginația este punctul cheie. Cu cât îți pui mai mult în valoare ideile personale, cu atât baia va dobândi un aspect cât mai apropiat de aspirațiile tale.

 

Dacă ești adeptul formelor simple, geometrice, al liniilor drepte și nu tolerezi mobilierul masiv și excesul de culori, optează pentru o abordare minimalistă. Îți recomandăm o oglindă albă, simplă, cu lumină ambientală. Vei păstra simetria și vei contura o atmosferă plăcută.

 

Pe de altă parte, dacă îți dorești un plus de culoare și vrei ceva mai special, o oglindă cu ramă colorată este ideală. De asemenea, dacă ai ales să amenajezi o baie în stil vintage, o oglindă cu ramă metalică și design baroc se va potrivi perfect.

Dacă ai decis să iei în considerare toate sfaturile noastre de mai sus, trebuie să știi că poți comanda oglinda baie de pe germanquality.ro. O mulțime de modele interesante așteaptă să-ți completeze baia cu succes!

 

sursa foto: https://drive.google.com/file/d/19nHixe5AK-8rYYBvK_o4wf_PAh1iAjEe/view?usp=sharing

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Repartitiile ANL de la Bragadiru, gasite ilegale de Ministerul Internelor Repartitiile ANL de la Bragadiru, gasite ilegale de Ministerul Internelor
Platiti intretinere si cand lipsiti din tara Platiti intretinere si cand lipsiti din tara
Roboti pentru curatarea piscinelor Roboti pentru curatarea piscinelor
35.000 de euro, pretul unui apartament ANL 35.000 de euro, pretul unui apartament ANL
Fara frica de intretinere Fara frica de intretinere
Noua gama de produse de gatit Noua gama de produse de gatit

Vezi mai multe articole