on

Cel mai „greu” Black Friday de la Miele: peste 180 de tone de produse vandute

06 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

- Aproape 1.000 de comenzi doar online

- Bucatarii complet utilate, achizitionate de Black Friday

Miele, cel mai mare producator de echipamente electrocasnice premium din lume, a incheiat cele 2 saptamani de Black Friday cu rezultate „grele”: peste 180 de tone de produse achizitionate, in valoare totala de 13 milioane de lei.

Al doilea an consecutiv in care clientii Miele si-au putut vota reducerile pe care si le doresc in timpul celui mai mare eveniment de sale a reprezentat si o schimbare in comportamentul de shopping. Astfel, clientii au preferat mediul online pentru a achizitiona echipamentele dorite, aproape 1.000 de comenzi fiind plasate pe site-urile shopmiele.ro. De asemenea, o alta schimbare a fost reprezentata de apetenta clientilor pentru bucatarii complet utilate, spre deosebire de achizitionarea de echipamente punctuale, precum in editiile anterioare de Black Friday.

De altfel, cea mai mare comanda plasata in timpul celor 2 saptamani de campanie valoreaza 30.000 de lei si include, in majoritate, produse electrocasnice pentru bucatarie (plita, cuptor, masina de spalat vase, combina frigorifica), precum si un uscator de rufe si un aspirator-robot Scout RX2.

Cele mai cautate echipamente Miele

La fel ca si in 2018, reducerile la echipamentele Miele au ajuns chiar si la 35%, in cazul produselor cel mai votate de catre clienti. In topul celor mai dorite si, ulterior, achizitionate echipamente de Black Friday au ramas si anul acesta masinile de spalat rufe, uscatoarele si aspiratoarele. De altfel, cele 3 produse reprezinta mai mult de 60% din vanzarile pentru intreaga luna noiembrie, cu un total de peste 7,5 milioane de lei in unitati achizitionate. In total, clientii Miele au achizitionat aproape 3.500 de aspiratoare, peste 800 de uscatoare si peste 1.000 de masini de spalat rufe.

Despre Miele

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli. Acestei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari. Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gütersloh/Westphalia, Germania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului
ANL2 ANL2
Se scumpesc terenurile Se scumpesc terenurile
SCHIMBARE RADICALA. Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini SCHIMBARE RADICALA. Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini
Repartitoarele de caldura, puse sub semnul intrebarii din cauza taxelor de citire a consumurilor Repartitoarele de caldura, puse sub semnul intrebarii din cauza taxelor de citire a consumurilor
INS: Lucrarile de constructii au scazut cu 1,8% in decembrie 2007 fata de noiembrie INS: Lucrarile de constructii au scazut cu 1,8% in decembrie 2007 fata de noiembrie

Vezi mai multe articole