on

Ceresit CM 11 PLUS - Editie Limitata

11 septembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS respecta cele mai inalte standarde de calitate europene pentru garantia unei lucrari durabile. Adezivul Ceresit CM 11 PLUS prezinta lucrabilitate excelenta, are alunecare redusa, rezistenta la inghet. In plus, este ideal pentru lucrari la interior si exterior, precum si pentru placile portelanate la interior.

Produs acum in Editie Limitata, incepand din septembrie, Ceresit CM 11 PLUS surprinde mesterii cu un CADOU garantat pentru casa lor: Pentru fiecare 3 saci de adeziv pentru gresie si faianta cumparati, primesti pe loc un detergent Pur pentru spalat vase.

In plus, daca esti inscris in programul Super Meserias Ceresit, ai inca un motiv sa alegi adezivul Ceresit. Codurile din interiorul sacilor de Ceresit CM 11 PLUS participanti la promotie, valoreaza dublu in programul Super Meserias.

Toamna aceasta, cine lucreaza cu Ceresit CM 11 PLUS are numai de castigat. Profita si tu de noua promotie in editie limitata!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii
Ei au raspuns sondajului Misiunea Casa si au castigat Ei au raspuns sondajului Misiunea Casa si au castigat
Ceresit CM 11 PLUS: platesti la fel, primesti mai mult! Ceresit CM 11 PLUS: platesti la fel, primesti mai mult!
Premii de peste 600.000 lei pentru toti clientii Praktiker Premii de peste 600.000 lei pentru toti clientii Praktiker
Programul SuperMeserias Ceresit te premiaza si in 2016 Programul SuperMeserias Ceresit te premiaza si in 2016
Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii

Vezi mai multe articole