on

Ceresit CM 11 PLUS - Editie Limitata

11 septembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS respecta cele mai inalte standarde de calitate europene pentru garantia unei lucrari durabile. Adezivul Ceresit CM 11 PLUS prezinta lucrabilitate excelenta, are alunecare redusa, rezistenta la inghet. In plus, este ideal pentru lucrari la interior si exterior, precum si pentru placile portelanate la interior.

Produs acum in Editie Limitata, incepand din septembrie, Ceresit CM 11 PLUS surprinde mesterii cu un CADOU garantat pentru casa lor: Pentru fiecare 3 saci de adeziv pentru gresie si faianta cumparati, primesti pe loc un detergent Pur pentru spalat vase.

In plus, daca esti inscris in programul Super Meserias Ceresit, ai inca un motiv sa alegi adezivul Ceresit. Codurile din interiorul sacilor de Ceresit CM 11 PLUS participanti la promotie, valoreaza dublu in programul Super Meserias.

Toamna aceasta, cine lucreaza cu Ceresit CM 11 PLUS are numai de castigat. Profita si tu de noua promotie in editie limitata!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii
CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea
Misiunea Casa promoveaza firmele de constructii si amenajari de locuinte Misiunea Casa promoveaza firmele de constructii si amenajari de locuinte
Castiga 3.000 de euro cu SuperMeserias Ceresit! Castiga 3.000 de euro cu SuperMeserias Ceresit!
Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii
Ceresit Fusion: Un singur silicon pentru toate lucrarile Ceresit Fusion: Un singur silicon pentru toate lucrarile

Vezi mai multe articole