Ceresit Stop Mucegaiului

Ceresit Stop Mucegaiului, eficient de la prima pulverizare

11 decembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Tu si familia ta produceti zilnic 12 litri de apa, prin activitati obisnuite precum dusul, gatitul si spalatul rufelor.

Mai precis, produceti aceasta cantitate de apa sub forma de vapori, iar acestia sunt retinuti in aer, depunandu-se apoi, sub forma de condens, in locurile reci ale casei precum ferestrele, camerele neincalzite sau peretii neizolati termic.

 

Un climat excesiv de umed iti poate deteriora atat sanatatea, cat si locuinta. Locurile cele mai afectate de excesul de umiditate sunt spatiile mici, neventilate, precum debaralele, vestiarele si incaperile unde nivelul de umiditate este ridicat: baia, bucataria sau subsolul. In consecinta, in aceste locuri vor aparea mucegaiul si mirosurile neplacute, tapetul si vopseaua se vor decoji, iar structura peretilor va fi afectata.

Din fericire, pentru combaterea mucegaiului exista solutii eficiente.

Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie este solutia ideala de curatare si eliminare a petelor de mucegai care apar pe placile ceramice, pe tencuiala, pe chit si pe siliconul sanitar. Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie te ajuta sa iti mentii curate si igienice baia, cabina de dus, cada, instalatiile sanitare si rosturile de imbinare.

 

Ceresit Stop Mucegaiului ALL IN ONE este o solutie universala pentru locuinta ta. Elimina mucegaiul, murdaria si bacteriile de pe suprafete interioare si exterioare, prevenind totodata reaparitia acestora. Ceresit Stop Mucegaiului ALL IN ONE se aplica prin pulverizare pe suprafetele afectate din orice camera a locuintei tale.

 

Acum ai la indemana solutiile eficiente de la Ceresit pentru a spune si tu stop mucegaiului din subsoluri, bai, dusuri, bucatarii, pereti, tavane, podele si terase.

 

Afla mai multe detalii pe www.stopumiditatii.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Purificatorul de aer – De ce ai nevoie de unul si cum il alegi Purificatorul de aer – De ce ai nevoie de unul si cum il alegi
Dusul cu sauna – e un moft sau chiar ajuta in pastrarea sanatatii? Dusul cu sauna – e un moft sau chiar ajuta in pastrarea sanatatii?
Combaterea rozatoarelor - cartite, soareci, sobolani Combaterea rozatoarelor - cartite, soareci, sobolani
9 plante care purifica aerul din casa ta 9 plante care purifica aerul din casa ta
De ce este important sa aerisim frecvent casa? De ce este important sa aerisim frecvent casa?
Cu ce se curata siliconul? Cu ce se curata siliconul?

Vezi mai multe articole