Ceresit Stop Mucegaiului

Ceresit Stop Mucegaiului, eficient de la prima pulverizare

11 decembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Tu si familia ta produceti zilnic 12 litri de apa, prin activitati obisnuite precum dusul, gatitul si spalatul rufelor.

Mai precis, produceti aceasta cantitate de apa sub forma de vapori, iar acestia sunt retinuti in aer, depunandu-se apoi, sub forma de condens, in locurile reci ale casei precum ferestrele, camerele neincalzite sau peretii neizolati termic.

 

Un climat excesiv de umed iti poate deteriora atat sanatatea, cat si locuinta. Locurile cele mai afectate de excesul de umiditate sunt spatiile mici, neventilate, precum debaralele, vestiarele si incaperile unde nivelul de umiditate este ridicat: baia, bucataria sau subsolul. In consecinta, in aceste locuri vor aparea mucegaiul si mirosurile neplacute, tapetul si vopseaua se vor decoji, iar structura peretilor va fi afectata.

Din fericire, pentru combaterea mucegaiului exista solutii eficiente.

Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie este solutia ideala de curatare si eliminare a petelor de mucegai care apar pe placile ceramice, pe tencuiala, pe chit si pe siliconul sanitar. Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie te ajuta sa iti mentii curate si igienice baia, cabina de dus, cada, instalatiile sanitare si rosturile de imbinare.

 

Ceresit Stop Mucegaiului ALL IN ONE este o solutie universala pentru locuinta ta. Elimina mucegaiul, murdaria si bacteriile de pe suprafete interioare si exterioare, prevenind totodata reaparitia acestora. Ceresit Stop Mucegaiului ALL IN ONE se aplica prin pulverizare pe suprafetele afectate din orice camera a locuintei tale.

 

Acum ai la indemana solutiile eficiente de la Ceresit pentru a spune si tu stop mucegaiului din subsoluri, bai, dusuri, bucatarii, pereti, tavane, podele si terase.

 

Afla mai multe detalii pe www.stopumiditatii.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alergie la praf? Metode de diminuare a prafului din casa Alergie la praf? Metode de diminuare a prafului din casa
Sanatatea casei: cum depozitam pesticidele si cum le debarasam corect Sanatatea casei: cum depozitam pesticidele si cum le debarasam corect
Ce poti afla printr-o termografie in constructii Ce poti afla printr-o termografie in constructii
Obiectele din casa care contin cei mai multi microbi Obiectele din casa care contin cei mai multi microbi
Criteriile de alegere a unui dezumidificator Criteriile de alegere a unui dezumidificator
Cum sa evitam aparitia si raspandirea racelii Cum sa evitam aparitia si raspandirea racelii

Vezi mai multe articole